03 Ocak 2014, Cuma 09:58:05

SALDIRGANLAR TESPİT EDİLDİ

Libya’nın başkenti Trablus’taki THY ofisinde 31 yaşındaki muhasebe şefi Uğur Tezcan’ı katleden ve satış şefi Nadide Nur Duman’ı yaralayan saldırganların kimliği tespit edildi.
  • Tespit edilen saldorganlara ilişkin bir gelişme yok sanırım. Olayın üstü çok güzel kapatıldı.
  • umarız gerçek katillerdir, bana da pek inandırıcı gelmiyor. bulunmuştur günah keçisi...
  • arkadaşa katılıyorum, olay kapansın diye her türlü usulsuzluğu yapacak bir yönetime sahibiz. Çünkü ülkede yargı vs. kalmadı. Artık seçilenin zulmü var. Yolsuzluk ve ahlaksızlıkları var, üstünün kapanmaya çalışması var. Görmeyenler de kör'dür.... ( Allahtan rahmet dilerim tekrar, çok üzüldük rahmetliye. )
  • Su olayi bile ayakkabi kutusuna cekip, carpitan zihniyete Allah mustehakini versin.
  • Sırf olay kapansın diye, para karşılığı hangi adamları suçlu gösterdiler acaba? Bizim yöneticilerimizin nasıl iş bitirdiğini bilmiyor değiliz. Bir ayakkabı kutusuna ''hayır'' sığdıran zihniyetiz biz... Ve susar izler, bide dua ederiz...

Libya’nın başkenti Trablus’taki THY ofisinde 31 yaşındaki muhasebe şefi Uğur Tezcan’ı katleden ve satış şefi Nadide Nur Duman’ı yaralayan saldırganların kimliği tespit edildi.

Libya’daki Türk makamları, cinayetle ilgili gelişmeler hakkında şu bilgileri verdi: “Cinayet ve soygunla ilgili soruşturma Libya’daki savcı ve cinayet masasının kontrolünde devam ediyor. Olayı enine boyuna araştırıyorlar. Türk makamları olarak biz de yakın takipteyiz. Libyalı makamlar, kimlikleri tespit edilen Ürdün pasaportlu 2 şahsın kimlik bilgileri ve görüntülerinin sınır kapılarına iletildiğini söylediler.

Cinayet şüphelisi şahısların bulundukları yerde yakalanmaları talimatı verilmiş durumda. Soyguncular, beyaz bir çuval veya torba içinde binadan çıkış yaparken görülüyor. Ancak gizlilikle yürütülen bir soruşma olduğundan henüz görüntü ve saldırganların isimleri bize de bildirilmedi. Libya makamları saldırıya karışan soyguncuların Ürdün pasaportu taşıyan Filistinli 2 işçi olduğunu ifade ettiler. Bu kişilerin binanın tadilatında çalıştıkları ve soygunda yüksek miktarda nakit paranın çalındığını öğrendik. Şu an için THY satış ofisi geçici olarak kapalı bulunuyor. Bilet satışları acenteler üzerinden yapılıyor.” (Gazetevatan)

SALDIRGANLAR TESPİT EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

HALK ~ 10 yıl önce
Tespit edilen saldorganlara ilişkin bir gelişme yok sanırım. Olayın üstü çok güzel kapatıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katiller ~ 10 yıl önce
umarız gerçek katillerdir, bana da pek inandırıcı gelmiyor. bulunmuştur günah keçisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katılıyorm ~ 10 yıl önce
arkadaşa katılıyorum, olay kapansın diye her türlü usulsuzluğu yapacak bir yönetime sahibiz. Çünkü ülkede yargı vs. kalmadı. Artık seçilenin zulmü var. Yolsuzluk ve ahlaksızlıkları var, üstünün kapanmaya çalışması var. Görmeyenler de kör'dür.... ( Allahtan rahmet dilerim tekrar, çok üzüldük rahmetliye. )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su olayi bile ayakkabi kutusuna cekip, carpitan zihniyete Allah mustehakini versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olayı ~ 10 yıl önce
olayı çeken yok. Bende ahlaksızlıkların üstünü örtmeye çalışanlara beddua ediyor ve lanetliyorum. Hırsızların, yolsuz ve utanmazların da Allah müstahakını versin.. Tüm bunları görmezden gelenlerinde..
rahatsız mı oldun ~ 10 yıl önce
Rahatsız mı oldun ? Gözlerinizi kapatmaya devam edin. Yaşanan olaydan dolayı herkes üzgün. Ama haysiyetsizliklerin sindirilmesini beklemeyin, var elbet bağlantısı...... !
Sırf kapansın ~ 10 yıl önce
Sırf olay kapansın diye, para karşılığı hangi adamları suçlu gösterdiler acaba? Bizim yöneticilerimizin nasıl iş bitirdiğini bilmiyor değiliz. Bir ayakkabı kutusuna ''hayır'' sığdıran zihniyetiz biz... Ve susar izler, bide dua ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sirf kapansinmis ~ 10 yıl önce
Bence de sus ve sadece dua et. Bu mantikla senden kimse birsey beklememeli. Cok sacmalamissin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000