17 Aralık 2011, Cumartesi 15:44:43

REZALET... NE SİS DİNLEDİLER, NE LAF!

Ağrı Havaalanı’nda görüş mesafesinin düşmesi sonucu İstanbul-Ağrı seferi yapılamadı, yolcular THY görevlileriyle tartıştı. Anadolujet uçağı da Ağrı’ya inemedi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ILS Cat I Ağrıda faaldir. Işıklandırma tamamlanmadığından limitleri yüksektir. Zannediliyor ki ILS televizyon gibi alınıp fişe takınca çalışan, uçağı her koşulda otomatik indiren bir sistem. Her uçak yolcusu bu bilgiyi bilmek zorunda değil. Önemli olan bilen birinin anlayacakları şekilde anlatması. Koşullar el vermedikten sonra Temel Kotil de gelse o uçak kalkamaz kalksa da inemez. Cumartesi,pazar ve pazartesi yoğun sis nedeniyle tüm seferler iptal oldu Ağrı'da. Doğuda 100 liraya bilet alıp uçağı satın almış gibi davranan yolcuya alıştık. THY gerekli bilgilendirmeyi yolcuya yapmamış. Tepkiler abartılı ama haksız değil. Ama asıl tepkiyi seçim öncesi siyasi baskıyla tamamlanmadan meydanı trafiğe açtıranlara verin. Allaha emanet bu kadar yürü
  • Kendisi çok afedersiniz Tuvaletde 6cm.den deliği tutturamayan,yurdum insanı,saatde 250km hızla,2600 metre boyunda ve havadan görünmeyen bir piste yaklaşık 120 kişiyle iniş yapılamıyor diye tepki gösteriyor,resimdeki tiplerin hepsi,allah vermesin bir kaza anında ''Madem hava böyleydi,neden inmeyi denediniz''çıkışı yapacak potansiyelde.Rabbim herkese tahammül nasip etsin.
  • standart tipler: Van ve Ağrı.. en ufak bir gecikme olsa "dogulıyız diye bize beyle yapirsiz he miii" derler hepsi birden.. bu kadar kompleks ve bu kadar kötü niyet pes yahu... siz paşa paşa gidin kardeşim 24 saatte "otoboz"la..
  • 2003 yılında d bakıra düşen uçak kötü hava koşulları neticesinde pilotun yönünü tayin edememesinden dolayı düştü.Özellikle kış aylarında hava koşullarının uçuş için uygun olmaması gayet doğal bu sebeple ağrıya seferin yapılmaması biletli yolcularla beraber mürettebatında hayatını tehlikye atmamak adına alınmış bir karar ve bencede doğru herkesin işi acil kendine göre sebep ne olursa olsun geç gitmek hiç gidememekten iyidir Bence bu yolculara yaşanabilecek risklerin anlatılması ve bilhassa yasanılan olayların anlatılması gerekir
  • size küçük harflerle yazıyorum. etkili iletişimin birinci kuralı alıcının kapasitesini dikkate almaktır. bazen alıcının kapasitesi okuduğunu bile anlamama seviyesindedir ki, iletişim mümkün değildir. (kendime ve insanların lisanlarına duyduğum saygımdan küçük harfle adını yazmadığım) ülkemin resmi dilinde; ağrıya ile ağrıda farklı anlamlara gelir. okuma yazmayı 15 nisan ilkokulunda öğrendim, ancak bu kadar anlatabileceğim. artık yermisin yemezmisin sen bilirsin. çakma değil çakan pilot.
  • her turlu ucaga yine binerler, yuzsuzluk yapip ekibin acigini ararlar, sikayet yazarlar ustune bedava bilet bile alirlar. hem de ekonomi olarak binip ucusta sampanya icebilecek kadar terbiyesizligi de goze alirlar.. kara liste gelsin artik. ak koyun kara koyun ayrilsin birbirinden..
  • Evet arkadaşlar az önce nedemek istediğimi anladığınızı uyuyorum orda annesinin cenazesine yetişmek isteyen bir evlat,akşam nöbetine yetişmek isteyen bir doktor ve niceleri siz bu insanları yerinde olsaydınız ne yapardınız acaba taktir sizin
  • Arkadaşlar atılan başlığa ve 2.23 saniyelik görüntüye bakarak yorum yapmayın ve lütfen biraz tarafsız olaya bakarak sevyeli eleştirirseniz bu sizi küçültmez aksine yüceltir hakarete varıncaya kadar yapılan eleştiriler sadece kötü söz sahibinindir demekten başka söyleyecek sözüm yok.Şunuda eklemeden geçemiyeceğim thy ist-ağrı uçuşları olarak internete girdiğinizde sadece 9.12.11 tarihli uçuşun iptal olduğu görülüyor.Ama bu bir gerçektirki 9u ile 17si arası benim bildiğim 4 defa uçuş iptal edilmiş.Şimdi İstanbulda yaşayan biri olarak sorarım size şehir içerisinde bir yerden bir yere gitmenin nekadar güç olduğunu üstelik sen tlfyle arıyorsun sorun yok deniliyor gidiyorsun uçağada bindiriliyorsun 2saat sonra tahliye uçuş iptal hava muhalefeti.
  • arkadaşım: o resimde gözükenlerden bir farkın var mı merak ediyorum. benim nezaket ve medeniyet öğrenmem gerektiğini söylüyorsunuz. baş üstüne. benim kusurumu görmüşsünüz teşekkürler. benim kusurlarım çoktur. düzeltmek için gayret edeceğim. ya siz.
Atatürk Havalimanı’nda uçakları rötar yapan yolcular havaalanında gerginlik yaşanmasına neden oldu. Türk Hava Yolları’nın bugün saat 12.55’te yapılması planlanan TK 2730 sefer sayılı uçağı Ağrı Havaalanı’ndaki olumsuz hava koşulları yüzünden seferini yapamayınca yolcular THY görevlileri ile tartıştı.

Bilet işlemlerinin yapılmasından sonra uçağa alınan yolcular, Ağrı Havaalanı’ndaki yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi sebebiyle kalkış yapamadı.

Yolcular bir süre uçak içinde bekletildi ancak Ağrı Havaalanı’ndaki koşulların düzelmemesi sonrası yolcular uçaktan indirilerek terminale alındı.

Bazı yolcular, seferin iptal edilmesinden sonra THY görevlileriyle tartıştı. THY görevlileri, rötarın kendilerinden kaynaklanmadığını anlatmaya çalışsa da pek başarılı olamadı. Yolcular, “ Sabah Ağrı’ya uçak inmiş, şimdi uçağımızı kaldırmıyorlar. Temel Kotil’i istiyoruz, gelsin bizi göndersin’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ANADOLUJET DE İNEMEDİ

Bu arada Ağrı’da görüş mesafesinin bin 200 metreye kadar düşmesi sonrası bugün Ankara’dan yapılan Anadolujet uçağı da inişini gerçekleştiremedi. Havada bir süre tur atan uçak, havaalanı koşullarının düzelmemesi nedeniyle Ankara’ya geri döndü.

©AirportHaber.com Özel







REZALET... NE SİS DİNLEDİLER, NE LAF!

Yorumlar Tüm Yorumlar (88)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ILS Cat I Ağrıda faaldir. Işıklandırma tamamlanmadığından limitleri yüksektir. Zannediliyor ki ILS televizyon gibi alınıp fişe takınca çalışan, uçağı her koşulda otomatik indiren bir sistem. Her uçak yolcusu bu bilgiyi bilmek zorunda değil. Önemli olan bilen birinin anlayacakları şekilde anlatması. Koşullar el vermedikten sonra Temel Kotil de gelse o uçak kalkamaz kalksa da inemez. Cumartesi,pazar ve pazartesi yoğun sis nedeniyle tüm seferler iptal oldu Ağrı'da. Doğuda 100 liraya bilet alıp uçağı satın almış gibi davranan yolcuya alıştık. THY gerekli bilgilendirmeyi yolcuya yapmamış. Tepkiler abartılı ama haksız değil. Ama asıl tepkiyi seçim öncesi siyasi baskıyla tamamlanmadan meydanı trafiğe açtıranlara verin. Allaha emanet bu kadar yürü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kendisi çok afedersiniz Tuvaletde 6cm.den deliği tutturamayan,yurdum insanı,saatde 250km hızla,2600 metre boyunda ve havadan görünmeyen bir piste yaklaşık 120 kişiyle iniş yapılamıyor diye tepki gösteriyor,resimdeki tiplerin hepsi,allah vermesin bir kaza anında ''Madem hava böyleydi,neden inmeyi denediniz''çıkışı yapacak potansiyelde.Rabbim herkese tahammül nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
standart tipler: Van ve Ağrı.. en ufak bir gecikme olsa "dogulıyız diye bize beyle yapirsiz he miii" derler hepsi birden.. bu kadar kompleks ve bu kadar kötü niyet pes yahu... siz paşa paşa gidin kardeşim 24 saatte "otoboz"la..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2003 yılında d bakıra düşen uçak kötü hava koşulları neticesinde pilotun yönünü tayin edememesinden dolayı düştü.Özellikle kış aylarında hava koşullarının uçuş için uygun olmaması gayet doğal bu sebeple ağrıya seferin yapılmaması biletli yolcularla beraber mürettebatında hayatını tehlikye atmamak adına alınmış bir karar ve bencede doğru herkesin işi acil kendine göre sebep ne olursa olsun geç gitmek hiç gidememekten iyidir Bence bu yolculara yaşanabilecek risklerin anlatılması ve bilhassa yasanılan olayların anlatılması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
size küçük harflerle yazıyorum. etkili iletişimin birinci kuralı alıcının kapasitesini dikkate almaktır. bazen alıcının kapasitesi okuduğunu bile anlamama seviyesindedir ki, iletişim mümkün değildir. (kendime ve insanların lisanlarına duyduğum saygımdan küçük harfle adını yazmadığım) ülkemin resmi dilinde; ağrıya ile ağrıda farklı anlamlara gelir. okuma yazmayı 15 nisan ilkokulunda öğrendim, ancak bu kadar anlatabileceğim. artık yermisin yemezmisin sen bilirsin. çakma değil çakan pilot.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her turlu ucaga yine binerler, yuzsuzluk yapip ekibin acigini ararlar, sikayet yazarlar ustune bedava bilet bile alirlar. hem de ekonomi olarak binip ucusta sampanya icebilecek kadar terbiyesizligi de goze alirlar.. kara liste gelsin artik. ak koyun kara koyun ayrilsin birbirinden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet arkadaşlar az önce nedemek istediğimi anladığınızı uyuyorum orda annesinin cenazesine yetişmek isteyen bir evlat,akşam nöbetine yetişmek isteyen bir doktor ve niceleri siz bu insanları yerinde olsaydınız ne yapardınız acaba taktir sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar atılan başlığa ve 2.23 saniyelik görüntüye bakarak yorum yapmayın ve lütfen biraz tarafsız olaya bakarak sevyeli eleştirirseniz bu sizi küçültmez aksine yüceltir hakarete varıncaya kadar yapılan eleştiriler sadece kötü söz sahibinindir demekten başka söyleyecek sözüm yok.Şunuda eklemeden geçemiyeceğim thy ist-ağrı uçuşları olarak internete girdiğinizde sadece 9.12.11 tarihli uçuşun iptal olduğu görülüyor.Ama bu bir gerçektirki 9u ile 17si arası benim bildiğim 4 defa uçuş iptal edilmiş.Şimdi İstanbulda yaşayan biri olarak sorarım size şehir içerisinde bir yerden bir yere gitmenin nekadar güç olduğunu üstelik sen tlfyle arıyorsun sorun yok deniliyor gidiyorsun uçağada bindiriliyorsun 2saat sonra tahliye uçuş iptal hava muhalefeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım: o resimde gözükenlerden bir farkın var mı merak ediyorum. benim nezaket ve medeniyet öğrenmem gerektiğini söylüyorsunuz. baş üstüne. benim kusurumu görmüşsünüz teşekkürler. benim kusurlarım çoktur. düzeltmek için gayret edeceğim. ya siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000