26 Eylül 2013, Perşembe 10:10:30

PİLOTLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİLER!

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta ağustos ayında kaçırılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın Beyrut'un güneyinde bulunan Dahiye mahallesinden alınarak bilinmeyen bir yere götürüldüğü bildirildi...
  • Ülke olarak ortaçağa daha yeni girdik, daha neler göreceğiz
  • Arkadaşlarımızı kaçırdılar, sessiz kalalım, gündemden düşsünler! Bu mudur çözüm? Ne kadar sürecek gündemden düşmeleri? 1 ay, 3 ay, 1 yıl! Dalga mı geçiyorsunuz? Bu mudur diplomasiniz? Bu arada THY'den şunları öğrenmek istiyoruz: 1. Kaçırılan arkadaşlarımızı taşıyan şoför'ün 72 yaşında olduğu söyleniyor, bu doğru mu? 2. Durdurulan araçta ön tarafta 12 yaşında bir çocuğun olduğu yazıldı, bu araç halk otobüsü mü? 3. Yabancı bir ülkede yatıya ekip gönderiyorsunuz ancak hiç bir analiz yapılmadığı ortada, bunun sorumlusu yok mu THY'de? Beyrut'da kaçırma öncesi yaşanan gelişmeler ne yazık ki gözden kaçırılmış.
  • Bütün dünyanın imrendiği bir dünya liderimiz yok muydu? Ortadoğuyu yeniden dizayn eden dış işleri bizim değil miydi? Bazı gazetelerde cıvık cıvık pohpohlananlar nerede? Neden bir ses dahi çıkaramıyoruz? Mısır, Suriye bizim iç işimiz de iki vatandaşımızın kaçırılması değil mi? Yoksa kaçıranların dünya görüşü bizdendir deyip gözümüzü, kulağımızı kapatıyor muyuz? Yazıklar olsun beceriksizlere ve onlara kapılanlara..
  • Bu olayi kisaca ozetlemek gerekirse.Esasinda kimse birsey yapmiyor muhtemelen hukumetde secim oncesi boyle seyler konusulmasin ustu kapansin istiyor..Birileri birsey yapiyordur diyor herkez ama o birileride disisleri ve onlarda bu olayi secim oncesi hatirlamak bile istemiyor.Yani baska konularda laf cok icraat yok.Bu konuda lafta icraatta yok
  • Niye yerlerini degistirmisler kiiiiiii ???? Hani orada keyifleri yerinde huzur icersinde yasiyorlardi ? Bazi ERKEKLER traj olurken aynada yüzlerini gördüklerinde NE düsünüyorlar acaba ??? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ARKADASLARIM !!!....bizlerden zaten ümidinizi kesmissinizdir.
  • Daha önce de yazıldı, çizildi iyi de kim ne yaptı. Yeni bir moda çıkmış. Bu olayı kimse, yazmasın çizmesin, konuşmasın ... Herkes beklesin. Teröristler kendiliğinden bırakıncaya kadar herkes sussun. Yeni diplomasi modası budur... Siz bekleyin belki bir gün bırakırlar... http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/thy-pilotlari-icin-lubnana-yaptirim-uygulanmali.html
  • Kacirilan 2 Turk vatandasinin kurtarilmasini saglayamayacak kadar zayifmi Dıs politikamız. Neden Misir ve Suriyedeki yasanan olaylara gosterilen tepki ve girisimler 2 pilotumuz icin yapilmiyor Hukumet tarafindan ?
  • Buyuk devletmis Allah sizi bildigi gibi yapsin, soylenen yalanlara inananlara da Allah akil fikir versin yaziklar olsun yaziklar olsun iki pilotunuzu cikaramadiniz bir zamanlar ecdadinizin iki atliyla idare ettiigi yerlerden
  • Basbakan Hizbullah ile iyi geciniyordu...nerede onlarin yardimi?
  • Allah kendilerine ve ailelerine sabırlar versin. Eş ve çocuklarına maddi yardım yapılıyor mu acaba? Uçuş yapmayınca yarı maaş bile geçmiyor ellerine.

En Nahar gazetesinin bugünkü haberine göre güvenlik güçlerinin Dahiye'deki varlığını artıracağının öğrenilmesinin ardından Akpınar ve Ağca bilinmeyen bir yere götürüldü.

Haberde bu durumun pilotların kurtarılmasını zorlaştıracağı ifade edilirken, gazeteye konuşan kaynaklar, "Pilotları kaçıranlar Akpınar ve Ağca'yı kimseyle görüştürmeye niyetli değil" diye konuştu.

Hizbullah'ın kontrolü altındaki Dahiye bölgesine hafta başında 1000 kadar asker ve güvenlik görevlisi yerleştirildiği bildirilmişti.

9 Ağustos’ta İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini Beyrut’taki havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişiler Murat Akpınar ve Murat Ağca'yı kaçırmış, eylemin sorumluluğunu "İmam Rıza'nın Ziyaretçileri" adlı grup üstlenmişti.

Pilotlar en son 29 Ağustos'ta LBC televizyonunda görülmüştü. (Hürriyet)

PİLOTLARIN YERİNİ DEĞİŞTİRDİLER!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ortaçağ ~ 11 yıl önce
Ülke olarak ortaçağa daha yeni girdik, daha neler göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Arkadaşlarımızı kaçırdılar, sessiz kalalım, gündemden düşsünler! Bu mudur çözüm? Ne kadar sürecek gündemden düşmeleri? 1 ay, 3 ay, 1 yıl! Dalga mı geçiyorsunuz? Bu mudur diplomasiniz? Bu arada THY'den şunları öğrenmek istiyoruz: 1. Kaçırılan arkadaşlarımızı taşıyan şoför'ün 72 yaşında olduğu söyleniyor, bu doğru mu? 2. Durdurulan araçta ön tarafta 12 yaşında bir çocuğun olduğu yazıldı, bu araç halk otobüsü mü? 3. Yabancı bir ülkede yatıya ekip gönderiyorsunuz ancak hiç bir analiz yapılmadığı ortada, bunun sorumlusu yok mu THY'de? Beyrut'da kaçırma öncesi yaşanan gelişmeler ne yazık ki gözden kaçırılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya lideri ~ 11 yıl önce
Bütün dünyanın imrendiği bir dünya liderimiz yok muydu? Ortadoğuyu yeniden dizayn eden dış işleri bizim değil miydi? Bazı gazetelerde cıvık cıvık pohpohlananlar nerede? Neden bir ses dahi çıkaramıyoruz? Mısır, Suriye bizim iç işimiz de iki vatandaşımızın kaçırılması değil mi? Yoksa kaçıranların dünya görüşü bizdendir deyip gözümüzü, kulağımızı kapatıyor muyuz? Yazıklar olsun beceriksizlere ve onlara kapılanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu olay vahim ~ 11 yıl önce
Bu olayi kisaca ozetlemek gerekirse.Esasinda kimse birsey yapmiyor muhtemelen hukumetde secim oncesi boyle seyler konusulmasin ustu kapansin istiyor..Birileri birsey yapiyordur diyor herkez ama o birileride disisleri ve onlarda bu olayi secim oncesi hatirlamak bile istemiyor.Yani baska konularda laf cok icraat yok.Bu konuda lafta icraatta yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BÜLOOO NERDESIN ? ~ 11 yıl önce
Niye yerlerini degistirmisler kiiiiiii ???? Hani orada keyifleri yerinde huzur icersinde yasiyorlardi ? Bazi ERKEKLER traj olurken aynada yüzlerini gördüklerinde NE düsünüyorlar acaba ??? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ARKADASLARIM !!!....bizlerden zaten ümidinizi kesmissinizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ne oldu ~ 11 yıl önce
Daha önce de yazıldı, çizildi iyi de kim ne yaptı. Yeni bir moda çıkmış. Bu olayı kimse, yazmasın çizmesin, konuşmasın ... Herkes beklesin. Teröristler kendiliğinden bırakıncaya kadar herkes sussun. Yeni diplomasi modası budur... Siz bekleyin belki bir gün bırakırlar... http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/thy-pilotlari-icin-lubnana-yaptirim-uygulanmali.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DIS POLITIKA ~ 11 yıl önce
Kacirilan 2 Turk vatandasinin kurtarilmasini saglayamayacak kadar zayifmi Dıs politikamız. Neden Misir ve Suriyedeki yasanan olaylara gosterilen tepki ve girisimler 2 pilotumuz icin yapilmiyor Hukumet tarafindan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 11 yıl önce
Buyuk devletmis Allah sizi bildigi gibi yapsin, soylenen yalanlara inananlara da Allah akil fikir versin yaziklar olsun yaziklar olsun iki pilotunuzu cikaramadiniz bir zamanlar ecdadinizin iki atliyla idare ettiigi yerlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H ~ 11 yıl önce
Basbakan Hizbullah ile iyi geciniyordu...nerede onlarin yardimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geride kalanlar ~ 11 yıl önce
Allah kendilerine ve ailelerine sabırlar versin. Eş ve çocuklarına maddi yardım yapılıyor mu acaba? Uçuş yapmayınca yarı maaş bile geçmiyor ellerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000