09 Mayıs 2012, Çarşamba 09:27:20

PONPON KIZLAR EŞOFMANLA DANS ETTİ

Avrupa Basketbol Ligi ana sponsoru Türk Hava Yolları, final karşılaşmasına sayılı günler kala “Final Four” için özel bir video hazırladı.
  • 2.20 sn ye çok uzun olmuş. 30 sn yeterdi.Beğenmedim! Ayrıca bunlar ponpon kız değil ki..dansçı! ponpon kız olsalardı şort ya da tayt giyerlerdi, ellerinde ponpon olurdu.bunlar dansçı. bence pantalonlar beyaz olsaydı yani zıtlık kırmızı beyaz kombinsayonu, daha dikkat çekici olurdu.
  • bir reklam olmuş...
  • Yakında ilahi eşliğinde gösterilerde başlar.
  • keşke kızların başlarını da kapatıp öyle dans ettirseydiniz.tam sizlik olurdu komik saçma bagnaz ve yobaz
  • A DAYANAMADIM DİYENLER KISKANMASIN,RESMEN OTOBÜS FİRMASINDA UCUYORSUNUZ,BİR DÜNYA DEVİNİ VA ÇALIŞANLARI KISKANIYORSUNUZ.ÇOK ÇALIŞIYORUZ ÇOK YORULUYORUZ HIZLI BÜYÜYORUZ HAKKIMIZI ALIYORUZ.HEE BU ARADA SERTAB ERENERİN YAPTIGI MÜZİĞEDE BİR DÜNYA LAF ETMİŞTİNİZ EN ÇOK KULAKTA KALAN ,EN GÜZEL MÜZİKİĞİ OLAN REKLAM SEÇİLMİŞTİ NOT YADA KAPAK OLSUN :)))
  • sacma olmus ne alaka anlamadim?
  • Olamaz ....Tek kelime ile çok ama çok sıkıcı :(
  • Çok monoton. Umarım en fazla 20-30sn gösterirler
  • berbat
  • başka söz yazamamışlar mı yaw? we are turkish airlines we are globally yours dan başka. sonuna kadar zor dayandım valla, monitör üstüme üstüme geldi. neyse ki 2.20 dak.

Euroleague Ana Sponsoru Türk Hava Yolları’nın “Final Four” içinhazırladığı videoda, basketbol sahalarının mola süreleri içerisinde sahaya giren ponpon kızlardan esinlendiği görüldü.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün şampiyonluk kupasını getiren Euroleague Başkanı Jordi Bertamau, THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından karşılanmış, kupanın ve finalin İstanbul'da yapılacak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtmişti.

Bu arada videoda dikkat çeken bir nokta ise dünyada tüm ponpon kızların etekle dans ederken, videoda yer alan dansçı ponpon kızların eşofmanla dans etmesi oldu. Hatırlanacağı üzere 2008 yılında Türkiye - Ukrayna basketbol maçında dansçı ponpon kızlar Ramazan nedeniyle sahaya yine eşofman ile çıkmışlardı.

Dünyanın en başarılı sporcularıyla çektiği onca reklama karşın, iki dakikalık videoda sadece “We are Turkish Airlines, We are globally yours” sloganı kullananan Türk Hava Yolları’nın bu videosunu siz okuyucularımızın beğeninisine sunuyoruz.

İŞTE O VİDEO

PONPON KIZLAR EŞOFMANLA DANS ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

30 sn ~ 12 yıl önce
2.20 sn ye çok uzun olmuş. 30 sn yeterdi.Beğenmedim! Ayrıca bunlar ponpon kız değil ki..dansçı! ponpon kız olsalardı şort ya da tayt giyerlerdi, ellerinde ponpon olurdu.bunlar dansçı. bence pantalonlar beyaz olsaydı yani zıtlık kırmızı beyaz kombinsayonu, daha dikkat çekici olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCUBE ~ 12 yıl önce
bir reklam olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca ~ 12 yıl önce
Yakında ilahi eşliğinde gösterilerde başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora ~ 12 yıl önce
keşke kızların başlarını da kapatıp öyle dans ettirseydiniz.tam sizlik olurdu komik saçma bagnaz ve yobaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izlemeye dayanamayanlar ~ 12 yıl önce
A DAYANAMADIM DİYENLER KISKANMASIN,RESMEN OTOBÜS FİRMASINDA UCUYORSUNUZ,BİR DÜNYA DEVİNİ VA ÇALIŞANLARI KISKANIYORSUNUZ.ÇOK ÇALIŞIYORUZ ÇOK YORULUYORUZ HIZLI BÜYÜYORUZ HAKKIMIZI ALIYORUZ.HEE BU ARADA SERTAB ERENERİN YAPTIGI MÜZİĞEDE BİR DÜNYA LAF ETMİŞTİNİZ EN ÇOK KULAKTA KALAN ,EN GÜZEL MÜZİKİĞİ OLAN REKLAM SEÇİLMİŞTİ NOT YADA KAPAK OLSUN :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sacma olmus ne alaka anlamadim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU GEÇEK .... ~ 12 yıl önce
Olamaz ....Tek kelime ile çok ama çok sıkıcı :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Çok monoton. Umarım en fazla 20-30sn gösterirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tek kelime ~ 12 yıl önce
berbat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
globally ~ 12 yıl önce
başka söz yazamamışlar mı yaw? we are turkish airlines we are globally yours dan başka. sonuna kadar zor dayandım valla, monitör üstüme üstüme geldi. neyse ki 2.20 dak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000