12 Ocak 2015, Pazartesi 09:40:39

SABİHA GÖKÇEN'E RÜZGAR RÖTARI

Bugün İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli rüzgar ve yağmur Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşları da etkiledi.
  • haydi bakalım allah kabin ekiplerinin yardımcısı olsun.. her şeyi çok iyi bilen yolcularımız başlar şimdi üstlerine yürüyüp niye inemiyoruz niye kalkamıyoruz diye olay çıkarmaya..
  • Arkadaşlar neden hep iç hatlar iptal? Bilen varmı?
  • bu kadar kötü değil ama İzmir'e de türbülansla alçaldık, bi an eksik olmadı..
  • "Her kaptana Allah sizin gibi anlayisli yolcu nasip etsin" bu anonsu da duydum ya ne diyeyim, amin :)
  • Thy marşını iptal etmis. Son dakikaya kadar kimsenin haberi yok.herkesin işi gücü var mağdur olduk burda.
  • 8:10'da Ankara'dan kalkan Pegasus ile geldik, kaptan 8:55'de inişe 10 dk anonsu yaptı, ancak 40 dk. sonra inebildik. Öyle bir türbülans ki koridorda ayakta durmak mümkün değil. Uçak içinde çığlıklar eksik olmadı (tabi istifra edenler de). 1 kez pisti pas geçtik. Sanırım pilot bir şekilde inmeyi kafaya koymuş ama öyle bir yolculuk ki insana bir daha binmeyi tövbe ettirecek cinsten. Herkese geçmiş olsun.
  • Denizliden gelen pgs ucagi ankara ya divert etti, esenboga da su an yan yana 4 pgs ucagi dizildi...
  • Merak ediyorum yapılmakta olan 3. havalimanının konumunda rüzgarın faktörünü hiç hesapladılar mı acaba ? Çünkü o bölgede rüzgar jeneratörü çok var ve gerçekten rüzgar ve normal havalarda dahi inişlerde ve kalkışlarda sorun olacaksa ve tam bir fiyasko olursa (Olimpik stad İkitelli gibi) o zaman onca yatırımın akıbeti ne olacak ? Olmaz demeyin çünkü son 10 yılda bu ülkede neler gördük neler ...deprem fay hattını haritadan silen ve hattı ranta endeksleyen bir politikadan bahsediyorum, şaka gibi desem değil, maalesef dememek için.

Bugün İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli rüzgar ve yağmur Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşları da etkiledi.

Şiddetli rüzgarın etkisiyle inişte zorlanan uçaklara kulenin izin vermemesi üzerine gelişlerde gecikmeler yaşanıyor.

Bu sabah itibari ile etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeniyle bir çok uçuşta gecikme yaşanmasının yanı sıra 10'dan fazla uçak başka meydanlara yönlendirildi. 

Pegasus Havayolları'nın bir çok uçağı Ankara ve Antalya'ya, Türk Hava Yolları ve Anadolujet'in bazı uçakları ise Atatürk Havalimanı'na inmek zorunda kaldı.

SABİHA GÖKÇEN'E RÜZGAR RÖTARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

pgs ~ 9 yıl önce
haydi bakalım allah kabin ekiplerinin yardımcısı olsun.. her şeyi çok iyi bilen yolcularımız başlar şimdi üstlerine yürüyüp niye inemiyoruz niye kalkamıyoruz diye olay çıkarmaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar neden hep iç hatlar iptal? Bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muro ~ 9 yıl önce
dış hatlar buyuk balık ondan iç hatlar iptal olacak tabii
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
bu kadar kötü değil ama İzmir'e de türbülansla alçaldık, bi an eksik olmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Her kaptana Allah sizin gibi anlayisli yolcu nasip etsin" bu anonsu da duydum ya ne diyeyim, amin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardin ~ 9 yıl önce
Thy marşını iptal etmis. Son dakikaya kadar kimsenin haberi yok.herkesin işi gücü var mağdur olduk burda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bahtsız yolcu ~ 9 yıl önce
8:10'da Ankara'dan kalkan Pegasus ile geldik, kaptan 8:55'de inişe 10 dk anonsu yaptı, ancak 40 dk. sonra inebildik. Öyle bir türbülans ki koridorda ayakta durmak mümkün değil. Uçak içinde çığlıklar eksik olmadı (tabi istifra edenler de). 1 kez pisti pas geçtik. Sanırım pilot bir şekilde inmeyi kafaya koymuş ama öyle bir yolculuk ki insana bir daha binmeyi tövbe ettirecek cinsten. Herkese geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Denizliden gelen pgs ucagi ankara ya divert etti, esenboga da su an yan yana 4 pgs ucagi dizildi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
Merak ediyorum yapılmakta olan 3. havalimanının konumunda rüzgarın faktörünü hiç hesapladılar mı acaba ? Çünkü o bölgede rüzgar jeneratörü çok var ve gerçekten rüzgar ve normal havalarda dahi inişlerde ve kalkışlarda sorun olacaksa ve tam bir fiyasko olursa (Olimpik stad İkitelli gibi) o zaman onca yatırımın akıbeti ne olacak ? Olmaz demeyin çünkü son 10 yılda bu ülkede neler gördük neler ...deprem fay hattını haritadan silen ve hattı ranta endeksleyen bir politikadan bahsediyorum, şaka gibi desem değil, maalesef dememek için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle63 ~ 9 yıl önce
hayır arkadaşım. oraya zaten havalimanı rant yüzünden yapılıyor.çorluyu büyütmek varken gittiler oraya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000