13 Ağustos 2012, Pazartesi 14:57:20

REKABET KURULU SÖZCÜ'YÜ REDDETTİ

Rekabet Kurulu, Türk Hava Yolları'nın uçaklarında Sözcü Gazetesi ikram etmediği iddiasını reddetti.
  • KONU, REKABET ŞARTLARINA AYKIRI. BUNU KÜÇÜK ÇOCUKLAR BİLE GÖRÜR. AMA,GÜNDE 300.000 SATTIĞI SÖYLENEN BİR GAZETE İÇİN GÜNDE GÜNDE BİRKAÇ BİN DAHA SATIP SATMAMASI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. BU TÜR OLAYLAR BİLHASSA GAZETENİN YÜZBİNLERCE LİRALIK REKLAMI YERİNE GEÇİYOR VE ONA ÇOK GÜZEL YARIYOR. BUNU BÖYLE GÖRMEK LAZIM.
  • sözcünün THY SATILMASINA GEREK YOK ZATEN BİZLER BİZLER ALACAĞIMIZ YERLERDEN ALIYORUZ ZATEN BUNLAR BÖYLE YAPTIKÇA SÖZCÜ DAHA GÜÇLENİYOR ANLIYACAĞINIZ TEPKİLERİ TERS TEPİYOR
  • ozel sirket bu ister yukler ister yuklmemez aciklamasini da yapti zaten kendisine kufur eden gazeteyi almasin bence de
  • sen bir göz doktoruna görün arkadaşım...
  • Ya birisi THY ye Laik insanlar biniyor demiş? Arkadaşım ne içtiysen söyle ben de içicem ondan...
  • BU KADAR KUYRUKLU YALAN OLAMAZ YAA!!! ŞİRKETTE 8. SENEME GİRİCEĞEİM BİR KABİN AMİRİ OLARAK.. YAHU YAKLAŞIK 1 SENE YADA DAHA UZUN ZAMAN OLABİLİR SÖZCÜ YÜK-LEN-Mİ-YOOOOORR!!! GÖZÜMEMİ İNANAYIM DİYEN ŞAHIS, SEN BENDEN DAHA MI İYİ BİLEBİLİRSİN??? HERGÜN O UÇAĞI HAZIRLAYAN BİZİZ YAA!! EVET ESKİDEN 1ADET YÜKLENİRDİ BU DOĞRU AMA 1,5 SENEDİR YÜKLENMİYOR!!!
  • sözcü gazetesi artık dağıtılmıyor.bununla ilgili açıklama zaten bizzat THY tarafından da yapıldı yaklaşık bir yıl önce.balık hafızalı dostlara duyurlur.
  • sözcü gazetesinden isteğim ve onlara önerim thy kontuarlarının önünde yolculara ücretsiz gazete dağıtmasıdır. ücretsiz gazete dağıtıp tirajını şişiren gazetelere ve yasakçı zihniyete inat...
  • Bazen uçağa binerken yanıma Penguen veya Uykusuz alıyorum. Onlarda uzun yolculuklarda hemen bitiyor. Sözcü gazetesi olduğu zaman ona takılmaya devam ediyorum. Arkadaş; bir gazetenin tüm çalışanları bu kadar mı komik derecede paranoyak olabilir yaa? Zaytung.com 'un matbuu hali gibi resmen.
  • süper yorum))

Rekabet Kurulu, Türk Havayolları’nın iç hatlar yolcu salonunda, CIP salonunda ve dış hat uçuşlarında bazı yerli ve yabancı gazeteleri yolculara ikram ederken Sözcü Gazetesi’ni ikram etmediği iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda, şikayetin reddine ve soruşturma açılmamasına karar verdi.

Rekabet Kurumu, 9 Ağustos tarihli Rekabet Kurulu kararlarını internet sitesinde yer verdi. Buna göre Rekabet Kurulu, Türk Havayolları A.O.’nun iç hatlar yolcu salonunda, CIP salonunda (ticaretle uğraşan önemli kişileri ağırlamada THY'nin bazı havaalanlarında tahsis ettiği özel mekanlar) ve dış hat uçuşlarında bazı yerli ve yabancı gazeteleri yolculara ikram ederken Sözcü Gazetesi'ni ikram etmediği iddiası üzerine yapılan incelemeyi tamamladı. Kurul inceleme sonucunda, şikayetin reddine ve soruşturma açılmamasına karar verdi.

REKABET KURULU SÖZCÜ'YÜ REDDETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

REKABET ~ 12 yıl önce
KONU, REKABET ŞARTLARINA AYKIRI. BUNU KÜÇÜK ÇOCUKLAR BİLE GÖRÜR. AMA,GÜNDE 300.000 SATTIĞI SÖYLENEN BİR GAZETE İÇİN GÜNDE GÜNDE BİRKAÇ BİN DAHA SATIP SATMAMASI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. BU TÜR OLAYLAR BİLHASSA GAZETENİN YÜZBİNLERCE LİRALIK REKLAMI YERİNE GEÇİYOR VE ONA ÇOK GÜZEL YARIYOR. BUNU BÖYLE GÖRMEK LAZIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 12 yıl önce
sözcünün THY SATILMASINA GEREK YOK ZATEN BİZLER BİZLER ALACAĞIMIZ YERLERDEN ALIYORUZ ZATEN BUNLAR BÖYLE YAPTIKÇA SÖZCÜ DAHA GÜÇLENİYOR ANLIYACAĞINIZ TEPKİLERİ TERS TEPİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sozcu ~ 12 yıl önce
ozel sirket bu ister yukler ister yuklmemez aciklamasini da yapti zaten kendisine kufur eden gazeteyi almasin bence de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözcü 2'ye ~ 12 yıl önce
sen bir göz doktoruna görün arkadaşım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok Artık ~ 12 yıl önce
Ya birisi THY ye Laik insanlar biniyor demiş? Arkadaşım ne içtiysen söyle ben de içicem ondan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEEEESSSS ~ 12 yıl önce
BU KADAR KUYRUKLU YALAN OLAMAZ YAA!!! ŞİRKETTE 8. SENEME GİRİCEĞEİM BİR KABİN AMİRİ OLARAK.. YAHU YAKLAŞIK 1 SENE YADA DAHA UZUN ZAMAN OLABİLİR SÖZCÜ YÜK-LEN-Mİ-YOOOOORR!!! GÖZÜMEMİ İNANAYIM DİYEN ŞAHIS, SEN BENDEN DAHA MI İYİ BİLEBİLİRSİN??? HERGÜN O UÇAĞI HAZIRLAYAN BİZİZ YAA!! EVET ESKİDEN 1ADET YÜKLENİRDİ BU DOĞRU AMA 1,5 SENEDİR YÜKLENMİYOR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözcü dağıtılması artık YASAK ~ 12 yıl önce
sözcü gazetesi artık dağıtılmıyor.bununla ilgili açıklama zaten bizzat THY tarafından da yapıldı yaklaşık bir yıl önce.balık hafızalı dostlara duyurlur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 12 yıl önce
sözcü gazetesinden isteğim ve onlara önerim thy kontuarlarının önünde yolculara ücretsiz gazete dağıtmasıdır. ücretsiz gazete dağıtıp tirajını şişiren gazetelere ve yasakçı zihniyete inat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülelim, eğlenelim ~ 12 yıl önce
Bazen uçağa binerken yanıma Penguen veya Uykusuz alıyorum. Onlarda uzun yolculuklarda hemen bitiyor. Sözcü gazetesi olduğu zaman ona takılmaya devam ediyorum. Arkadaş; bir gazetenin tüm çalışanları bu kadar mı komik derecede paranoyak olabilir yaa? Zaytung.com 'un matbuu hali gibi resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
08:03:57 ~ 12 yıl önce
süper yorum))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000