19 Haziran 2012, Salı 09:30:16

PROTESTO KARŞISINDA UÇAKTAN İNDİ

Yolcular, rötardan uçağa geç binen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i sorumlu tuttu. Protestoyu tezahürat sanan Şahin durumu anlayınca uçaktan inerken, THY'den gecikmenin nedeninin bakan olmadığı açıklaması geldi.
  • Ihlamur agacina, kavak diyen kisidende ancak bu beklenir.
  • Uçak başka birşeyden gecikmiştir.VIP yolcular en son alındığından,yolcular onun beklendiğini sanmışlar,bu trabzon halkı herşeyin kendi güdümlerinde olmasına alıştı,hükümetde hala karadeniz hegomanyasını üzerinde hissediyor,eeee bu kadar yüz verirsen..
  • Bu ozellikle thy de yaşanan sorun.Kim ne derse desin.Bende bir zamanlar istasyon müdürünün bir tane millet vekilini beklememiz gerekiyor demesi üzerine gecikme kaç dakika olacak dedim.Yaklaşık 15 dakika sonra arabası burada olacak dedi.Bende daha alana girecek,yalakaları ona veda etmeye gelecek falan filan..en az 45 dakikada uçağa gelir dedim ve kapıyı kapattırdım.Özel şirket olunca problem olmuyor.Ama thy de ki arkadaşlarım beklemek durumunda.Şirket nasıl ki geç gelen yolcuyu almıyorsa onu da almayacak.O da uçağa binince sadece yolcudur başka birşey değildir.Uçakta hiçbr yetkisi yoktur.Eşitlik var ise yaptırım aynı olmalıdır.Eğer kendilerini bu hususta üstün bir sınıf olarak görüyorlarsa özel uçak ile istedikleri zamanda gidecekler.Protesto eden yolcuları haklı buluyorum.Böyle de olmalı..
  • Çoğu zaman yolcular için son çağrı yapılıyor ve gecikmeler yaşanabiliyor. Rötarın Bakan Beyin geç gelmesinden dolayı kaynaklandığına inanmıyorum, ama Bakan Bey geç gelmiş bile olsa kızmamak gerekiyor. Bazen normal yolcunun geç gelmesinden de 20 dakikalık rötarlar olabiliyor.
  • ÇOK KOMİK BAKAN TEZAHURAT ZANNETMİŞ ÖNCE:))))) NE KENDİNE GÜVEN! BU!!!:))
  • bakan takla atarak'mı uçaktan indi gören varsa yazsın.sonuçta yolcunun sevinip sevinmediğini anlamamız lazım.
  • 2004 yılında Emine Erdoğanı beklemeyip kapı kapatmıştık. O da yarım saat sonraki uçakla gitmişti ve erken geldim sanmıştı. Operasyoncular hem kişiyi, hem de yolcuyu dengeli şekilde idare edebilmeliler.
  • Hadi bakan bi takla atta anlayalım sevinip sevinmediğini ! Vatandaşla dalga geçen espri yapmaya çalışırken insanları küçük düşüren bu adamı kınıyorum tepki gösteren tüm yolculara helal olsun
  • Tepki gösteren tüm yolcuları tebrik ediyorum...
  • Baska biri olsa tamam AMA idrris bey in haberi bile yoktur olsa ucaga binince protestolara karsi boylemi davranir yine safliginin bizden biri gibi olmasininin kurbanı olmus herzamanki gıbi Bakanı bırakın milletvekilleri neler yapıyor korumalarınıbile devreye sokuyorlar başka bir uçakla dönerek gerekli mesajı vermiş zaten

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, uçağa 20 dakika geç binince yolcuların öfkesiyle karşılaştı. Uzun süre alkışlı ve ıslıklı protestoya maruz kalan Bakan Şahin, protestoların dinmemesi üzerine uçaktan inmek zorunda kaldı.

Akşam gazetesinin haberine göre: Önceki akşam 20.45'te kalkması gereken Anadolu Jet uçağı tüm hazırlıkları tamamlanmasına karşın havalanmayınca yolcular tepki vermeye başladı. Saatler 21.05'i gösterirken uçağa İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin girdi.

Rötarın Bakan Şahin'in gecikmesinden kaynaklandığını anlayan yolcular, alkış ve ıslıklarla Şahin'i protesto ettiler. Alkışları önce 'tezahürat' sanan Bakan Şahin, el kaldırıp yolcuları selamlayarak teşekkür etti ve yerine oturdu. Ancak alkışlara, ıslıklı ve sözlü tepkiler de eklenince Bakan Şahin protesto edildiğini anladı.

Başka şehirlere Ankara üzerinden aktarmalı uçuş yapacağını belirten birçok yolcu, gecikme nedeniyle uçaklarını kaçıracaklarını belirterek tepkilerini sürdürdü. Protestolar kesilmeyince uçaktan inmek zorunda kalan Şahin, Ankara yerine saat 21.30'da, özel bir havayolu şirketinin uçağıyla İstanbul'a geçti.

THY: GECİKMENİN NEDENİ BAKAN DEĞİL
THY Basın Müşavirliği'nden yapılan bilgilendirmede özetle şöyle denildi:

"Uçağın kalkışı operasyonel sebeplerle 10 dakika gecikmiştir. Gecikmeye neden olan sebep giderildikten sonra yolcular uçağa alınmıştır. Uçağa en son VIP'ten giriş yapan yolcular alındığı için gecikmenin Sayın Bakan'dan kaynaklandığı zannedilmiş ve protesto olayı yaşanmıştır. Gecikme ile Sayın Bakan'ın bir bağlantısı yoktur. Buna rağmen yolcuların protestoları nedeniyle Sayın Bakan uçağı terk etmiş ve bir daha binmemiştir."

PROTESTO KARŞISINDA UÇAKTAN İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

misafir ~ 12 yıl önce
Ihlamur agacina, kavak diyen kisidende ancak bu beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parlak ~ 12 yıl önce
Uçak başka birşeyden gecikmiştir.VIP yolcular en son alındığından,yolcular onun beklendiğini sanmışlar,bu trabzon halkı herşeyin kendi güdümlerinde olmasına alıştı,hükümetde hala karadeniz hegomanyasını üzerinde hissediyor,eeee bu kadar yüz verirsen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuları tebrik ediyorum.. ~ 12 yıl önce
Bu ozellikle thy de yaşanan sorun.Kim ne derse desin.Bende bir zamanlar istasyon müdürünün bir tane millet vekilini beklememiz gerekiyor demesi üzerine gecikme kaç dakika olacak dedim.Yaklaşık 15 dakika sonra arabası burada olacak dedi.Bende daha alana girecek,yalakaları ona veda etmeye gelecek falan filan..en az 45 dakikada uçağa gelir dedim ve kapıyı kapattırdım.Özel şirket olunca problem olmuyor.Ama thy de ki arkadaşlarım beklemek durumunda.Şirket nasıl ki geç gelen yolcuyu almıyorsa onu da almayacak.O da uçağa binince sadece yolcudur başka birşey değildir.Uçakta hiçbr yetkisi yoktur.Eşitlik var ise yaptırım aynı olmalıdır.Eğer kendilerini bu hususta üstün bir sınıf olarak görüyorlarsa özel uçak ile istedikleri zamanda gidecekler.Protesto eden yolcuları haklı buluyorum.Böyle de olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haksızlık yapmayalım ~ 12 yıl önce
Çoğu zaman yolcular için son çağrı yapılıyor ve gecikmeler yaşanabiliyor. Rötarın Bakan Beyin geç gelmesinden dolayı kaynaklandığına inanmıyorum, ama Bakan Bey geç gelmiş bile olsa kızmamak gerekiyor. Bazen normal yolcunun geç gelmesinden de 20 dakikalık rötarlar olabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ~ 12 yıl önce
ÇOK KOMİK BAKAN TEZAHURAT ZANNETMİŞ ÖNCE:))))) NE KENDİNE GÜVEN! BU!!!:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
bakan takla atarak'mı uçaktan indi gören varsa yazsın.sonuçta yolcunun sevinip sevinmediğini anlamamız lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 12 yıl önce
2004 yılında Emine Erdoğanı beklemeyip kapı kapatmıştık. O da yarım saat sonraki uçakla gitmişti ve erken geldim sanmıştı. Operasyoncular hem kişiyi, hem de yolcuyu dengeli şekilde idare edebilmeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAKLA ~ 12 yıl önce
Hadi bakan bi takla atta anlayalım sevinip sevinmediğini ! Vatandaşla dalga geçen espri yapmaya çalışırken insanları küçük düşüren bu adamı kınıyorum tepki gösteren tüm yolculara helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRANADA ~ 12 yıl önce
Tepki gösteren tüm yolcuları tebrik ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tkn ~ 12 yıl önce
Baska biri olsa tamam AMA idrris bey in haberi bile yoktur olsa ucaga binince protestolara karsi boylemi davranir yine safliginin bizden biri gibi olmasininin kurbanı olmus herzamanki gıbi Bakanı bırakın milletvekilleri neler yapıyor korumalarınıbile devreye sokuyorlar başka bir uçakla dönerek gerekli mesajı vermiş zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000