17 Ağustos 2015, Pazartesi 19:20:07

Pistten çıkan THY Akademi uçağı bu hale geldi

Aydın'da bu sabah meydana gelen kazanın ilk raporu ortaya çıktı. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre uçak kal oldu ve uçuşlardan çekildi.
  • Abi içim acıyor kal olan uçak görünce ya
  • Yandaslarinizi almaya devam edin bunlar daha baslangic Thy Insan kaynaklari Dlr 1 ve Dlr2 yi tek seferde gecen sadece Yandas olmadigi icin elenen Genclerin Kul hakkini yediniz Alma Mazlumun Hakkini cikar Aheste Aheste
  • Tutturdunuz bir Komutanım Komutanım ne komutanı arkadaş yahu? Adam muhtemelen hho intibak sınavlarına katılmış muhtemelen bırakın pilot olmayı, asker dahi olamamış yüksek ihtimal hho sınav aşamasında elenmiş bir adam. Pilot adam böyle saçmalamaz.
  • Arkadaslar ben de pilotaj egitimi aldim. Karsilastigimiz ve haber degeri tasimayan bir olay oldgunu dusunuyorum. Ogrenci arkadasima gecmis olsun diyor ve basarilar diliyorum. Ayrica kaza kirim cikmadan yapilan yorumlar sadece spekulasyon. Ya teknik kusur cikarsa ve pilot daha buyuk bir olayi onlediyse ne diyeceksiniz!
  • Sevgili Airport, Haberi verme tarziniz ve isleyisiniz baska bir hesabiniz oldugunu dusunduruyor. Konuyla ilgili goruslerine basvurdugumuz vatandaslar... benzeri kaliplarla kendi dusuncelerinizi yansitmissiniz maalesef
  • Eğitim sırasında herşey olur , o alan öğrencinin hata yapabilecegi tek yerdir ve hatalarını anlayıp düzeltecegi tek yerdir . Bize düşen Arkadaşımıza hayatının geri kalanında kazasız belasız bir ömür dilemektir.
  • Kaza yapana bu sektörde ilk geçmiş olsun denir ayıp ciddeb bazı yorumlar
  • Bunlar DLR'i gecmis kucuk astronotlar degil mi ya? Bunlar ucmuyor sanat yapiyordu hani, bunlardan iyisi ancak NASA'da bulunurdu hani, KOKPIT ISTIHDAM plakanizi aldim oglum ,aklinizi alicam aklinizi, haramzadeler sizi.
  • Yusuf hocaya diyecek birşeyim yok şuda gerçek yanında onunla çalışan hocamda fevkalade iyiki varsınız biz tüm hocalarımızı seviyoruz problem çekemeyenlerde
  • Amma konuştunuz yahu herşeyleri biliyorsunuz amma ahkam kesiyosunuz Ööff yeter iyiki THY Akademi var içinizdekileri kusuyorsunuz eksik arıycıları geçmiş olsun demek yeterliydi

Aydın'da bu sabah meydana gelen kazanın ilk raporu ortaya çıktı. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre uçak kal oldu ve uçuşlardan çekildi.

Bir öğrencinin tek başına uçuşu sırasında meydana gelen kazada iniş yapan uçak pistte duramayarak pist dışına çıkmıştı. Kazada öğrenci yara almazken uçakta ciddi hasar oluşmuştu.

Bu sabah meydana gelen kazanın detayları ortaya çıkmaya başladı. Öğrencinin ileri seviyede olduğu ve ilk kez tek başına havalanmadığı öğrenildi. Daha önce de tek başına uçuş yapan öğrenci bu kez pist dışına çıktı.

Kazanın ilk raporuna göre TC-JZB tescilli Cessna 172S tipi uçak kal oldu. Aydın'daki uçuş okulunun başına getirilen Yusuf Tuzcu'nun uzaktan yönettiği okulda yaşanan kaza kurumun içinde bulunduğu durumu ortaya koydu.

Tuzcu'nun İstanbul'dan yönettiği Aydın Uçuş Okulu'nda ciddi sorunların yaşandığı ve bu kazanın da sorunların yansıması olduğu kaydedildi.











©AirportHaber ÖZEL

Pistten çıkan THY Akademi uçağı bu hale geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

:( ~ 9 yıl önce
Abi içim acıyor kal olan uçak görünce ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeren ~ 9 yıl önce
Yandaslarinizi almaya devam edin bunlar daha baslangic Thy Insan kaynaklari Dlr 1 ve Dlr2 yi tek seferde gecen sadece Yandas olmadigi icin elenen Genclerin Kul hakkini yediniz Alma Mazlumun Hakkini cikar Aheste Aheste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz alindik ~ 9 yıl önce
Fakat yandas degiliz. Bir nedeni vardir ki alinmadiniz... Alinmayan herkes de THYye boyle dusman kesiliyor ha. Profesyonellik sifir.
muhalif ~ 9 yıl önce
yandaşlıkla uzaktan yakından alakam olmadığı halde beni aldılar. demek ki neymiş? senin etrafındaki gençler yandaş olmadıkları için değil, 'yetersiz' oldukları için elenmiş. 2 cümlelik yorumdan bile anlaşılabilecek kadar düz bir bakış açın olduğundan elenmiş olmayasın mesela? :)
Komutan ~ 9 yıl önce
Tutturdunuz bir Komutanım Komutanım ne komutanı arkadaş yahu? Adam muhtemelen hho intibak sınavlarına katılmış muhtemelen bırakın pilot olmayı, asker dahi olamamış yüksek ihtimal hho sınav aşamasında elenmiş bir adam. Pilot adam böyle saçmalamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 9 yıl önce
Arkadaslar ben de pilotaj egitimi aldim. Karsilastigimiz ve haber degeri tasimayan bir olay oldgunu dusunuyorum. Ogrenci arkadasima gecmis olsun diyor ve basarilar diliyorum. Ayrica kaza kirim cikmadan yapilan yorumlar sadece spekulasyon. Ya teknik kusur cikarsa ve pilot daha buyuk bir olayi onlediyse ne diyeceksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selametle ~ 9 yıl önce
Sevgili Airport, Haberi verme tarziniz ve isleyisiniz baska bir hesabiniz oldugunu dusunduruyor. Konuyla ilgili goruslerine basvurdugumuz vatandaslar... benzeri kaliplarla kendi dusuncelerinizi yansitmissiniz maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SlhDmr ~ 9 yıl önce
Eğitim sırasında herşey olur , o alan öğrencinin hata yapabilecegi tek yerdir ve hatalarını anlayıp düzeltecegi tek yerdir . Bize düşen Arkadaşımıza hayatının geri kalanında kazasız belasız bir ömür dilemektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/o ~ 9 yıl önce
Kaza yapana bu sektörde ilk geçmiş olsun denir ayıp ciddeb bazı yorumlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KATMANDU OGLU DLRHAN ~ 9 yıl önce
Bunlar DLR'i gecmis kucuk astronotlar degil mi ya? Bunlar ucmuyor sanat yapiyordu hani, bunlardan iyisi ancak NASA'da bulunurdu hani, KOKPIT ISTIHDAM plakanizi aldim oglum ,aklinizi alicam aklinizi, haramzadeler sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani biz kindardik? ~ 9 yıl önce
Tebrikler Katmandu icimizdeki tum pislige tercuman olmussun :)
Akademi ~ 9 yıl önce
Yusuf hocaya diyecek birşeyim yok şuda gerçek yanında onunla çalışan hocamda fevkalade iyiki varsınız biz tüm hocalarımızı seviyoruz problem çekemeyenlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vır vır ~ 9 yıl önce
Amma konuştunuz yahu herşeyleri biliyorsunuz amma ahkam kesiyosunuz Ööff yeter iyiki THY Akademi var içinizdekileri kusuyorsunuz eksik arıycıları geçmiş olsun demek yeterliydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000