12 Ağustos 2009, Çarşamba 12:16:05

SAS, 1500 kişiyi işten çıkaracak

İskandinav Hava Yolları (SAS), çalışan bin 500 personelinin işine son vermeyi kararlaştırdı
  • bizim burnundan kil aldirmayan pilotlarda gorsunler, ekibine , yolcularina saygili insan gibi insanlar...
  • valla cok ıyı olur gardas bu kelepır pılotları almak lazım gelecege yatırım belkıde emıratese bıle kıralayabılırız ıyı yatırım.
  • valla sas ta çok arkadaşım vardır hepsıde bızım thy nın çoğu pilotuna tai çıkarırır valla thy gıtsın bunları alsın çok ıyı olur bolelıkle arlandaya gıtmednde kayfe mızı ıçerız

SAS bin 500 kişinin işine son verdiği takdirde bir sene içinde 210 milyon euro tasarruf edeceğini açıkladı. SAS 2009 yılının üç ayında uçuşlarında yüzde 17 düşüş ile kapadı.

SAS, bu periyotta geçen yıl yaptığı bilançoda 14 milyon euro kar ettiğini, bu yıl da 140 milyon euro zarar ettiğini açıkladı.

2008 yılında Stockholm-İstanbul hattında dahi birinciliği THY'ye kaptırmış durumda. THY yetkililerin verdiği bilgiye göre, THY sadece Stockholm- İstanbul hattında yüzde 81 doluluk yüzdesiyle uçuyor.

SAS, 1500 kişiyi işten çıkaracak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
bizim burnundan kil aldirmayan pilotlarda gorsunler, ekibine , yolcularina saygili insan gibi insanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla cok ıyı olur gardas bu kelepır pılotları almak lazım gelecege yatırım belkıde emıratese bıle kıralayabılırız ıyı yatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla sas ta çok arkadaşım vardır hepsıde bızım thy nın çoğu pilotuna tai çıkarırır valla thy gıtsın bunları alsın çok ıyı olur bolelıkle arlandaya gıtmednde kayfe mızı ıçerız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000