15 Kasım 2011, Salı 11:35:59

SABİHA GÖKÇEN KİME YÂR OLACAK?

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kıyasıya rekabeti köşesine taşıdı...
  • anadolujet özerk olursa o şirkette uçucak adam bulamazlar bunu da biliyosunuzdur..herkesin çarşısına pazarına versin Allah..
  • Pegasusçular boş boş konuşmuşlar sawı biz büyüttük diye.. pgs bu hale geldiyse birinci olarak Heaştan süre gelen bedava yer hizmeti alması,çıldırmışcasına swap yapıp 5 kuruş para ödememesi ve meydan slotu olmayan terminalde sabah ve akşam peaklerinde istediği kadar uçak yerleştirmesidir. şayet slot olsa gece 02:00 etd verilecek bir izmir slotu ile yolcumu bulacağınızı zannedeniyorsunuz pardon ??
  • SAW ida bu hale getiren PEGASUS HAVA YOLLARIDIR...
  • PEGASUSU DA BU GÜNE GETİREN SAW MEYDANIDIR. BUDA BÖYLE BİLİNE.
  • bence gözler ahl ye de çevrilmeli biraz orasıda tk'nın elinde.hem nedendir anlamıyorum niçin türk milletine uçmanın bir lüks olmadığını gösteren bir şirketi ezsinler üstesinden gelsinler istiyorsunuz? bence tam tersi bir araştırma yapıp ahl yi nasıl türk halkına daha verimli hale getirebiliriz tk nın batağından nasıl kurtarabiliriz bunlar irdelenmeli
  • SAW MEYDANINI BUGÜNLERE GETİREN ALİ SABANCI VE YÖNETCİLERİDİR. BU BÖYLE BİLİNE
  • Bu başlıkta Sami Alan ın genel müdür yapılması isteniyor gibi. Ne dersiniz? Sorun Saminin veya bir başkasının genel müdür olup özerk davranmasında değil sorun işletmeciliğin Pegasus kadar bilinip bilinmeyeceği.
Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus karşısındaki çaresizliği şirketin zarar aynasına yansımaya devam ediyor.

Anadolujet ve Sunexpress'in Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus karşısında varlık gösterememesi, THY'nin de gözünü korkutuyor. Öyle ki Sabiha Gökçen'den THY'ye gelen teklifler bir bir erimeye devam ediyor. 
 
Pegasus'un Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki müthiş performansından dolayı Anadolujet ile Sunexpress'in 'hülle' ortaklığı bile gündeme gelmiş ancak gerçekleşemeden bu plan da suya düşmüştü. 
 
Peki Pegasus'un Sabiha Gökçen'deki bu ezici üstünlüğünün arkasında ne var? Neden THY'nin yanısıra Anadolujet ve Sunexpress Havayolları da İstanbul'un Anadolu yakasında bu kadar çaresiz kalıyor? 
 
Sabiha Gökçen'nin THY'yi istemesine rağmen bayrak taşıyıcı şirket, hem de en hızlı büyüdüğü bu dönemlerde neden SAW'ı tercih etmiyor? Anadolujet ve Sunexpress'in sisteminde mi bir hata var, yoksa Pegasus'un sistemi mi kusursuz?
 
Anadolujet, Sunexpress ve THY Pegasus'u geçmek için hangi hamleleri yapmalı? Sabiha Gökçen Havalimanı'nın pastasından pay almak isteyen bü üç şirketin rotasında neler var?
 
İşte AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleminden çareler, çaresizlikler ve şirketlerin planları...
 
'Anadolujet'i özgür bırak THY, serbest bırak'

SABİHA GÖKÇEN KİME YÂR OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
anadolujet özerk olursa o şirkette uçucak adam bulamazlar bunu da biliyosunuzdur..herkesin çarşısına pazarına versin Allah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pegasusçular boş boş konuşmuşlar sawı biz büyüttük diye.. pgs bu hale geldiyse birinci olarak Heaştan süre gelen bedava yer hizmeti alması,çıldırmışcasına swap yapıp 5 kuruş para ödememesi ve meydan slotu olmayan terminalde sabah ve akşam peaklerinde istediği kadar uçak yerleştirmesidir. şayet slot olsa gece 02:00 etd verilecek bir izmir slotu ile yolcumu bulacağınızı zannedeniyorsunuz pardon ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAW ida bu hale getiren PEGASUS HAVA YOLLARIDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PEGASUSU DA BU GÜNE GETİREN SAW MEYDANIDIR. BUDA BÖYLE BİLİNE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence gözler ahl ye de çevrilmeli biraz orasıda tk'nın elinde.hem nedendir anlamıyorum niçin türk milletine uçmanın bir lüks olmadığını gösteren bir şirketi ezsinler üstesinden gelsinler istiyorsunuz? bence tam tersi bir araştırma yapıp ahl yi nasıl türk halkına daha verimli hale getirebiliriz tk nın batağından nasıl kurtarabiliriz bunlar irdelenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAW MEYDANINI BUGÜNLERE GETİREN ALİ SABANCI VE YÖNETCİLERİDİR. BU BÖYLE BİLİNE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu başlıkta Sami Alan ın genel müdür yapılması isteniyor gibi. Ne dersiniz? Sorun Saminin veya bir başkasının genel müdür olup özerk davranmasında değil sorun işletmeciliğin Pegasus kadar bilinip bilinmeyeceği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000