25 Eylül 2013, Çarşamba 08:20:08

POLİS O ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Kenya'nın başkenti Nairobi'de bir alışveriş merkezine hafta sonu düzenlenen korkunç saldırıyı soruşturan polisin THY'ye ait bir uçakla ülkeden ayrılmaya çalışan bir İngilizi sorguladığı bildirildi...
  • dünyanın en büyük bölücüleri ezelden beri ingilizler.biz türkler bunları iyi biliriz aslında şaşırmıyoruz ama diğer ülkelerinde artık öğrenmesi ve bunlara bir cewap vermesi lazım.dünyaya gelme amaçları bölücülük.insan ve ülkelerin arasını açmak.1 tanesini yakalasam elime geçse ahhh diyorum ahh...

Daily Mail'in haberine göre, 35 yaşındaki erkek şüpheli, önceki gün öğleden sonra Jomo Kenyatta Havaalanı'nda Türk Hava Yolları'na ait bir uçağa binmek isterken yakalandı.

Gözaltının Kenya polisinin bazı saldırganların kadın kılığına girerek alışveriş merkezinden kaçtığı yönündeki iddiaları soruşturması kapsamında gerçekleştiği bildirildi.

Somali asıllı olduğuna inanılan İngiliz, yüzünde morluk olması, koyu renk güneş gözlükleri ve şüpheli hareketleri nedeniyle dikkat çektiği bildirildi.

Şüpheli sorgusunda yüzündeki morlukların kısa süre önce Somali'ye yaptığı bir ziyaret sırasında yaşandığını belirtti. İngiliz pasaportu hakiki görünen zanlının Kenya vizesi bulunuyor ancak Kenya'ya girdiğine dair bir kayıt yok.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı dün akşam yaptığı açıklamada gözaltını doğruladı ve konsolosluk desteği sağladıklarını bildirdi.

MI5 ve Scotland Yard da Somali'ye giden ve El Şebab'la bir şekilde ilişki kurup geri İngiltere'ye geri dönen İngilizleri araştırıyor. (Hürriyet)

POLİS O ŞÜPHELİYİ YAKALADI

Yorumlar

ahhh ahhhh ~ 11 yıl önce
dünyanın en büyük bölücüleri ezelden beri ingilizler.biz türkler bunları iyi biliriz aslında şaşırmıyoruz ama diğer ülkelerinde artık öğrenmesi ve bunlara bir cewap vermesi lazım.dünyaya gelme amaçları bölücülük.insan ve ülkelerin arasını açmak.1 tanesini yakalasam elime geçse ahhh diyorum ahh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000