13 Ağustos 2008, Çarşamba 10:29:30

SANAL HAVACILAR AIRPORT TV’DE

Türkiye’de sanal havacılığın en eski isimlerinden Erim Funda ile Evrim Sutel, yakın zamanda havacıların vazgeçilmezi olacak Airport TV’yi ziyaret ettiler.
  • ŞİMDİ UĞRASIYORUM D SMART TA AIRPORT TV VAR MI ACABA BİLGİLERİNİZİ ARZ EDERİM
  • halilex in dediği gibi proğramı bazen izleyemiyoruz. gece tekrarı olsa çok güzel olcağına inanıyoruz. iyi uçuşlar :)
  • Ben kanalinizi test yayininda bile sürekli olarak izliyorum Sanal Havacilikla ilgili programinizin tekrarini gece yarisinda da vermenizi istesem mumkun mu acaba Cunku bazi haftalar isten dolayi bu programinizi seyredemiyecegim ilginize simdiden tesekkurlerimi sunar yayin hayatinizda basarilar dilerim
  • Yorumunuz...airport tv'nin tanatım reklamlarını ilgi ile izliyorum ve inainyorum ki airport tv türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasına girecektir.saygılar,başarılar.
  • ya bu airport tv D-SMARTTA YOKMU?
  • test yayınında gördüğüm zaman cok sevindim arkadaslar :) sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman acılacak acaba gercek yayınınız ? bilgi veren yokmu kac gündür test yayınındasınız :D
  • Test yayınınızı izledim,umduğumdan da mükemmel geliyorsunuz.Airport Tv ülkemize hayırlı olsun.Tüm Airport Tv. ekibine gönülden başarılar, Allah yardımcınız olsun,mahçup etmesin.Saygılarımla.
  • Böyle konuları gündeme getirerek ne yaptığını sanıyosun ey kendini bilmez kişilik.Bir kere sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun.Evrim sutel dediğin kişi gerek vatsim gerekse ivao ortamında isim yapmış ve iki ortam için elinden geleni yapmış bir kişidir.Böyle anlamsız konuşmalar yapmak ancak sizin acizliğinizdir.Evrim Sutel istesenizde istemesenizde bu ortamda var OLACAKTIR!!
  • yeni yayın döneminden airporttvye başarılar
  • Tüm yorumlari okudum ve bizim Türk insanina yakismayan yazilarin yazildigini üzülerek tespit ettim.Bazi vatandaslar yine taktir ve tesekkür etmek yerine kisi veya kisilerin hakkinda utanmadan asilsiz sacma sapan yazilar yazarak burada bile bir huzursuzluk ortami yaratmislardir.Evrim Sütel hakkindaki negativ yorumlari yazan kisi veya kisileri kiniyoruz terbiyesizliklerine artik bir son vermeleri gerektigini düsünüyorum.Eger cok iyi biliyorlarsa buyursunlar gelsinler onlar yapsinlar ozaman.Sayin Evrim Sütel sizi yaptiginiz basarili hizmetlerle zaten hepimiz gayet iyi taniyor ve taktir ediyoruz, malesef basarili olan kisiler memleketimizde sürekli butür saldirilara maruz kalabilmekte ama siz bunlara kulak asmayin onlar herzaman maglup olmaya yenilmeye kisiliklerinin karakterlerinin ne kadar alt seviyelerde oldugunu göstermeye mahkumdurlar.Basta Airport TV ye, size ve Erim Fundaya bu güzel calismanizdan dolayi tesekkür eder Sanal Havacilikdaki üstün basarilarinizin devamini dilerim.

Airport TVTüm dünyada havacılık sektörüne olan ilginin artması sanal ortamda büyük bir patlamaya da neden oldu. Son dönemde artan ilgi Türkiye’de de sanal havacılığın atılım gerçekleştirmesini sağladı.

Havacılığın tüm gerçekliğini sanal ortama taşıyanların başında gelen Türk Hava Yolları Virtual Aviation Yönetim Kurulu Başkanı Erim Funda ile OnurAir Virtual Aviation Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Sutel, havacılık sektörüne yeni bir soluk katacak olan Airport TV’yi ziyaret ettiler.

Airport TV Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem ve Airport TV Program Müdürü Ercüment Çavluer ile görüşen sanal havacılar; AirportTV’nin Türk havacılık sektörü için çok önemli bir atılım olduğunu belirterek, televizyon kanalının yayın hayatına başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

Airport TV binasını ve stüdyolarını gezen Funda ile Sutel, Airport TV’ye yayın hayatında başarı dilediler.

SANAL HAVACILAR AIRPORT TV’DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

karpathos ~ 16 yıl önce
ŞİMDİ UĞRASIYORUM D SMART TA AIRPORT TV VAR MI ACABA BİLGİLERİNİZİ ARZ EDERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a330-343dragonair ~ 16 yıl önce
halilex in dediği gibi proğramı bazen izleyemiyoruz. gece tekrarı olsa çok güzel olcağına inanıyoruz. iyi uçuşlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halilex ~ 16 yıl önce
Ben kanalinizi test yayininda bile sürekli olarak izliyorum Sanal Havacilikla ilgili programinizin tekrarini gece yarisinda da vermenizi istesem mumkun mu acaba Cunku bazi haftalar isten dolayi bu programinizi seyredemiyecegim ilginize simdiden tesekkurlerimi sunar yayin hayatinizda basarilar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...airport tv'nin tanatım reklamlarını ilgi ile izliyorum ve inainyorum ki airport tv türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasına girecektir.saygılar,başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bbbb ~ 16 yıl önce
ya bu airport tv D-SMARTTA YOKMU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 16 yıl önce
test yayınında gördüğüm zaman cok sevindim arkadaslar :) sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman acılacak acaba gercek yayınınız ? bilgi veren yokmu kac gündür test yayınındasınız :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Submariner S.Pazarlıklı ~ 16 yıl önce
Test yayınınızı izledim,umduğumdan da mükemmel geliyorsunuz.Airport Tv ülkemize hayırlı olsun.Tüm Airport Tv. ekibine gönülden başarılar, Allah yardımcınız olsun,mahçup etmesin.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Sezer ~ 16 yıl önce
Böyle konuları gündeme getirerek ne yaptığını sanıyosun ey kendini bilmez kişilik.Bir kere sen kiminle konuştuğunu sanıyorsun.Evrim sutel dediğin kişi gerek vatsim gerekse ivao ortamında isim yapmış ve iki ortam için elinden geleni yapmış bir kişidir.Böyle anlamsız konuşmalar yapmak ancak sizin acizliğinizdir.Evrim Sutel istesenizde istemesenizde bu ortamda var OLACAKTIR!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot23 ~ 16 yıl önce
yeni yayın döneminden airporttvye başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 16 yıl önce
Tüm yorumlari okudum ve bizim Türk insanina yakismayan yazilarin yazildigini üzülerek tespit ettim.Bazi vatandaslar yine taktir ve tesekkür etmek yerine kisi veya kisilerin hakkinda utanmadan asilsiz sacma sapan yazilar yazarak burada bile bir huzursuzluk ortami yaratmislardir.Evrim Sütel hakkindaki negativ yorumlari yazan kisi veya kisileri kiniyoruz terbiyesizliklerine artik bir son vermeleri gerektigini düsünüyorum.Eger cok iyi biliyorlarsa buyursunlar gelsinler onlar yapsinlar ozaman.Sayin Evrim Sütel sizi yaptiginiz basarili hizmetlerle zaten hepimiz gayet iyi taniyor ve taktir ediyoruz, malesef basarili olan kisiler memleketimizde sürekli butür saldirilara maruz kalabilmekte ama siz bunlara kulak asmayin onlar herzaman maglup olmaya yenilmeye kisiliklerinin karakterlerinin ne kadar alt seviyelerde oldugunu göstermeye mahkumdurlar.Basta Airport TV ye, size ve Erim Fundaya bu güzel calismanizdan dolayi tesekkür eder Sanal Havacilikdaki üstün basarilarinizin devamini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000