17 Aralık 2012, Pazartesi 08:15:18

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Van’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı uçak seferleri iptal oldu...
  • Hocam şaka yapıyorsunuz heralde neyi uydudan nereye indiriyorsunuz, 3 kuruşluk havacılık bilginiz yok konuşuyorsunuz. Hangi uçak uyduyla iniyor LTCI'da ILS bile yok VOR/NDB yaklaşma yapılıyor. Şu globally foss şeyini kullanmaya ne meraklısınız hiçbir ülkede kendi ülkesinin havayolundan bu kadar nefret eden başka insan topluluğu bulamazsınız. Önce biraz havacılığı öğrenin ondan sonra yorum yazın he eğer bu bilen halinizse vay benim ülkeme.
  • Hani uydudan indiriliyordu?o dami globally fisss cikti?
  • Hayırlısı olsun yapacak baska secim kalmamıştır ondan iptal olmuştur yoksa hiçbir havayolu keyfe keder sefer iptal edemez

Dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve yoğun sis nedeniyle Pegasus ve Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Van, SunEkspres Havayolları'nın İzmir-Van ve Anadolu Jet Havayolları'nın Ankara-Van tarifeli seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

hakan ~ 11 yıl önce
Hocam şaka yapıyorsunuz heralde neyi uydudan nereye indiriyorsunuz, 3 kuruşluk havacılık bilginiz yok konuşuyorsunuz. Hangi uçak uyduyla iniyor LTCI'da ILS bile yok VOR/NDB yaklaşma yapılıyor. Şu globally foss şeyini kullanmaya ne meraklısınız hiçbir ülkede kendi ülkesinin havayolundan bu kadar nefret eden başka insan topluluğu bulamazsınız. Önce biraz havacılığı öğrenin ondan sonra yorum yazın he eğer bu bilen halinizse vay benim ülkeme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uydu? ~ 11 yıl önce
Hani uydudan indiriliyordu?o dami globally fisss cikti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GIYOTİN ~ 11 yıl önce
Hayırlısı olsun yapacak baska secim kalmamıştır ondan iptal olmuştur yoksa hiçbir havayolu keyfe keder sefer iptal edemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000