28 Şubat 2013, Perşembe 20:45:12

SAHTE PİLOT THY EKİP ODASINDA YAKALANDI!

Atatürk Havalimanı'nda üzerinde pilot üniformasıyla pilot dinleme odasına giren Azeri uyruklu bir şahıs gözaltına alındı. Pilot olmadığı anlaşılan şüpheli, polis merkezinde sorguya alındı.
  • Sahte de olsa bir Yönetim Kurulu Başkanı ve bir de Genel Müdür çıksa... Ama Rizeli olmasalar.. bir günlüğüne de olsa sevinirim valla..
  • Güvenlik kontrolü dedin mi akla;kemer,saat,cüzdan,bozuk para gibi şeyler geliyor.Heleki Antalya da resmi kıyafetle yazlık üniformayla kemerin tokasını çıkartıp geçsen bile tekrardan çıkar kemeri gibi uygunsuz tartışmalar yaşanıyor.Yahu ben X-ray cihazından geçerken cihaz ötmüyorda sen niye ötüyorsun anlamadım.Bu mu sizin güvenlik anlayışınız.Baksanız adam resmen THY nin ekip odasına kadar girmiş.BU daha öncede yaşandı ama kimse bir tedbir almıyor.Neden..çünkü bizim zavallı güvenlikçilerin hepsi zerzavatçılık yapıyor..kemer,saat,bozuk para,cüzdan falan filan gibi..Kardeşim hiç mi dünyayı izlemiyorsun.Bu mu güvenlik sağlama.Koy girişe AVUÇ TANIMA,YA DA PARMAK İZİ OKUMA SİSTEMİ olsun bitsin.
  • Copy Rights olmadan olmaz.Sıradaki haber.
  • Pilot dinlenme odasına bu kadar kolay mı girilebiliyor. Gelin de güvenin şimdi.
  • Yabancı pilot diye THY yöneticileri işe almış olmasınlar mı? Son zamanlarda yabancı olsun bizim olsun hemen olsun diyorlardı...
  • İranlılar apronda boy gösteriyor, Azeriler pilot kıyafeti ile pilotların odasına kadar girebiliyor, sakallı, kazaklı ve spor ayakkabılı kişiler Bakanlık yazısı ile VIP kullanıyor. Memleketin haline bak. Yakında Afrikalı açın biri çıkıp apronda ben Obama'yım derse hiç şaşırmam. Güvenlik ise yaşlı insanlara ayakkabı, kemer çıkartarak kendisini tatmin ediyor. Her zaman yazdım. Sokakta iş arayan adamı güvenlikçi yaparsanız, işsiz insanları teknik başkan olarak alırsanız; uçak ta düşer, güvenlik ise yerlerde sürünür.
  • Bizim Mahalede biri vardı 7/24 ayık gezdiğini gören yoktur ,Kendini hep pilot sanırdı ne iş yapıyorsun diye soronlara pilotum ben uçarım derdi :) bir anda istemeden tebessüm ederdi tanımıyanlar bazen boyacılık yapar bazen eşya tasır ama gözü hep havadaki uçaklarda olurdu .
  • Alman olsunda!!! Gerci almanyada kapici olsada olur, bizde mudur olabilir zihniyeti var, Ataturkte artik yok, bu zihniyetin tasfiyesi nasil olacak ??
  • geçen gün iranlının biri yer hizmetleri kıyafetı giyip kargo da irana kadar gidiyor. azeri biri pilot üniforması giyip dinlenme salonuna giriyor. neler oluyor. Allah korusun...
  • SAHTE KAPTANI ( ASLINDA İKİNCİ PİLOTMUŞ ) ŞU ALMAN İKİNCİ PİLOTU İKİ YIL KAPTAN PİLOT DİYE UÇURUP SONRA DA KALİTE GÜVENCEYE MÜDÜR YAPMAYA KALKAN, DAHA SONRA GİTTİĞİBİR SEFERDE ONU GÖRÜP THY YE İHBAR EDEN ALMAN ARKADAŞI SAYESİNDE NE OLDUĞU ANLAŞILAN SAHTEKARDAN NABER ? BU SAHTEKAR İKİNCİ PİLOTU ŞİRKETE ALANLARDAN HESAP SORULMAYACAK MI ? UÇTUĞU ZAMAN BİR KAZA YAPSAYDI ŞİRKETİN KAPISINA KİLİT VURULURDU

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Azerbaycan uyruklu bir kişi, Türk Hava Yolları (THY) pilot dinlenme odasına girdi. Üzerindeki üniformasıyla pilot gibi davranmaya çalışan şahıstan şüphelenen diğer pilotlar durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan şahıs, Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Pilot olmadığı anlaşılan şüpheli, polis merkezinde sorguya alındı.

SAHTE PİLOT THY EKİP ODASINDA YAKALANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

AHH ~ 11 yıl önce
Sahte de olsa bir Yönetim Kurulu Başkanı ve bir de Genel Müdür çıksa... Ama Rizeli olmasalar.. bir günlüğüne de olsa sevinirim valla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ders olmalı bu. ~ 11 yıl önce
Güvenlik kontrolü dedin mi akla;kemer,saat,cüzdan,bozuk para gibi şeyler geliyor.Heleki Antalya da resmi kıyafetle yazlık üniformayla kemerin tokasını çıkartıp geçsen bile tekrardan çıkar kemeri gibi uygunsuz tartışmalar yaşanıyor.Yahu ben X-ray cihazından geçerken cihaz ötmüyorda sen niye ötüyorsun anlamadım.Bu mu sizin güvenlik anlayışınız.Baksanız adam resmen THY nin ekip odasına kadar girmiş.BU daha öncede yaşandı ama kimse bir tedbir almıyor.Neden..çünkü bizim zavallı güvenlikçilerin hepsi zerzavatçılık yapıyor..kemer,saat,bozuk para,cüzdan falan filan gibi..Kardeşim hiç mi dünyayı izlemiyorsun.Bu mu güvenlik sağlama.Koy girişe AVUÇ TANIMA,YA DA PARMAK İZİ OKUMA SİSTEMİ olsun bitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
Copy Rights olmadan olmaz.Sıradaki haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kontrol yok mu? ~ 11 yıl önce
Pilot dinlenme odasına bu kadar kolay mı girilebiliyor. Gelin de güvenin şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman ~ 11 yıl önce
Yabancı pilot diye THY yöneticileri işe almış olmasınlar mı? Son zamanlarda yabancı olsun bizim olsun hemen olsun diyorlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normaldir ~ 11 yıl önce
İranlılar apronda boy gösteriyor, Azeriler pilot kıyafeti ile pilotların odasına kadar girebiliyor, sakallı, kazaklı ve spor ayakkabılı kişiler Bakanlık yazısı ile VIP kullanıyor. Memleketin haline bak. Yakında Afrikalı açın biri çıkıp apronda ben Obama'yım derse hiç şaşırmam. Güvenlik ise yaşlı insanlara ayakkabı, kemer çıkartarak kendisini tatmin ediyor. Her zaman yazdım. Sokakta iş arayan adamı güvenlikçi yaparsanız, işsiz insanları teknik başkan olarak alırsanız; uçak ta düşer, güvenlik ise yerlerde sürünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahalle Pilotu ~ 11 yıl önce
Bizim Mahalede biri vardı 7/24 ayık gezdiğini gören yoktur ,Kendini hep pilot sanırdı ne iş yapıyorsun diye soronlara pilotum ben uçarım derdi :) bir anda istemeden tebessüm ederdi tanımıyanlar bazen boyacılık yapar bazen eşya tasır ama gözü hep havadaki uçaklarda olurdu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci olsunda ~ 11 yıl önce
Alman olsunda!!! Gerci almanyada kapici olsada olur, bizde mudur olabilir zihniyeti var, Ataturkte artik yok, bu zihniyetin tasfiyesi nasil olacak ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 11 yıl önce
konuyu Ataya havale ettin ya
? ~ 11 yıl önce
geçen gün iranlının biri yer hizmetleri kıyafetı giyip kargo da irana kadar gidiyor. azeri biri pilot üniforması giyip dinlenme salonuna giriyor. neler oluyor. Allah korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
SAHTE KAPTANI ( ASLINDA İKİNCİ PİLOTMUŞ ) ŞU ALMAN İKİNCİ PİLOTU İKİ YIL KAPTAN PİLOT DİYE UÇURUP SONRA DA KALİTE GÜVENCEYE MÜDÜR YAPMAYA KALKAN, DAHA SONRA GİTTİĞİBİR SEFERDE ONU GÖRÜP THY YE İHBAR EDEN ALMAN ARKADAŞI SAYESİNDE NE OLDUĞU ANLAŞILAN SAHTEKARDAN NABER ? BU SAHTEKAR İKİNCİ PİLOTU ŞİRKETE ALANLARDAN HESAP SORULMAYACAK MI ? UÇTUĞU ZAMAN BİR KAZA YAPSAYDI ŞİRKETİN KAPISINA KİLİT VURULURDU

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000