20 Ocak 2010, Çarşamba 07:40:40

Şanlıurfa yolcuları isyan etti!

İstanbul-Şanlıurfa seferini yapan THY uçağı yine Şanlıurfa'ya inemedi. Uçak Şanlıurfa'ya gelmeden Malatya'ya indi. Yolcular adeta isyan ediyor.
  • sorunun kaynağına inenleri dinlemeyip curcuna tarzı tartışmaya devam edin. işin sorumluları da bir yerlerden size kıs kıs gülüyorlardır. size iyi eğlenceler.
  • kıvırma işte ben sebebiyle değil sonucuyla ilgilenirim rakamlar yalan söylemez erzurumun sivasın karsın istatistikleri sizden çok çok iyi bora jet benim sorunum değil tokatı bieln biri olarak orda yolcu olmadığını en az senin kadar iyi biliyorum ama sende yazarken doğruları yaz yok izmire %100 oraya istanbula 3 uçak gerenk yok bunlara
  • EY URFALI SENİ ANTEBE İNDİRMEYE KALKIŞAN ZAVALLI CAHİLLERE KARŞI UYAN. BİZİM YILLARDIR HAVALİMANIMIZ VAR 60 YILDIR UÇAĞA BİNİYORUZ. BİLMEYENLERE ÖĞRET!!!!!
  • EY ZAVALLI SAHİPSİZ URFAM. SANA CEKET KADAR DEĞER VEREN VEKİLLERİNLE MALATYA, ANTEP, DİYARBAKIR YOLLARINDA REZİL OLMAYA MAHKUMSUN. NE GÜZEL HAVALİMANIN VARDI SİSLİ DAĞBAŞINA MAHKUM ETTİLER SENİ
  • URFALILARIN YLLARDIR HAVAALANI VAR. GAP IN BAŞKENTİNİN YOLCULARI NİYE 1 SAATÇİK!!!! MESAFEDEKİ MEYDANA İNSİN. BİLMEDEN SALLAMA.URFA ANTEP ARASI DA 1 SAAT DEĞİL. ÖĞREN DE ÖYLE YORUM YAP
  • ŞANLIURFA HAVAALANI 1950'LERDEN BERİ AÇIK MENDERES ZAMANINDAN BERİ AÇIK OLAN MEYDAN UZUN YILLAR KAPALI KALDIKTAN SONRA ÖZAL TARAFINDAN 1987 DE TEKRAR AÇILDI. URFA YA YAKLAŞIK 10 KM. OLAN MEYDAN NE YAZIK Kİ CEVHERİLERİN ARAZİSİ DEĞERLENSİN DİYE ŞEHRE YAKLAŞIK 1 SAAT UZAKLIKTAKİ SİSLİ DAĞBAŞINA TAŞINDI. BEN ESKİ HAVAALANINA DEFALARCA UÇTUM. BİR KERE SİS SORUNU YOKTU.
  • aklınca istatistik bulmuşsun da bir haftada 6 gun divert eden yolcularda urfa yolcusu sayılıyormu.yolcu binmek istermi böyle bir havalimanın uçağına.yinede borajeti urfaya bekliyoruz.madem tokatta yolcu var urfadada en az o kadar çıkar.bir vatandaşta urfa antep 1 saat demiş.biz niye otobandan 2.5 saatte gidiyoruz antepe.sen hangi yolu kullanıyorsun bizede söylede bizde ordan gidelim.1 saatte antep havalimanından ancak antep merkeze gidebilirsin zavallıcık.
  • hala bazı saftirikler vizyo-misyon gibi entel muhabbetiyle urfa lıları boğuntuya getiriyor.sonuçta para verip bilet alanlar sefilleri oynuyor.senin o vizyon-misyon dediğin memur zihniyetinde olmaz.onlar sadece aybaşını bekler.o da sevdiğinden değil maaş alacağından dolayı.sonuçta urfa halkı ayağa kalkmadığı sürece bu kepazelik sürer gider.yada milletvekillerini bu olaya yönlendirmediği sürece.
  • sözü edilen yeni yıl her geçen gün eskimektedir. açıklamalar yetersizdir ve rezalete son verecek olan da elle tutulur bir gelişmedir. durum dhmi'nin vizyon ve misyonuna yakışmıyor. anlaşılan sorumlu birim hesap vermek zorunda hissetmiyor kendini.
  • Sonuç olarak, yüklenici firmadan, nihai analizini yapması, teknik soruna çözüm bulması ve GAP ILS sisteminin bir an evvel hizmete verilmesi için gerekli çalışmaları tamamlaması talep edilmiştir. Firma halen son ayarlarını yapmakta olup, meteorolojik şartlar uygun olduğu takdirde yeni yılın ilk haftasında tekrar uçuş kontrolü yapılacaktır. İlgi: 30/12/2009 tarih ve 29966 sayılı başvurunuz incelenmiştir. 31.12.2009 tarihinde konu ile ilgili bir basın bülteni hazırlanmış olup, bir sureti ilişikte gönderilmiştir. Bilgilerinize rica ederim. DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ EDİNME..... ben bir urfalı ve vvatandaşlık görevim olarak mail atım DHMİ ye ban gönderilen cevap bu sormak isterim kaçtane urfalı mail atı..

GAP Havaalanı'ndaki yoğun sis nedeniyle Şanlıurfa'ya inemeyen Türk Hava Yolları'na ait TK 768 sefer sayılı uçak, dün 120 yolcusuyla birlikte Malatya Erhaç Havaalanı'na indi.

Şanlıurfa'ya karayolu ile 4 saat uzaklıkta olan Malatya'ya inen uçak nedeniyle yolcular adeta isyan ediyor. İstanbul'dan Şanlıurfa'ya 2 saatte gelebildiklerini dile getiren yolcular "Ama uçak inemeyince Malatya'dan Şanlıurfa'ya 4 saatte geliyoruz. 11 tane milletvekilimiz var bu konuda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Adıyaman havaalanını bile açtıramadılar. Diyarbakır ve Gaziantep bu uçağı kabul bile etmedi. Şehrimizde bir havaalanı var ama uçaklar inmiyor. Bari tarıma açın pamuk ekelim. Bir işe yarasın." diyerek sitem ettiler.

Saat 20:50'de Malatya'ya inen uçaktaki yolcular, kiralanan otobüslerle Şanlıurfa'ya nakledildi.

Şanlıurfa yolcuları isyan etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
sorunun kaynağına inenleri dinlemeyip curcuna tarzı tartışmaya devam edin. işin sorumluları da bir yerlerden size kıs kıs gülüyorlardır. size iyi eğlenceler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıvırma işte ben sebebiyle değil sonucuyla ilgilenirim rakamlar yalan söylemez erzurumun sivasın karsın istatistikleri sizden çok çok iyi bora jet benim sorunum değil tokatı bieln biri olarak orda yolcu olmadığını en az senin kadar iyi biliyorum ama sende yazarken doğruları yaz yok izmire %100 oraya istanbula 3 uçak gerenk yok bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EY URFALI SENİ ANTEBE İNDİRMEYE KALKIŞAN ZAVALLI CAHİLLERE KARŞI UYAN. BİZİM YILLARDIR HAVALİMANIMIZ VAR 60 YILDIR UÇAĞA BİNİYORUZ. BİLMEYENLERE ÖĞRET!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EY ZAVALLI SAHİPSİZ URFAM. SANA CEKET KADAR DEĞER VEREN VEKİLLERİNLE MALATYA, ANTEP, DİYARBAKIR YOLLARINDA REZİL OLMAYA MAHKUMSUN. NE GÜZEL HAVALİMANIN VARDI SİSLİ DAĞBAŞINA MAHKUM ETTİLER SENİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
URFALILARIN YLLARDIR HAVAALANI VAR. GAP IN BAŞKENTİNİN YOLCULARI NİYE 1 SAATÇİK!!!! MESAFEDEKİ MEYDANA İNSİN. BİLMEDEN SALLAMA.URFA ANTEP ARASI DA 1 SAAT DEĞİL. ÖĞREN DE ÖYLE YORUM YAP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞANLIURFA HAVAALANI 1950'LERDEN BERİ AÇIK MENDERES ZAMANINDAN BERİ AÇIK OLAN MEYDAN UZUN YILLAR KAPALI KALDIKTAN SONRA ÖZAL TARAFINDAN 1987 DE TEKRAR AÇILDI. URFA YA YAKLAŞIK 10 KM. OLAN MEYDAN NE YAZIK Kİ CEVHERİLERİN ARAZİSİ DEĞERLENSİN DİYE ŞEHRE YAKLAŞIK 1 SAAT UZAKLIKTAKİ SİSLİ DAĞBAŞINA TAŞINDI. BEN ESKİ HAVAALANINA DEFALARCA UÇTUM. BİR KERE SİS SORUNU YOKTU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aklınca istatistik bulmuşsun da bir haftada 6 gun divert eden yolcularda urfa yolcusu sayılıyormu.yolcu binmek istermi böyle bir havalimanın uçağına.yinede borajeti urfaya bekliyoruz.madem tokatta yolcu var urfadada en az o kadar çıkar.bir vatandaşta urfa antep 1 saat demiş.biz niye otobandan 2.5 saatte gidiyoruz antepe.sen hangi yolu kullanıyorsun bizede söylede bizde ordan gidelim.1 saatte antep havalimanından ancak antep merkeze gidebilirsin zavallıcık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala bazı saftirikler vizyo-misyon gibi entel muhabbetiyle urfa lıları boğuntuya getiriyor.sonuçta para verip bilet alanlar sefilleri oynuyor.senin o vizyon-misyon dediğin memur zihniyetinde olmaz.onlar sadece aybaşını bekler.o da sevdiğinden değil maaş alacağından dolayı.sonuçta urfa halkı ayağa kalkmadığı sürece bu kepazelik sürer gider.yada milletvekillerini bu olaya yönlendirmediği sürece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sözü edilen yeni yıl her geçen gün eskimektedir. açıklamalar yetersizdir ve rezalete son verecek olan da elle tutulur bir gelişmedir. durum dhmi'nin vizyon ve misyonuna yakışmıyor. anlaşılan sorumlu birim hesap vermek zorunda hissetmiyor kendini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonuç olarak, yüklenici firmadan, nihai analizini yapması, teknik soruna çözüm bulması ve GAP ILS sisteminin bir an evvel hizmete verilmesi için gerekli çalışmaları tamamlaması talep edilmiştir. Firma halen son ayarlarını yapmakta olup, meteorolojik şartlar uygun olduğu takdirde yeni yılın ilk haftasında tekrar uçuş kontrolü yapılacaktır. İlgi: 30/12/2009 tarih ve 29966 sayılı başvurunuz incelenmiştir. 31.12.2009 tarihinde konu ile ilgili bir basın bülteni hazırlanmış olup, bir sureti ilişikte gönderilmiştir. Bilgilerinize rica ederim. DHMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ EDİNME..... ben bir urfalı ve vvatandaşlık görevim olarak mail atım DHMİ ye ban gönderilen cevap bu sormak isterim kaçtane urfalı mail atı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000