08 Ekim 2012, Pazartesi 11:35:19

PROJEDE İLK AŞAMA TAMAMLANDI!

Dünyanın en saygın havayolu şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları’nda hayata geçirilen SAP projesinin ilk aşaması tamamlandı...
  • SAP ya da bir başka yazılım; Operasyonel verimliliğinizi artırmak için şirket içinde kullanmanız büyük önem taşıyan yazılımlardır. Bunlara olumsuz yorum yapmak hakikaten komik. Tüm büyük şirketler bu işlere milyonlar yatırıyor. Karşılığını almamak için mi bunu yapıyorlar sanıyorsunuz. Komikten de öte bu yorumlar. Talep olmaz ise arz olmaz. Bilmediğimiz konularda konuşarak bilgi kirliliği yaratmayalım lütfen. Teşekkürler.
  • SAP projesini hangi firmalar uyguluyor, ne zaman basladi , kimler birakti. Birakanlar hangi uygulamaya gecti. Simdiden , daha uygulamaya baslamadan..!!! Modasi gecen bu projeye toplam harcanan tutar nedir , harcanan is gucu maliyeti nedir . Uygulamaya gectiginde firmaya ne kadar ilave getirecektir... Cok cetrefil bir proje . Sonu hayirli olsunnn.
  • THY iş bilmeyen insanların elinde bitti yani kısaca can cekişiyor. Bu dandik gözboyama projesinin uygulamaya geçmesi için daha yıllar gerekir. Gel de gülme yapılan saçma işlere. şirkette sanki herşey tam da bu iş kusur kalmış :))
  • Bu çapta bir firma hala devlet dairesi gibi yönetiliyor. Çok basit işlerin bile o çarktan çıkması haftalar sürüyor. İşi sadece imza atmak olan müdürler var.
  • SAP konusunda TGS Bilgi İşlem çok uzmandır. SAP - map hepsini kısa sürede işleme aldılar. THY uzmanları , TGS nin BT Müdüründen yardım alabilirler.
  • 2010 yılından beri canlıya geciş projesi halen gecilemedigi gibi şimdide 2013 yılı düşünülmüş BT uyuyor galiba:))))))) GLOBALL FOSSS BT :)))
  • tgs atölye örnek tir bilmeyenlere duyrulur sap adı ustunde işi bilmeyen lerle dolu ?
  • umulur birgün amadeus'a da gecersiniz
  • Bugune kadar gecmedigi kabahat. Daktiloyla yonetiyorlardi herhalde

 

Projeyle birlikte Türk Hava Yolları’nın operasyonel verimliliğinde artış sağlanırken, kurumun küresel boyuttaki iş süreçleri hızlanacak. Proje, Türk Hava Yolları’nın 150 çalışanı ve 10 ülkeden 100’ün üzerinde SAP danışmanından oluşan 250 kişilik uluslararası bir ekip tarafından hayata geçirildi.
 
Türk Hava Yolları, ilk aşaması tamamlanan SAP projesi ile bütünleşmiş bir sistem kullanmanın avantajlarına sahip olarak operasyonel verimliliğini artırmayı ve SAP’nin yenilikçi çözümleri aracılığıyla süreçlerinde iyileşme sağlamayı hedefliyor. Hayata geçirilen SAP projesinin devreye alınması kapsamında, Türk Hava Yolları’nın arka ofis finans ve lojistik süreçlerinin SAP tabanlı standardizasyonuna yönelik çalışmalar başarıyla tamamlanmış bulunuyor.
 
Türk Hava Yolları çalışanları SAP çözümlerini kullanarak bütünleşmiş BT süreçlerinin sunduğu avantajlardan yararlanırken, yöneticiler ise daha doğru ve hızlı karar alabilecekler.
 
Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “Attığımız bu adımla birlikte, operasyonel mükemmelliğe yönelik yolculuğumuzda önemli bir gelişme kaydetmiş bulunuyoruz. Projenin bundan sonraki aşamalarında da bu hedefimize doğru ilerlemeyi sürdüreceğiz.”
 
SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin ise şu noktalara değindi: “Türk Hava Yolları ile oluşturduğumuz başarılı işbirliği neticesinde, projenin ilk aşamasının tamamlanmış olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Hayata geçirilen projenin, uluslararası havayolu endüstrisinde örnek bir çalışma olarak kabul göreceğine inanıyoruz. Avrupa’nın en iyi havayolu seçilmiş bulunan ve operasyonel mükemmelliği ön planda tutan Türk Hava Yolları’nın, yenilikçi ve benzersiz SAP çözümleriyle başarılarını katlayarak artıracağına inanıyoruz.”
 
Projenin ilk aşaması, Türk Hava Yolları’nın “Globally Yours” sloganını da akla getiren bir şekilde, 150 Türk Hava Yolları çalışanı ve 10 ülkeden 100’ün üzerinde SAP danışmanından oluşan uluslararası bir ekip tarafından hayata geçirildi. Proje küresel çapta sürdürülüyor ve SAP ekibinde Türkiye, Güney Afrika, Hindistan, Almanya, İtalya gibi ülkelerden katılan uluslararası proje ve havayolu tecrübesine sahip uzmanlar bulunuyor.
 
Proje kapsamında insan kaynakları temel süreçlerinin canlıya geçişi Ocak 2013’te gerçekleşecek. 2013 yılının ikinci yarısında ise, operasyonel satın alma, network kârlılığı, uzun dönemli planlama, e-işe alma ve performans yönetiminin canlı kullanıma alınmasıyla birlikte proje döngüsünün tamamlanması hedefleniyor. 
PROJEDE İLK AŞAMA TAMAMLANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Doğru Atılan Adımlar... ~ 12 yıl önce
SAP ya da bir başka yazılım; Operasyonel verimliliğinizi artırmak için şirket içinde kullanmanız büyük önem taşıyan yazılımlardır. Bunlara olumsuz yorum yapmak hakikaten komik. Tüm büyük şirketler bu işlere milyonlar yatırıyor. Karşılığını almamak için mi bunu yapıyorlar sanıyorsunuz. Komikten de öte bu yorumlar. Talep olmaz ise arz olmaz. Bilmediğimiz konularda konuşarak bilgi kirliliği yaratmayalım lütfen. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygulama maliyeti ~ 12 yıl önce
SAP projesini hangi firmalar uyguluyor, ne zaman basladi , kimler birakti. Birakanlar hangi uygulamaya gecti. Simdiden , daha uygulamaya baslamadan..!!! Modasi gecen bu projeye toplam harcanan tutar nedir , harcanan is gucu maliyeti nedir . Uygulamaya gectiginde firmaya ne kadar ilave getirecektir... Cok cetrefil bir proje . Sonu hayirli olsunnn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TURKISH STAFF ~ 12 yıl önce
THY iş bilmeyen insanların elinde bitti yani kısaca can cekişiyor. Bu dandik gözboyama projesinin uygulamaya geçmesi için daha yıllar gerekir. Gel de gülme yapılan saçma işlere. şirkette sanki herşey tam da bu iş kusur kalmış :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakışmıyor ~ 12 yıl önce
Bu çapta bir firma hala devlet dairesi gibi yönetiliyor. Çok basit işlerin bile o çarktan çıkması haftalar sürüyor. İşi sadece imza atmak olan müdürler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS yardım edebilir THY' ye ~ 12 yıl önce
SAP konusunda TGS Bilgi İşlem çok uzmandır. SAP - map hepsini kısa sürede işleme aldılar. THY uzmanları , TGS nin BT Müdüründen yardım alabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bluesky ~ 12 yıl önce
2010 yılından beri canlıya geciş projesi halen gecilemedigi gibi şimdide 2013 yılı düşünülmüş BT uyuyor galiba:))))))) GLOBALL FOSSS BT :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu iş tgs atölye gibi olmasın ? ~ 12 yıl önce
tgs atölye örnek tir bilmeyenlere duyrulur sap adı ustunde işi bilmeyen lerle dolu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fsoros ~ 12 yıl önce
umulur birgün amadeus'a da gecersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bugune kadar gecmedigi kabahat. Daktiloyla yonetiyorlardi herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000