09 Şubat 2012, Perşembe 17:40:48

SEFER SAYISI 6'YA ÇIKACAK HALKIDIKI MERKEZ OLACAK...

Türk Hava Yolları 11 yıl sonra başlattığı Selanik'e 60 kilometre mesafedeki Halkidiki Yarımadası'nı tanıtma kapsamında bir toplantı düzenledi...
  • Nereli olacak ya rizeli ya samsunlu yada trabzonlu el pence duruculardan.
  • bugun malagadaydim malaga - geneva easyjetle ucus vardi ama iptal oldu neyse otele yerlestirdiler 5 yildizli felan konu o degil. Malagaya tamam THY 3 gun sefer yapiyor ama kardesim ucusun olmadigi gun ofisi acmak cok mu zor, heralde ispanyollarin usengecligi gecmis Malaga mudurune.
  • nereliymis mudur bey,sirkete ne zaman girmis,resimlerden cokda temsil kaabiliyeti olan birine benzemiyor,el pence divan durulurmu rumun karsisinda
  • rize lilerin adi cikti. mudur bey rizeli degil dir fazla gunah almayin
  • rizeli,thy de birgun herkes rizeli olacak.
  • resim gosterisi olarak degerlendirilebilir
  • göz göre göre adamı enayi yerine koymak bu olsa gerek.. ben günlerce vize işiyle uğraşıp ki- vizeyi de neredeyse "saatlik" olarak verecekler, neden yarım saat mesafede çok da farklı olmayan bir yere gideyim ki? onların turist girdisine ihtiyacı var ve pazarlıyorlar, biz de bu arada şu vize meselesi için bastırsak?
  • thy selanik müdürü nereli ve kendisinin thy'de kaç yıllık hizmeti var ?
  • bunlari secerken,cok mu ariyorsunuz ya
Türk Hava Yolları 2001 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle durdurduğu Selanik seferlerine geçen yıl Mayıs ayında tekrar başlamıştı. Haftada 4 kez yapılan karşılıklı seferlerin 6'ya çıkarılacağı ifade edildi.

THY'nin Selanik seferlerinin artırılmasının yanısıra Selanik'e çok yakın bir bölgede olan Halkidiki Yarımadası'nın da tanıtılması için bugün Holiday Inn Otel'de bir tanıtım toplantısı düzenledi.
 
Toplantıya THY Selanik Müdürü Utku Yazan ve Halkidiki Valisi Giorgos İoannis katıldı. Toplantı kapsamında konuşan İoannis, 'Türk Hava Yolları'na çok teşekkür ediyoruz. Bize gereken desteği fazlasıyla verdi. THY, Yunanistan ve Türkiye arasında bir köprü görevi görüyor. Burada toplanmamızın asıl nedeni Halkidiki'yi tanıtabilmek. Halkidiki Yunanistan'ın kuzeyinde yer alan çok önemli ve tarihi bir yarımada. Sahili, tarihi ve turizm adına oldukça dolu bir şehir. Türk misafirler için Osmanlı'dan kalan çok önemli eserler de mevcut. Yakın zamanda sefer sayısını 6'ya çıkararak Halkidiki'ye de gereken hassasiyeti göstereceğiz.
 
Türk Hava Yolları ve Selanik hakkında görüşlerini belirten THY Selanik Müdürü Utku Yazan ise, 'Biz seferlere başladığımızdan beri bölgenin lokomotifi olmaya çalışıyoruz. Bu alanda da ilerlediğimizi söyleyebiliriz. Tüm enerjimizi bölgeye vermiş durumdayız. Şu anda 4 sefer düzenliyoruz ancak yakın zamanda 6'ya çıkaracağız. Sayın Vali de bizi kırmayıp gelerek desteğini gösterdi. Selanik turistik anlamda çok önemli bir merkez. Biz de bu vesileyle dünyaya açılıyoruz' dedi.
 
Yunanistan'dan gelen gazeteci ve katılımcılara hem İstanbul hem de iki şehir arasındaki stratejik önemden bahsedilirken, Türk Halkı da Halkidiki'ye davet edildi.
 
Toplantı kapsamında Vali Giorgos İoannis tarafından Selanik Müdürü Utku Yazan'a plaket takdim edildi.







SEFER SAYISI 6'YA ÇIKACAK HALKIDIKI MERKEZ OLACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Nereli olacak ya rizeli ya samsunlu yada trabzonlu el pence duruculardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bugun malagadaydim malaga - geneva easyjetle ucus vardi ama iptal oldu neyse otele yerlestirdiler 5 yildizli felan konu o degil. Malagaya tamam THY 3 gun sefer yapiyor ama kardesim ucusun olmadigi gun ofisi acmak cok mu zor, heralde ispanyollarin usengecligi gecmis Malaga mudurune.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nereliymis mudur bey,sirkete ne zaman girmis,resimlerden cokda temsil kaabiliyeti olan birine benzemiyor,el pence divan durulurmu rumun karsisinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rize lilerin adi cikti. mudur bey rizeli degil dir fazla gunah almayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rizeli,thy de birgun herkes rizeli olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
resim gosterisi olarak degerlendirilebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
göz göre göre adamı enayi yerine koymak bu olsa gerek.. ben günlerce vize işiyle uğraşıp ki- vizeyi de neredeyse "saatlik" olarak verecekler, neden yarım saat mesafede çok da farklı olmayan bir yere gideyim ki? onların turist girdisine ihtiyacı var ve pazarlıyorlar, biz de bu arada şu vize meselesi için bastırsak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy selanik müdürü nereli ve kendisinin thy'de kaç yıllık hizmeti var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bunlari secerken,cok mu ariyorsunuz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000