06 Ocak 2011, Perşembe 08:23:47

Saraybosna-İstanbul arası iç hat fiyatına uçuş imkanı

Türk Hava Yolları'nın 2008 yılında yüzde 49'unu satın aldığı Bosna-Hersek Havayolları, İstanbul ve Avrupa seferleri için kış indirimi başlattı.
  • YAZILAN HABERLERİ DİKKATLE OKURSANIZ GIDIS DONUS 185 AVRO OLDUGUNU GORURSUNUZ . SADECE GIDIS 92.5 AVRO YA GELİR . YANI DAHA UCUZ
  • BHA İLE AVRUPA'NIN BİRÇOK DESTİNASYONU 109 EUR İKEN, NEDEN İSTANBUL 185 EUR...?????
  • Stockholm a 109 iken neden Istanbula 189? 189 € ya yurticinde nereye ucuyorsunuz acaba? Airport haber in bu tur bir propagandaya alet olmus olmasi cok üzücü...

Bosna-Hersek Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Okan Uluocak, Bosna-Hersek Havayolları'na ortak olan THY'nin tecrübelerini bu şirkete de aktarmaya başladığını söyledi.

AB'nin, Bosna-Hersek'e 15 Aralık itibariyle vizeleri kaldırdığını anımsatan Uluocak, bu kapsamda kendilerinin de "vizesiz uçuş" adı altında Bosna-Hersek Havayolları'nı tercih eden müşterilerine, indirimli kampanya başlattıklarını kaydetti.
 
Bu kapsamda, 15 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasında Saraybosna'dan seferlerinin bulunduğu Amsterdam, Kopenhang, Stokholm, Göteborg, Zürih, Frankfurt, Viyana ve Belgrad'a yolcuların gidiş-dönüş 109 avroya uçacaklarını bildirdi.

İndirimli fiyat tarifesinden yararlanmak isteyen yolcuların biletlerini 15 Şubata kadar almaları gerektiğini dile getiren Uluocak, "Bosna-Hersek'e vizelerin kaldırılmasının ardından biz de yolcularımızın Avrupa ülkelerine turistik ziyarette bulunmalarını, Avrupa ülkelerinde yaşayan akrabalarını ziyaret etmelerine kolaylık sağlamak amacıyla bu kampanyamızı başlattık" dedi.

SARAYBOSNA-İSTANBUL SEFERLERİNDE DE KAMPANYA

Okan Uluocak, Saraybosna-İstanbul seferlerinde de 7 Ocak-28 Şubat tarihleri arasında kampanya başlattıklarını söyledi.

İstanbul-Saraybosna gidiş-dönüş bilet fiyatlarının daha önce 225-300 avro arasında satıldığını anımsatan Uluocak, ancak kampanyayla birlikte bu fiyatın 185 avro olarak belirlendiğini dile getirdi.

Bosna-Hersek'in tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, kış mevsiminde kayak merkezleriyle de dikkati çektiğini belirten Uluocak, 1984 Kış Olimpiyatları'nın yapıldığı Byelaşnitsa, İgman ve Yahorina kayak merkezlerini görmek için bile Bosna-Hersek'e gelinebileceğini kaydetti.

Başlattıkları indirimli tarife sayesinde Türkiye'den Bosna-Hersek'e gelmeyi kolaylaştırdıklarını söyleyen Uluocak, "Türkiye'den, özellikle yaz aylarında çok sayıda turistin geldiği Bosna-Hersek, kış mevsiminde de kayak ve doğa tutkunları için fırsatlar sunuyor. Doğal güzellikler eşliğinde kayak yapmanın keyfini çıkaracak olan Türk turistler için indirimli tarifemizin yerinde olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, Türk halkını, Bosna-Hersek'i kışın da görmeye davet ediyorum" diye konuştu. (Türkiye)

Saraybosna-İstanbul arası iç hat fiyatına uçuş imkanı

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
YAZILAN HABERLERİ DİKKATLE OKURSANIZ GIDIS DONUS 185 AVRO OLDUGUNU GORURSUNUZ . SADECE GIDIS 92.5 AVRO YA GELİR . YANI DAHA UCUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BHA İLE AVRUPA'NIN BİRÇOK DESTİNASYONU 109 EUR İKEN, NEDEN İSTANBUL 185 EUR...?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Stockholm a 109 iken neden Istanbula 189? 189 € ya yurticinde nereye ucuyorsunuz acaba? Airport haber in bu tur bir propagandaya alet olmus olmasi cok üzücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000