04 Aralık 2016, Pazar 09:40:47

Sarhoş yolcu THY kabin memuruna yumruk attı

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz Perşembe günü İstanbul-Manchester seferini gerçekleştiren uçağında sarhoş bir yolcu, bayan THY kabin memuruna yumruk attı.
  • Uçakta hiç mi Türk yolcu yoktu çıkıp iki tane patlatamadı şu dengesize arkadaş biraz birbirimizi kollayalım kabin memurları vazifesi gereği kabalaşamaz lakin yumruk yediğini gören bir vatandaş orada bu lavuğa iki yumruk atsa idi kabin memurlarınında ifadesi doğrultusunda para cezası filan almadan işine gücüne bakardı. Kabin memurları aynı zamanda uçuş güvenlikcileridir unutmayınız bu tarz bir sadırı gördüğünüzde ha polise vazifesinde saldırı yaplmış yardım etmişsiniz ha host hostese havada saldırı yapılmış yardım etmişsiniz aynı muammeledir lütfen birbirimize sahip çıkalım.
  • Elin sarhoşunu bile müdafaa edenler var ya, hayret yaw. Yoksa Fetö' cü müsünüz?
  • Bayan derken kadın hostes demek istediniz herhalde. Cinsiyetçi ifade kullanan haber editorleri..
  • crewish te , alkolsüz planlama diye talep ikonu olsun. alkolsüz hatlarda görev almak isteyenler oluyor ya ona göre işaretlesin. el altından yapmaya gerek yok . tercih edebilsin isteyen herkes madem . olur mu olur valla herşey olur.
  • Hostes her zamanki gibi ukalalık yapmıştır. Atın işten gitsin.
  • Adam vud yu layk ti or kafiden baska ingilizcesi olmayan kabin ekibinden biseyler istemistir anlamayan kabin memuresi sacma sapan bisiler soleyince dayagi yemistir :D kaptan acaba nasil anlatti kuleye durumu onu merak ediyorum aslinda.. en iyi ihtimalle pesincir drank polis to geyt diyebilmistir sanirim, her nekadar ona bile ihtimal vermesemde :P
  • insanların onurlarını altına almasına sebep olan kural ve kişiler umarım bi gün layığını bulur.
  • yolcu musliman olsaydi terrorist damgasi verilirdi, ingilize sadece para cezasi yeterli goruyorlar.
  • Bu adamları bır daha uçağa alma Herşey para degıl Para ile itibarını satma
  • bu 200 kişinin katıldığı kabinde uzmanlaşma eğitiminde dayağa karşı konu var mı ? bak elemanını dövüyorlar THY ! yolcuya vursa diyecek biz yolcu kazanmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun diye eskidendi elemanını savunmak...

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz Perşembe günü İstanbul-Manchester seferini gerçekleştiren uçağında sarhoş bir yolcu, THY kabin memurunu yumrukladı.

TK1995 sefer sayısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan Türk Hava Yolları uçağında Guy Lardinois isimli Belçika uyruklu yolcu bulunuyordu. 

Cenaze için Manchester'a gittiği öğrenilen Lardinois'in uçakta fazla alkol aldığı öğrenildi. Alkollü olmasının yanında uçak tuvaletinde sigara içen Guy Lardinois, THY kabin memurunun kendisini uyarmasına aldırış etmeyerek kendisine bir içki daha getirmesini söyledi.

Uçuş ekibine hakaret etmeye başlayan Lardinois daha sonra THY'nin bayan kabin memuruna yumruk attı. Diğer kabin memurlarının ve yolcuların da olaya dahil olmasıyla 40 yaşındaki sarhoş yolcu kontrol altına alındı.

THY'nin TC-JVA kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçağı Manchester Havalimanı'na indikten sonra sarhoş yolcu polis tarafından gözaltına alındı.  

Bir süredir İstanbul'da yaşadığı ve iş yaptığı öğrenilen Guy Lardinois'e mahkeme tarafından 600 Pound para cezası verildi.




Sarhoş yolcu THY kabin memuruna yumruk attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (131)

Orhan ~ 7 yıl önce
Uçakta hiç mi Türk yolcu yoktu çıkıp iki tane patlatamadı şu dengesize arkadaş biraz birbirimizi kollayalım kabin memurları vazifesi gereği kabalaşamaz lakin yumruk yediğini gören bir vatandaş orada bu lavuğa iki yumruk atsa idi kabin memurlarınında ifadesi doğrultusunda para cezası filan almadan işine gücüne bakardı. Kabin memurları aynı zamanda uçuş güvenlikcileridir unutmayınız bu tarz bir sadırı gördüğünüzde ha polise vazifesinde saldırı yaplmış yardım etmişsiniz ha host hostese havada saldırı yapılmış yardım etmişsiniz aynı muammeledir lütfen birbirimize sahip çıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BURAK ~ 7 yıl önce
Elin sarhoşunu bile müdafaa edenler var ya, hayret yaw. Yoksa Fetö' cü müsünüz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan??? ~ 7 yıl önce
Bayan derken kadın hostes demek istediniz herhalde. Cinsiyetçi ifade kullanan haber editorleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkollü/alkolsüz ~ 7 yıl önce
crewish te , alkolsüz planlama diye talep ikonu olsun. alkolsüz hatlarda görev almak isteyenler oluyor ya ona göre işaretlesin. el altından yapmaya gerek yok . tercih edebilsin isteyen herkes madem . olur mu olur valla herşey olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kovun gitsin ~ 7 yıl önce
Hostes her zamanki gibi ukalalık yapmıştır. Atın işten gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Your drink is not coming ~ 7 yıl önce
BİLMEDEN argo kullanmıştır
Uçarım ~ 5 yıl önce
Sende az ... değilsin
Normal ~ 7 yıl önce
Adam vud yu layk ti or kafiden baska ingilizcesi olmayan kabin ekibinden biseyler istemistir anlamayan kabin memuresi sacma sapan bisiler soleyince dayagi yemistir :D kaptan acaba nasil anlatti kuleye durumu onu merak ediyorum aslinda.. en iyi ihtimalle pesincir drank polis to geyt diyebilmistir sanirim, her nekadar ona bile ihtimal vermesemde :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 7 yıl önce
Git o diline çok beğendiğin adamların biryerlerine gir
Normal? ~ 7 yıl önce
Evet İngilizce seviyesi az olanlar var, senin yazdığın kadar olmasa da... Ama hiç olmazsa senin "insanlık seviyen" kadar düşük insanlıkları yok!
hoppala ~ 7 yıl önce
guy lardinois senmisin ???
Normal die yorum yazan sahisyete ~ 7 yıl önce
Birine yumruk atmak icin yeterli bir sebep mi inglizce bilmemek sizin icin ustelik karsindaki bir bayan cok degisk bir zihin yapiniz var Allah size akil fikir versin
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Sizin bindiginiz ucaktaki kabin ekibine acıyorum! O memur ailenizden birisi olsaydı ne hissederdiniz! Yazık.
Hasta ~ 7 yıl önce
Sen ne kadarda hasta ruhlu bir insansin. Utandim.
pekipeki ~ 7 yıl önce
thy'ye ingilizce zaten biliniyor kabul edilip 2. bir dille girebiliyor kabin ekipleri. o yüzden boş laflarınızı da alıp giderseniz güzel olur
Hah ~ 7 yıl önce
Kıskanç seni geberiyon demi giremedin diye :) almazlar zaten seni kıskanç
Değişik ~ 7 yıl önce
Ne diyon sen la değişik,
Noname ~ 7 yıl önce
Sirkete girebilmek icin bi taraflarinizi yirtiyorsunuz olmayincada camur at izi kalsin misali milleti bilmeden etmeden yargilamaya calisiyorsunuz yazik sizin gibi hastalikli zihniyetlere bisey yazmiyayim yazmiyayim diyorum dayanamiyorum
EziK ~ 7 yıl önce
Nasıl bir eziksin ki böyle bir konuyu bile ingilizce yetersizliğine bağlayıp ego tatmini yapmaya çalışıyosun ..
Kıstırmaca ~ 7 yıl önce
Al bunu yakala alan çıkışında . Neyse hadi bye
"Anormal" ~ 7 yıl önce
Valla hic de normal degilsiniz yazdiginiz yorum ne kadar karaktersiz,ezik, basit oldugunuzu ortaya cikariyor harbi anormal sin. u r nat normal u r anormal u r nat fani.
kabin hep haksız ~ 7 yıl önce
insanların onurlarını altına almasına sebep olan kural ve kişiler umarım bi gün layığını bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k ~ 7 yıl önce
yolcu musliman olsaydi terrorist damgasi verilirdi, ingilize sadece para cezasi yeterli goruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey thy ~ 7 yıl önce
Bu adamları bır daha uçağa alma Herşey para degıl Para ile itibarını satma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şsşırma ~ 7 yıl önce
Upgrade bile yapar 1 yolcu 1 yolcudur. Kim takar kabin memurlarını.
zülfü ~ 7 yıl önce
bu 200 kişinin katıldığı kabinde uzmanlaşma eğitiminde dayağa karşı konu var mı ? bak elemanını dövüyorlar THY ! yolcuya vursa diyecek biz yolcu kazanmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun diye eskidendi elemanını savunmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziya ~ 7 yıl önce
Güzel olmuş alkol vermeyin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000