16 Haziran 2012, Cumartesi 10:11:53

PROJE BAŞLATTI

Türk Hava Yolları dünyadaki kurumsal müşterilerini artırmak için atağa geçti.
  • Oguzzz git, oguz bak gittttttt"........bak gittt... Gitmezsen sende harcanacaksin :)) demedi diemeee
  • THY de olan biten hersey bir 'Yalan Dünya' .. dunyann parasini yatirdiginiz 'Next in corporate travel, organizasyonuda buna dahil.. Suriye, bosna dan sonra buraya yatan paralarida kayip olarak ekleyin :((
  • 500 degil 5 dogru durust isadami isini birakip gelmez. masrafa yazik
  • SEVGILI HARBIYE RUMUZLU KARDESIM EMN OL BILIYORUZDA SOYLUYORUZ.AMA SEN SANIRIM SIRKETI KORUMA REFLEKSI ILE SALDIRGANLASIYORSUN.VERILEN YETKILERIN EN UST ORANLARINI UYGULAMAK MARIFETMIDIR ACENTAYA BILE VERMEDIGIN INDIRIMLERI SIRKETLERE VERMEK.HEMDE SATIS YAPAMIYACAGINI BILDIGIN HALDE.BU ANCAK MUDURLERIN KURUMSAL ANLASMA YAPTIK DIYEBILECEGI PERFORMANS KRITERINDE BASARILI GORUNME CABASI ILE ACIKLANIR.YAZARKEN SALDIRGAN DEGIL MANTIK USLUBUNU KULLANMAYA GAYRET ET.
  • yalaka olmak ile yaralı olmak tercihi herkese açıktır, tercihlere saygılıyız.yaralı.
  • Hemen savunma gelmiş eş dost torpilden.. Yarası olanlar var demekki :)
  • oğuz bey, fazla gözönünde olma.çok çalış (çalışıyorsun biz şahidiz ) az konuş. agzıyla kuş tutan adam üstlerini rahatsız eder.normal adamları severler.
  • Yurt disi müdürleri mevcut onayli programdaki indirim oranlarini uyguluyor. Bir kac istisnai firma var ama olayi böyle uc noktaya bindirmek her halde sana has olasa gerek yasak savma
  • alttaki yorumu alkışlıyorum!!!
  • SEVGILI OGUZ KARDESIM SEN UGRASIP DURUYORSUN AMA YURT DISI MUDURLERINIZ SIRF YASAK SAVMA VE SIRIN GORUNEBILMEK ICIN SUREKLI YUKSEK INDIRIM ORANLARI ILE SIRKET ANLASMALARI IMZALIYOR.BU ANLASMALARIN COGUSUNUN SATIS CIROLARI KOMIK DUZEYDE.AMA ANLASMA YAPILAN SIRKET LISTESI KABARIK DURUYOR.BIRDE SU ILK YAPTIGINIZ ALMANYA CEO LARINI ISTANBULA GETIRDIGINIZ GEZININ GERCEK FAYDA MALIYET DEGERLERINI ACIKLASANDA VATANDAS CALISMALARININ NE KADAR BASARILI ODUGUNU ANLASA.YUVARLAK KONUSMAK YANILTICI OLABILIR.GERCEGI BIR TEK SEN BILME.

 

Dünyadaki büyük şirketlerin seyahat bütçelerinden daha fazla pay almak isteyen Türk Hava yolları önemli çalışmalara imza atıyor. 2009 yılında başlatılan proje ile Türk Hava Yolları'nın kurumsal pazar payı yüzde 1'lerden yüzde 6'ya çıktı.

Konuya ilişkin bilgi veren THY Kurumsal Anlaşmalar ve Pazarlama Müdürü Oğuz Karakaş, şunları söyledi:

"Bu desting corpared projesi ile birlikte çeşitli Avrupa ülkelerinden buraya işadamlarını CEO'ları getirdik. Bütün bu çalışmaların sonunda kurumsal müşteri payımız hiç sayılamayacak derecelerden yüzde 6'lara ulaştı birkaç sene içinde. Bu oranı yüzde 20'lere ulaştırmayı hedefliyoruz. Çünkü kurumsal müşteri daha fazla business class uçuyor, geç rezervasyon yapıyor, daha pahalı bilet alabiliyor. Bu segmentten daha fazla pay alabilmek için biz de harıl harıl çalışıyoruz."

Proje sayesinde son 3 yılda Almanya, Avusturya, İsviçre, İngiltere ve İrlanda'dan 3 binin üzerinde üst düzey yönetici Türkiye'ye geldi. Ajans Yöneticisi Menend Esemenli de "Davet edilecek firmaların belirlenmesinde ana kriter olarak Türkiye ile iş ilişkisi içinde olan firmalara öncelik veriyoruz. Türkiye ile ve yakın coğrafyası ile iş ilişkisi olan firmaları yani Ortadoğu ile Türki cumhuriyetlerle hatta Uzakdoğu ile iş ilişkisi içinde olan firmaları belirleyerek onları Türkiye'ye getirerek İstanbul'u ve Türkiye'yi tanıtmaya çalışıyoruz" dedi.

Konferansa katılmak için İstanbul'a gelen 500'ün üzerinde İspanyol işadamı Türk ekonomisini de yakından tanıma fırsatı bulacak.

PROJE BAŞLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Yaw bosver ya ~ 12 yıl önce
Oguzzz git, oguz bak gittttttt"........bak gittt... Gitmezsen sende harcanacaksin :)) demedi diemeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan dunya ~ 12 yıl önce
THY de olan biten hersey bir 'Yalan Dünya' .. dunyann parasini yatirdiginiz 'Next in corporate travel, organizasyonuda buna dahil.. Suriye, bosna dan sonra buraya yatan paralarida kayip olarak ekleyin :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercek ~ 12 yıl önce
500 degil 5 dogru durust isadami isini birakip gelmez. masrafa yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak savma ~ 12 yıl önce
SEVGILI HARBIYE RUMUZLU KARDESIM EMN OL BILIYORUZDA SOYLUYORUZ.AMA SEN SANIRIM SIRKETI KORUMA REFLEKSI ILE SALDIRGANLASIYORSUN.VERILEN YETKILERIN EN UST ORANLARINI UYGULAMAK MARIFETMIDIR ACENTAYA BILE VERMEDIGIN INDIRIMLERI SIRKETLERE VERMEK.HEMDE SATIS YAPAMIYACAGINI BILDIGIN HALDE.BU ANCAK MUDURLERIN KURUMSAL ANLASMA YAPTIK DIYEBILECEGI PERFORMANS KRITERINDE BASARILI GORUNME CABASI ILE ACIKLANIR.YAZARKEN SALDIRGAN DEGIL MANTIK USLUBUNU KULLANMAYA GAYRET ET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaralı. ~ 12 yıl önce
yalaka olmak ile yaralı olmak tercihi herkese açıktır, tercihlere saygılıyız.yaralı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
Hemen savunma gelmiş eş dost torpilden.. Yarası olanlar var demekki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 12 yıl önce
oğuz bey, fazla gözönünde olma.çok çalış (çalışıyorsun biz şahidiz ) az konuş. agzıyla kuş tutan adam üstlerini rahatsız eder.normal adamları severler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harbi ye ~ 12 yıl önce
Yurt disi müdürleri mevcut onayli programdaki indirim oranlarini uyguluyor. Bir kac istisnai firma var ama olayi böyle uc noktaya bindirmek her halde sana has olasa gerek yasak savma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
alttaki yorumu alkışlıyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YASAK SAVMA ~ 12 yıl önce
SEVGILI OGUZ KARDESIM SEN UGRASIP DURUYORSUN AMA YURT DISI MUDURLERINIZ SIRF YASAK SAVMA VE SIRIN GORUNEBILMEK ICIN SUREKLI YUKSEK INDIRIM ORANLARI ILE SIRKET ANLASMALARI IMZALIYOR.BU ANLASMALARIN COGUSUNUN SATIS CIROLARI KOMIK DUZEYDE.AMA ANLASMA YAPILAN SIRKET LISTESI KABARIK DURUYOR.BIRDE SU ILK YAPTIGINIZ ALMANYA CEO LARINI ISTANBULA GETIRDIGINIZ GEZININ GERCEK FAYDA MALIYET DEGERLERINI ACIKLASANDA VATANDAS CALISMALARININ NE KADAR BASARILI ODUGUNU ANLASA.YUVARLAK KONUSMAK YANILTICI OLABILIR.GERCEGI BIR TEK SEN BILME.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000