10 Eylül 2010, Cuma 11:54:15

Rusya'dan THY'ye 'Altın At Arabası' ödülü

Türk Hava Yolları (THY), Rusya'da ulaştırma alanında verilen en büyük ödül "Altın At Arabası"nı (Zolotaya Kolesnitsa) aldı.
  • altin takunya ve badem odulu yok mu yahu rusya da??? bir de su mefail bir zahmet thy na nasil girdigini, kimlerden torpilli oldugunu,nasil o mevkiye geldigini de aciklar mi??? bir de sorum olacak kendisine ve diger cemaatci,torpillilere tabii cevaplayabilirse, musluman adam torpili,hak yemeyi ,hak etmedigi bir seyi kabul eder mi ???
  • afrikadaki okullardan da altin takunya odulu gelecek,
  • moskovalı aslan döktürmüş gene. çok komiksin arkadaşşşş
  • Özel havayolları yokken THY gökyüzünde kanat çırpıyordu. Yurtiçinde ve yurtdışında yıllardır dünya kadar noktaya uçuyor. 140 uçaklık filosu ve kaliteli hizmeti ile dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. THY bu ödülü almayacakta kim alacak ? Dolmuş zihniyetli sadece para düşünen özel havayolları mı alacak ???
  • özel şirketlerin rusya ya uçmasına bunca sene izni veriyorlar mı da THY ödüle layık diye ahkam kesiyorsunuz? Özel havayolları sırtını devlete size bize dayıyabiliyor mu da, siyasi güçleri var mı da ödül alsın? Laf olsun torba dolsun..
  • Bu haber sozun tam anlaminda gercek degildir. Yari gercektir bu. Moscow Lion hakli: bu milli odul cesitli kategorilerinde verilmektedir. Milli oldugundan asil kategorilerinde yabanci (rus olmayan) sirketlere verilmez. Bunun icin THY'na asil kategoride degil ek kategoride (uluslararasi iliskilerin guclenmesine sagladigi katki icin) verilmistir. Tabii ki THY'na tebrikler. Ama o zaman bas kategoride odulu alan Aeroflot Russian Airlines'a da tebriklerimizi sunmamiz gerek... DK
  • Zolotaya Kolesnitsa odulunu alma nedenlerini cok iyi biliyorum.Konsolos bey sagolsun..Biraz dusunmekle neden bu odulun Thy'ne verildigini daha net anlayabileceksiniz..60'dan fazla sirkete verildi bu odul..Unutmayin ki Pegasus veya Sun Express'in buraya baslayacagi ucuslarla birlikte Thy artik bir daha bu odulu zor gorur.Fenerin Turkiye kupasini kazanmasi gibi oldu bu ..
  • THY her zaman ödüle layık. Özel havayolları ne ödülü alıyor acaba ? Bilen duyan var mı ?
Avrupa'nın en genç filosuna ve yüksek düzey uluslar arası uçuş standartlarına sahip THY, uluslar arası ilişkilerin güçlenmesine sağladığı katkı nedeni ile ödüle layık görüldü. Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törende THY Rusya Temsilcisi Mefail Deribaş 'Altın At Arabası' ödülünü Rusya Ulaştırma Bakan Yardımcısı Sergey Aristov'un elinden aldı.

Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen organizasyonda 60'tan fazla şirkete 'Altın At Arabası' ödülü verildi. Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Rusya Parlamentosu Alt Kanadı Duma Ulaştırma Komisyonu ve Sosyal Programları Hayata Geçirme Fonu'nun birlikte organize ettikleri törende THY, bünyesinde 147 uçak bulundurduğu ve en geç filoya sahip hava yolu şirketi olarak anons edildi. Gecede sürekli filosunu yenileyen THY'nin yüksek düzey uluslararası güvenlik uçuş standartlarına sahip olduğuna vurgu yapıldı.
Rusya'dan THY'ye 'Altın At Arabası' ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
altin takunya ve badem odulu yok mu yahu rusya da??? bir de su mefail bir zahmet thy na nasil girdigini, kimlerden torpilli oldugunu,nasil o mevkiye geldigini de aciklar mi??? bir de sorum olacak kendisine ve diger cemaatci,torpillilere tabii cevaplayabilirse, musluman adam torpili,hak yemeyi ,hak etmedigi bir seyi kabul eder mi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
afrikadaki okullardan da altin takunya odulu gelecek,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
moskovalı aslan döktürmüş gene. çok komiksin arkadaşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Özel havayolları yokken THY gökyüzünde kanat çırpıyordu. Yurtiçinde ve yurtdışında yıllardır dünya kadar noktaya uçuyor. 140 uçaklık filosu ve kaliteli hizmeti ile dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. THY bu ödülü almayacakta kim alacak ? Dolmuş zihniyetli sadece para düşünen özel havayolları mı alacak ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel şirketlerin rusya ya uçmasına bunca sene izni veriyorlar mı da THY ödüle layık diye ahkam kesiyorsunuz? Özel havayolları sırtını devlete size bize dayıyabiliyor mu da, siyasi güçleri var mı da ödül alsın? Laf olsun torba dolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu haber sozun tam anlaminda gercek degildir. Yari gercektir bu. Moscow Lion hakli: bu milli odul cesitli kategorilerinde verilmektedir. Milli oldugundan asil kategorilerinde yabanci (rus olmayan) sirketlere verilmez. Bunun icin THY'na asil kategoride degil ek kategoride (uluslararasi iliskilerin guclenmesine sagladigi katki icin) verilmistir. Tabii ki THY'na tebrikler. Ama o zaman bas kategoride odulu alan Aeroflot Russian Airlines'a da tebriklerimizi sunmamiz gerek... DK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zolotaya Kolesnitsa odulunu alma nedenlerini cok iyi biliyorum.Konsolos bey sagolsun..Biraz dusunmekle neden bu odulun Thy'ne verildigini daha net anlayabileceksiniz..60'dan fazla sirkete verildi bu odul..Unutmayin ki Pegasus veya Sun Express'in buraya baslayacagi ucuslarla birlikte Thy artik bir daha bu odulu zor gorur.Fenerin Turkiye kupasini kazanmasi gibi oldu bu ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY her zaman ödüle layık. Özel havayolları ne ödülü alıyor acaba ? Bilen duyan var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000