01 Ağustos 2012, Çarşamba 17:45:45

REYHAN KARACA'DAN THY'YE: "REZİLLİK BU"

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca THY’ye verdi veriştirdi…
  • Hayatimda ilk defa biri THY yi rezil cikartacana kendini cikartiyo rumuza atfen.. Haklısın Sayın KAraca aslında pilot koltuğuna oturacakmış yanlışlıkla oraya oturmuş değil mi... Arkadaşım bilet nereye kesilirse oraya oturma zorunluluğun yok mu. Hadi başkasıyla yer değiştirdi diyelim yerine oraya bir yaşlı amca ya da teyzemiz ya da bir çocuk otursaydı, eldeki kesiğe pansuman yapmaktan aciz eğitimle uçan yeni kabin memurları ne yapabilecekti. Uçakta fotoğraf çekme yasağı vardır diyen kişiböyle bir kural yok sadece burada değil dünyanın hiçbir havayolunda da yok. Reyhan Hanım mahkemeye verse kesinlikle tazminat kazanır. THY global şirket olduğunu iddia ediyorsa (ben öyle olduğunu hiç sanmıyorum, alın örneği) şimdiye kadar mutlaka zararını tazmin edip gönlünü alırdı Reyhan Hanım'ın. Burada THY kendini bu şekilde savunabilecekken maalesef savunma işi burada şakşakçılarına kalmış. Bu arada sadece bir tayta bakıp ne şekilde sapıkça düşünebildiklerini de bir insan olarak çözebilmiş değilim.
  • Ucak bizim. Bunlar king fisher den gelen ucaklar. 320. Her koltukta ekran olan 320 ler...
  • Reyhan Karaca'yı tanımadan hakaret edenler acaba neyin histerisin yaşıyor. Eğer o yırtık tayt ve bacak fotosu da sizi rahatsız ediyorsa size yazık diyorum. O bacak foto'suna bakıp ne görüyorsunuz merak ediyorum. Reyhan Karaca'yı tebrik ediyorum. Bir yığın para döküp o uçağa biniyoruz ama aldığımız hizmet kepazelik. Reyhan Karaca sonuna kadar haklı
  • Kiralik ucaklar war arkadaslar, kingfisher olanlar.. Aynende kirmizi koltuk we kirmizi hali..
  • THY DE KIRMIZI HALI VE KOLTUK YOK DİKKATLİ BAKALIM LÜTFEN
  • vidaların olduğu resimlere bakarmısınız.acaba kaç kişi aradaki farkı bulabilecek.ayrıca baldırın üst kısmı nasıl oluyoda yandaki vidalar takılıyor.
  • Büyük şeyler yerine yine küçük şeylerle uğraşıyoruz. Adamlar 1 katrilyondan fazla zarar ettiler, kimse hesap vermiyor. %49 una sahip Özelleştirme İşleri Başkanlığı nın parası çok tabi, n'olacak dimi?
  • "Hemen savunmaya geçiliyor "başlıklı yazıyı yazana katılıyorum.Temmuz ayında IST-LAX -IST uçuşunu 777 lerle yaptım.Uçaklar 1-2 yıllık olmasına rağmen temizlik konusu beni hayalkırıklığına uğrattı.Emirates, Singapore hatta ve hatta Alitalia nın 777 leriyle uçmuş biri olarak uçakların temizliği Gulfair in A340 ını aratmayacak düzeydeydi.
  • Artık sınırsız iletişim devrindeyiz. İnsanlar, yaşadıkları gözlemledikleri herşeyi anında sosyal medyada paylaşıyor. Bu durumda en ufak olumsuzluk kitlelere yayılarak, kişi ve şirketlere ciddi riskler yüklüyor. Bkz. polisleri sıraya dizen MV çocuğu vs. Burada R.K. veya herhangi bir şahıs parasını ödeyip bir hizmet almış ve karşılığında oturduğu koltukta çivi olmasından şikayetçi ve bunu paylaşmış. Burada yorum yapıp bu paylaşımı eleştiren insanlar bunu yerine bu tip olumsuzluklar nasıl önlenebilir diye kafa yorsalar daha doğru birşey yapmış olurlar. THY'nı sık kullanan biriyim, yıllara bağlı olarak hizmet kalitesindeki düşüş rahatlıkla gözlemleyebiliyorum. 20 Temmuzda TC-JRY ile Münih Istanbul uçtum, uçak oldukça yeni olmasına karşılık temizlik eksikliği nedeniyle birkaç yıllık gibi duruyordu, hem gidişte hem de dönüşte kotuk ceplerinden çıkanlardan falan hiç bahsetmiyorum bile. Skylife herhalde 15 günlük falandı, tutsan hastalık kaparsın, onu değiştirseler hiç olmazsa.
  • millet vekili çocukları ders 1: Vidalar belirlenmiş torklarla sıkılmalıdır, yoksa zarar verebilir.

Bugün Türk Hava Yolları uçağıyla İstanbul’dan Antalya’ya giden şarkıcı Reyhan Karaca inişin ardından uçak içinde çektiği resimleri twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

THY uçağında koltuğun köşesindeki bir vidanın resmini çeken Karaca, o vidanın kestiği taytının da resmini çekerek “THY koltukları bacağımı deldi” dedi.

Oturduğu koltuktaki bir vidanın kendisine yaşattığı sıkıntıyı dile getiren Karaca, THY’ye ‘Rezillik’ diyerek yüklendi.

Ünlü şarkıcı Reyhan Karaca THY’ye olan şikayetini şu attığı şu twitlerle ifade etti?

-THY bir de bir sürü dilekçe istiyor! Ya o çiviler bir çocuğa batsaydı! Bu paslı çiviler bir de! Uğraş dur! Rezillik bu!
-Tayt yırtılmasa bacak yırtılacaktı! 
-Türk Hava Yollari koltukları bacağımı deldi!! Pes Pes!!!!!

İşte Reyhan Karaca’nın çektiği o resimler:





Airporthaber.com

REYHAN KARACA'DAN THY'YE: "REZİLLİK BU"

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hayatimda ilk defa biri THY yi rezil cikartacana kendini cikartiyo rumuza atfen.. Haklısın Sayın KAraca aslında pilot koltuğuna oturacakmış yanlışlıkla oraya oturmuş değil mi... Arkadaşım bilet nereye kesilirse oraya oturma zorunluluğun yok mu. Hadi başkasıyla yer değiştirdi diyelim yerine oraya bir yaşlı amca ya da teyzemiz ya da bir çocuk otursaydı, eldeki kesiğe pansuman yapmaktan aciz eğitimle uçan yeni kabin memurları ne yapabilecekti. Uçakta fotoğraf çekme yasağı vardır diyen kişiböyle bir kural yok sadece burada değil dünyanın hiçbir havayolunda da yok. Reyhan Hanım mahkemeye verse kesinlikle tazminat kazanır. THY global şirket olduğunu iddia ediyorsa (ben öyle olduğunu hiç sanmıyorum, alın örneği) şimdiye kadar mutlaka zararını tazmin edip gönlünü alırdı Reyhan Hanım'ın. Burada THY kendini bu şekilde savunabilecekken maalesef savunma işi burada şakşakçılarına kalmış. Bu arada sadece bir tayta bakıp ne şekilde sapıkça düşünebildiklerini de bir insan olarak çözebilmiş değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut ~ 12 yıl önce
Ucak bizim. Bunlar king fisher den gelen ucaklar. 320. Her koltukta ekran olan 320 ler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edep ~ 12 yıl önce
Reyhan Karaca'yı tanımadan hakaret edenler acaba neyin histerisin yaşıyor. Eğer o yırtık tayt ve bacak fotosu da sizi rahatsız ediyorsa size yazık diyorum. O bacak foto'suna bakıp ne görüyorsunuz merak ediyorum. Reyhan Karaca'yı tebrik ediyorum. Bir yığın para döküp o uçağa biniyoruz ama aldığımız hizmet kepazelik. Reyhan Karaca sonuna kadar haklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 12 yıl önce
Kiralik ucaklar war arkadaslar, kingfisher olanlar.. Aynende kirmizi koltuk we kirmizi hali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCAK ~ 12 yıl önce
THY DE KIRMIZI HALI VE KOLTUK YOK DİKKATLİ BAKALIM LÜTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 farkı bul ~ 12 yıl önce
vidaların olduğu resimlere bakarmısınız.acaba kaç kişi aradaki farkı bulabilecek.ayrıca baldırın üst kısmı nasıl oluyoda yandaki vidalar takılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vida ne ki ~ 12 yıl önce
Büyük şeyler yerine yine küçük şeylerle uğraşıyoruz. Adamlar 1 katrilyondan fazla zarar ettiler, kimse hesap vermiyor. %49 una sahip Özelleştirme İşleri Başkanlığı nın parası çok tabi, n'olacak dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hemen savunmaya geçiliyor a katılıyorum. ~ 12 yıl önce
"Hemen savunmaya geçiliyor "başlıklı yazıyı yazana katılıyorum.Temmuz ayında IST-LAX -IST uçuşunu 777 lerle yaptım.Uçaklar 1-2 yıllık olmasına rağmen temizlik konusu beni hayalkırıklığına uğrattı.Emirates, Singapore hatta ve hatta Alitalia nın 777 leriyle uçmuş biri olarak uçakların temizliği Gulfair in A340 ını aratmayacak düzeydeydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen savunmaya geçiliyor ~ 12 yıl önce
Artık sınırsız iletişim devrindeyiz. İnsanlar, yaşadıkları gözlemledikleri herşeyi anında sosyal medyada paylaşıyor. Bu durumda en ufak olumsuzluk kitlelere yayılarak, kişi ve şirketlere ciddi riskler yüklüyor. Bkz. polisleri sıraya dizen MV çocuğu vs. Burada R.K. veya herhangi bir şahıs parasını ödeyip bir hizmet almış ve karşılığında oturduğu koltukta çivi olmasından şikayetçi ve bunu paylaşmış. Burada yorum yapıp bu paylaşımı eleştiren insanlar bunu yerine bu tip olumsuzluklar nasıl önlenebilir diye kafa yorsalar daha doğru birşey yapmış olurlar. THY'nı sık kullanan biriyim, yıllara bağlı olarak hizmet kalitesindeki düşüş rahatlıkla gözlemleyebiliyorum. 20 Temmuzda TC-JRY ile Münih Istanbul uçtum, uçak oldukça yeni olmasına karşılık temizlik eksikliği nedeniyle birkaç yıllık gibi duruyordu, hem gidişte hem de dönüşte kotuk ceplerinden çıkanlardan falan hiç bahsetmiyorum bile. Skylife herhalde 15 günlük falandı, tutsan hastalık kaparsın, onu değiştirseler hiç olmazsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal vatandaş ~ 12 yıl önce
millet vekili çocukları ders 1: Vidalar belirlenmiş torklarla sıkılmalıdır, yoksa zarar verebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000