04 Kasım 2016, Cuma 12:15:23

Şahan Gökbakar'dan yeni THY açıklaması

Antalya-İstanbul uçağında yaşadığı sıkıntıları sosyal medya hesabından yazan ve Türk Hava Yolları'nı (THY) eleştiren Şahan Gökbakar, bu kez THY’yi övdü.
  • Şahan Kim Beyler?
  • Ucus ekibine ne izdirap cektirmistir.
  • şahan bey ,siz topluma bilkentli olarak ne kattınızda ne bekliyorsun...milyonlarca çocuk işçinin olduğu ,1 milyara aşkın insanın hala elektiriğe ulaşamadığı,açlıktan çocukların öldüğü bir dünya düzeninde...bilkentli olmanla topluma kattığın tek şey ...1 A ya pencere çizip,komiklik mi yapmak bununla birlikte çözüm üretmek adına,ünlü olanın sitemiyle ,ünlü olmayan vatandaşın sitemini eş değer tutmayarak bu aradaki farkı birilerinin özürle mi kapatması..neresinden tutsan bir dengesizlik.
  • Londra - Istanbul seferinde yasadim bende benzer olay ucak tipini tam hatirlamiyorum ama b737 veya a321 ikisinden biriydi 7a'da oturuyordum bebegimde vardi ve cam yoktu ilk defa karsilastim boyle birseyle cok moralim bozulmustu bende £400 sterlin verdim o kolduga ama eminim bu dikkate bile alinmaz
  • İşte paran varsa kralsın paran yoksa köle hangi söze ne hacet Allah hayırlısını versin dünyalık insanlarız ..
  • çevir kazı yanmasın..!
  • Adam haklı eleştiri yapmış ne koyun gibi insanlarsınız siz. Çobanın peşine takılmış gibi hep aynı düzen. Adam 500 lira verdim diyor cam yok diyor diz mesafesi yok diyor. Marka imajı açısından bunları dikkate almak önemli.
  • Benim gibi Bilkent'li ne demek. Gorgusuzlugun daniskasi
  • Ömür boyu ücretsiz bussines da seyahat mi aldı acaba ne değiştirdi yorumunu :))
  • Kendi camışlığından pencere kaybolmuş olmasın

Antalya-İstanbul uçağında yaşadığı sıkıntıları sosyal medya hesabından yazan ve Türk Hava Yolları'nı (THY) eleştiren Şahan Gökbakar, bu kez THY’yi övdü. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın bizzat konuyla ilgilendiğini belirten Gökbakar, sosyal medya hesabından, ”Bu yaklaşım bile THY’nin nasıl doğru yönetildiğini ve nasıl dünya markası olduğunu gösterdi bana. Nezaket için teşekkürler” yazdı.

Yaşadığı sıkıntıların ardından sosyal medya hesabından “THY ile gurur duyuyoruz, Avrupa’da aldığı ödüllerle başarılı bir marka ama… Bu nedir ya! Bugün TK 2411 sefer sayılı Ant-Ist uçuş, 1A nolu business koltuk. Cam yok, bacak mesafesi yok, 500 lira bu koltuk! Yani başka sıfatlar bulmadan, sadece çok ayıp demekle bırakayım. Kapalı kasa kamyonette kesime giden camış mıyız biz! Dost acı söyler THY yakışmadı” diyerek tepkisini paylaşan Şahan Gökbakar, sıkıntılarıyla THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın bizzat ilgilendiğini yine sosyal medya hesabından paylaştı.

Gökbakar, THY uçağında yaşadığı sıkıntılar için THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’ün kendisini aradığını ve özürlerini ve telafi isteklerini bildirdiğini yine sosyal medya hesabından duyurdu. Konuyla bizzat THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın ilgilendiğini sosyal medya hesabından yazan Gökbakar, ”Dün THY ile ilgili bir rahatsızlığımı paylaştım. Bugün birçok yerde konuşulmuş haliyle. Benim gibi bir Bilkentli olan THY Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı olaya bizzat müdahale etmiş. Ardından da THY Basın Müşaviri Yahya Üstün Bey aradı ve bizzat konuyla ilgili üzüntülerini ve telafi isteklerini dile getirdi. Bu yaklaşım bile THY’nin nasıl doğru yönetildiğini ve nasıl dünya markası olduğunu gösterdi bana. Nezaket için teşekkürler” dedi.

Şahan Gökbakar'dan yeni THY açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Km ~ 7 yıl önce
Şahan Kim Beyler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepimiz ~ 7 yıl önce
Sahaniz.
Bu gorulen tarafi ~ 7 yıl önce
Ucus ekibine ne izdirap cektirmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahan ~ 7 yıl önce
şahan bey ,siz topluma bilkentli olarak ne kattınızda ne bekliyorsun...milyonlarca çocuk işçinin olduğu ,1 milyara aşkın insanın hala elektiriğe ulaşamadığı,açlıktan çocukların öldüğü bir dünya düzeninde...bilkentli olmanla topluma kattığın tek şey ...1 A ya pencere çizip,komiklik mi yapmak bununla birlikte çözüm üretmek adına,ünlü olanın sitemiyle ,ünlü olmayan vatandaşın sitemini eş değer tutmayarak bu aradaki farkı birilerinin özürle mi kapatması..neresinden tutsan bir dengesizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 7 yıl önce
Senelerdir takip ettigim bu sitede okudugum en iyi yorum. Bravo. - sahanin bu elestirisini bu kadar ciddiye almalarina anlam vermek son derece güç . Ilgili teyyarede ilgili koltukta pencerenin olmamasini ilk de defa mi duyuyorlar ki bu kadar özür dileniyor.
Yol ~ 7 yıl önce
:)) inşallah okumuşsundur Bilkentli Şahan burayı
öyle.. ~ 7 yıl önce
İyi yazmışsın, güzel yazmışsın, lakin her şirkette bu böyle. topluma sözde mal olmuş insanların sözleri toplumda etki bırakacağından öncelik her zaman onlardadır. Ne yazık ki bu böyle. Gerçekte geri bildirimleri dinlenmesi / dikkate alınması gereken insanlar ise listenin her zaman son sırasındadır. Bu sözde halka mal olmuş insan da bu durumu kullanarak THY'ye laf göndererek bu özrü hak ettiğini düşünmüş. Allah hayırlısını versin..
7A ~ 7 yıl önce
Londra - Istanbul seferinde yasadim bende benzer olay ucak tipini tam hatirlamiyorum ama b737 veya a321 ikisinden biriydi 7a'da oturuyordum bebegimde vardi ve cam yoktu ilk defa karsilastim boyle birseyle cok moralim bozulmustu bende £400 sterlin verdim o kolduga ama eminim bu dikkate bile alinmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paran batsin ~ 7 yıl önce
Paraniz batsin sizin zengin olup kendini birsey sananlar
Yanlisin var ~ 7 yıl önce
Zenginlikle ne alakasi var siradan gurbetciyim vede havaci oldugum icin bu siteleri takip ediyorum bende temmuz ayinda tatile giderken ayni seyi yasadim sikayet ünlüleremi özel sadece?
Burjuva ~ 7 yıl önce
İşte paran varsa kralsın paran yoksa köle hangi söze ne hacet Allah hayırlısını versin dünyalık insanlarız ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cayman ~ 7 yıl önce
çevir kazı yanmasın..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AW ~ 7 yıl önce
Adam haklı eleştiri yapmış ne koyun gibi insanlarsınız siz. Çobanın peşine takılmış gibi hep aynı düzen. Adam 500 lira verdim diyor cam yok diyor diz mesafesi yok diyor. Marka imajı açısından bunları dikkate almak önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilkent ~ 7 yıl önce
Benim gibi Bilkent'li ne demek. Gorgusuzlugun daniskasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capsiz ~ 7 yıl önce
Parayla iki yillik okumak boyle birsey
Ömür boyu bussines? ~ 7 yıl önce
Ömür boyu ücretsiz bussines da seyahat mi aldı acaba ne değiştirdi yorumunu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cam'ış.. ~ 7 yıl önce
Kendi camışlığından pencere kaybolmuş olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000