11 Ocak 2012, Çarşamba 11:37:39

SEFER İPTAL EDİLDİ

Nijerya'nın petrol sübvasyonunu kaldırmasıyla başlayan grevler sonucu ülkede hayat durma noktasına geldi. Greve Lagos Havaalanı çalışanları da katılınca Türk Hava Yolları'nın TK 623 sefer sayılı İstanbul - Lagos seferi iptal edildi.
  • Arkadaş sende bir ruh hastalığımı var. Ne alaka yorumunun haberle ilişkisi. Herhalde bu sitede gördüğün her habere aynı yorumu yapıyorsun. Çok ilginç bir kişiliğin var mantıksız seni. MEA
  • Canımızı kimlere emanet ediyoruz...
  • Yaw allahımın güzel insanları uçsa suç , uçmasa suç. Nasıl insanlarsınız siz ??? Umarım kendi hayatlarınızda herşeyiniz kusursuzdur..
  • heryere sefer açıp uçamaya kalkarsan istikrarsızlık ve iç kargaşa olan ülkelerde meydana gelen olaylardan tabii ki etkilernirsin.çok yere uçmak marifet değil...
  • atlasjetin uçuşları da vardı onlar ne oldu acaba?
Devlet desteğinin kesilmesinin ardından iki katına çıkan fiyatları protesto eden sendikaların grev kararıyla, alışveriş merkezleri, ofisler, okullar, petrol istasyonları ve havalimanları bütün ülkede hizmetlerini askıya aldı.

Petrol ve transport fiyatlarını ikiye katlayan sübvasyonun kaldırılmasını protesto eden binlerce kişilik kalabalık, başta en işlek şehir Lagos ve diğer illerde toplandı.

Bölgeden gelen bilgilere göre Lagos'ta bir gösterici polis kurşunu ile hayatını kaybederken, kuzey şehri Kano'da valilik binasına yürüyen kalabalık polisin gözyaşartıcı gazı ve havaya ateş açması ile güçlükle dağıtıldı. Çatışmalarda 12 kişi yaralandı.

©AirportHaber.com
SEFER İPTAL EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaş sende bir ruh hastalığımı var. Ne alaka yorumunun haberle ilişkisi. Herhalde bu sitede gördüğün her habere aynı yorumu yapıyorsun. Çok ilginç bir kişiliğin var mantıksız seni. MEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canımızı kimlere emanet ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yaw allahımın güzel insanları uçsa suç , uçmasa suç. Nasıl insanlarsınız siz ??? Umarım kendi hayatlarınızda herşeyiniz kusursuzdur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
heryere sefer açıp uçamaya kalkarsan istikrarsızlık ve iç kargaşa olan ülkelerde meydana gelen olaylardan tabii ki etkilernirsin.çok yere uçmak marifet değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
atlasjetin uçuşları da vardı onlar ne oldu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000