30 Nisan 2009, Perşembe 16:44:43

Rezervasyon sisteminde aksama yaşandı

Türk Hava Yolları rezervasyon sisteminde güncelleme çalışmaları yapıldığı için 15:40’tan itibaren rezervasyon işlemleri 30 dakika süreyle aksadı.
  • bence daha fazla servis ücreti alabilmek için yaptılar..bozdular sistemi millet ofislerden veya call center dan alsın bileti diye...malum şimdi havayolları firmaları servis ücreti diye bir şey icat ettiler yolculardan daha fazla para almak için..net den alırsanız daha az ofislerden veya telden alırsanız daha fazla servis ücreti ödüyorsunuz.. geçenlerde ba den bilet sordum 60 euro servis ücreti istediler ben de yuhh dedim..o zaman netten alın vermezsiniz dediler...tk ya sordum onlarda 10 euro istediler..ne bu ya bi standardı yok mu bu aptalca uygulamanın?birileri bu servis ücreti saçmalığını bizlere açıklayabilr mi? sanki şirketlerin biletten kazandıkları para yetmiyordu bir de bunu çıkardılar adi, kan emiciler...
  • THY dir. Ne yapsa yeridir. Gündüz vakti güncelleme.... :))
  • odul bılet almak ısterken sadece bır alana gıdıs gelıs alınabılıyo gıdıs ayrı donus ayrı alınamıyo ınternet sıtesınde ama telefonda yapılıyo butun hava yollarınnn sıtlerınde var thy yok
  • thy bigün de bi olay çıkarmasa şaşarım. her gün yeni numarası çıkıyo. bakalım nereye kadar.
  • Musterilerimiz okuma bilmezse boyle olur ! Ne demis " OKU " !!!!
  • THY internet adresinden sunexpress'e ait bilet alırsan ( hiçbir yerde yazmıyor)internetten check-in yapamıyorsun (iki firmanın sitesinden de)
  • Ne bir zaman. Her zaman her zaman :)))
  • çoğu zaman müşteriler zor anlar yaşıyor.
  • aynı sıkıntıyı bende mart ayında yasamıstım, biriken millerimle bilet almaya calısmıstım, 25 dk bekletildikten sonra işlem tamam dendi, daha sonra internetten kontrol ettiğimde 2 kere 25000 mil cekilmişti, sorunu hallettik ancak yapılan reklamlarla, yapılan işler malesef uyuşmuyor. En önemli markamız ne durumlara dusuyor, cok acı !

Türk Hava Yolları çağrı merkezinde güncelleştirme çalışmaları yüzünden kısa süreli aksama yaşandı. Saat 15:40’tan itibaren sadece birkaç çağrı noktasından bilet ve rezervasyon işlemleri yaptırabildi. THY’den bilet almak için çağrı merkezini arayanlar, sistem güncelleştirmesinin olmadığı diğer operatörlere yönlendirildi.

Çalışmalar süresince zaman zaman müşteriler zor anlar yaşadı. Güncelleştirmeden kaynaklanan sıkıntının www.thy.com adresinde de yaşandığı kaydedildi.

Rezervasyon sisteminde aksama yaşandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence daha fazla servis ücreti alabilmek için yaptılar..bozdular sistemi millet ofislerden veya call center dan alsın bileti diye...malum şimdi havayolları firmaları servis ücreti diye bir şey icat ettiler yolculardan daha fazla para almak için..net den alırsanız daha az ofislerden veya telden alırsanız daha fazla servis ücreti ödüyorsunuz.. geçenlerde ba den bilet sordum 60 euro servis ücreti istediler ben de yuhh dedim..o zaman netten alın vermezsiniz dediler...tk ya sordum onlarda 10 euro istediler..ne bu ya bi standardı yok mu bu aptalca uygulamanın?birileri bu servis ücreti saçmalığını bizlere açıklayabilr mi? sanki şirketlerin biletten kazandıkları para yetmiyordu bir de bunu çıkardılar adi, kan emiciler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY dir. Ne yapsa yeridir. Gündüz vakti güncelleme.... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
odul bılet almak ısterken sadece bır alana gıdıs gelıs alınabılıyo gıdıs ayrı donus ayrı alınamıyo ınternet sıtesınde ama telefonda yapılıyo butun hava yollarınnn sıtlerınde var thy yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy bigün de bi olay çıkarmasa şaşarım. her gün yeni numarası çıkıyo. bakalım nereye kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Musterilerimiz okuma bilmezse boyle olur ! Ne demis " OKU " !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY internet adresinden sunexpress'e ait bilet alırsan ( hiçbir yerde yazmıyor)internetten check-in yapamıyorsun (iki firmanın sitesinden de)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne bir zaman. Her zaman her zaman :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çoğu zaman müşteriler zor anlar yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aynı sıkıntıyı bende mart ayında yasamıstım, biriken millerimle bilet almaya calısmıstım, 25 dk bekletildikten sonra işlem tamam dendi, daha sonra internetten kontrol ettiğimde 2 kere 25000 mil cekilmişti, sorunu hallettik ancak yapılan reklamlarla, yapılan işler malesef uyuşmuyor. En önemli markamız ne durumlara dusuyor, cok acı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000