27 Şubat 2009, Cuma 09:21:47

Pilotların evine ateş düştü

Amsterdam’daki kazada can veren Kaptan Pilot Hasan Tahsin Arısan’ın eşi ve kızı için THY psikolojik destek sağladı. Üçüncü pilot Murat Sezer’den de geriye eşi ve iki çocuğuyla çekilen ve Facebook’ta yayımlanan fotoğrafları kaldı
  • gerçekten çok uzgunuz.bu ışın ıçınde olan camıadan derız ya hep ışte o ınsanlardan bırı olarak ıçımız yanıyor.ekıp bırlığı kader bırlığı ışte bu...yolcunuzla ve ekıbınızle kader bırlığı yaşıyorsunuz ...tum yolcular ıçın de uzgunuz çok uzgunuz ama gerçekten meslektaşlarımız hakkında bılgı ıstıyoruz.endışelıyız.o uçakta kı herkesın umudu vardı bırıne gerı donuş sozu sevdığıne belkı akşam ıçın buluşma sozu...bunları bılıyor olmaksa daha da yakıyor ıçımızı...Allah nur ıçınde yatırsın kayıplarımızı.kalanlara sabır versın ve sağlık versın tum yaralılara.ve lutfen ama lutfen bılın kı hep bugunler ıçın ışte alınan o tum guvenlık onlemlerı.kemerınızı bağladınız mı dıye check etmemız bugunler ıçın...Allah tekrarını yaşatmasın...
  • kabin görevlilerinin durumu hala açıklanmıyor, sebebini anlayamıyorum. sadece sürekli dedikodular var ortada. son alınan duyumlar ise şu yönde, 4 tane kabin görevlisinden erkek olan personel de şehit olmuş, kabin amiri Figen hn. ın bacağı kesilmiş, bir hostesimizin durumu iyi diğerinin ise vücudu kırıklar içindeymiş. eğer tüm bunlar doğru ise THY yönetimi niçin personeline sahip çıkmamaktadır, niçin bir açıklama yapmamaktadır? anlaşılır gibi değil.
  • Neden Kabin görevlilerinden kimse bahsetmiyor? Pilotlar ekibin başıdır ama uçuş ekibi adını almaları kabin ekibi olmadan tek başlarına mümkün değildir. O insanlar aynı kaderi paylaştılar ve bu yüzden kader ortağı da oldular fakat her yerde sadece pilotların haberleri, pilotların fotoğrafları varken neden kabin ekibinden hiç kimsenin adı doğru dürüst geçmiyor? Bu uçakta kabin ekibi yok muydu? Vardı da görünmezler miydi? O insanlar hakkında bilgi sahibi olmamız için hata mı yapmış olmaları gerekliydi ki üstlerinde durulsun? Yaralanmış ya da muhtemelen ölmüş olmaları dikkat çekmeyi haketmiyormuydu? Bi tanesi dalgınlıkla bir gazeteciye ekmek vermeyi unutsa köşe yazılarından düşmeyen, şirketlerinde azar işiten bu insanların değeri bu kadar mı?
  • Lütfen Görev şehitlerinizle ve gazilerinizle daha fazla ilgilenin.Erkek kabin görevlisinin şehit olduğu söyleniyor kızlarımızdan biri de çok ağırmış.

Amsterdam’da düşen THY uçağında ölen 3 pilotun evine ateş düştü. Başarılı inişi sayesinde daha büyük bir felaketi önlediği belirtilen Kaptan Pilot Hasan Tahsin Arısan’ın (55) eşi ve iki kızı için, THY psikolojik destek sağladı. THY yönetimi, Arısan’ın Ataköy Konakları’nda evine psikolojik destek verecek uzman gönderdi.

Uçağın ikinci pilotu Olgay Özgür (29) ise Halkalı’da oturuyor. Özgür, 5 yıl önce özel bir uçuş okulundan mezun olduktan sonra 2 yıl özel bir havayolu şirketinde uçtu. Özgür, 2 yıldır da THY’de görev yapıyordu.

Üçüncü pilot Murat Sezer (42) de, 1989 yılında Hava Harp Okulu’ndan mezun oldu. Kısa bir süre önce THY’de görev yapmaya başlayan Sezer, evli ve 2 çocuk babasıydı. Cenazesi memleketi Bursa’da toprağa verilecek olan Sezer’den geriye, eşi Seyhan Sezer ve 2 çocuğuyla çekilen ve Facebook’ta yayımlanan fotoğrafları kaldı.

Annesinden saklandı

Murat Sezer’in ölümü, Bursa’da yaşayan annesi Münevver Sezer’den gün boyunca saklandı. Acı haberi öğrenen yakınları, 4 yıl önce eşi Hüseyin Sezer’i kaybettikten sonra Akpınar Mahallesi’nde yalnız kalan 6 çocuk annesi Münevver Sezer’in ziyaretine gitti.

Hiçbir olay olmamış gibi yaşlı kadın ile sohbet eden, televizyonu açmayan yakınları, Münevver Sezer’in olaydan haberdar olmasını engelledi. Münevver Sezer, daha sonra çocukları tarafından İstanbul’a götürüldü.

Komşuları, ölümünden sonra ardında Facebook’ta eşi Seyhan Sezer ve iki çocuğuyla çekilen aile fotoğrafları kalan Murat Sezer’in cenazesinin, son anda bir değişiklik yapılmaması halinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde toprağa verileceğini söyledi.

Hosteslik çocukluk hayaliydi

Kazada yaralanan kabin görevlisi Figen Eren’in (37) çocukluk hayali hostes olmaktı. Bekâr olan Eren, Büyükçekmece  Mimar Sinan Mahallesi’nde ailesiyle birlikte oturuyor.

Yakınları, ailede bir hostes daha bulunduğunu, Figen’in de çocukluk hayali olan hostesliği 14 yıldır yaptığını belirterek, “Kaza günü de diğer günlerdeki gibi neşe içinde işine gitti. Yaralandığı haberini alır almaz aileden Hollanda’ya gidenler oldu. Ziyaret sırasında tepki vermiş ve sağlık durumu iyiymiş” dedi.

 

Pilotların evine ateş düştü

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
gerçekten çok uzgunuz.bu ışın ıçınde olan camıadan derız ya hep ışte o ınsanlardan bırı olarak ıçımız yanıyor.ekıp bırlığı kader bırlığı ışte bu...yolcunuzla ve ekıbınızle kader bırlığı yaşıyorsunuz ...tum yolcular ıçın de uzgunuz çok uzgunuz ama gerçekten meslektaşlarımız hakkında bılgı ıstıyoruz.endışelıyız.o uçakta kı herkesın umudu vardı bırıne gerı donuş sozu sevdığıne belkı akşam ıçın buluşma sozu...bunları bılıyor olmaksa daha da yakıyor ıçımızı...Allah nur ıçınde yatırsın kayıplarımızı.kalanlara sabır versın ve sağlık versın tum yaralılara.ve lutfen ama lutfen bılın kı hep bugunler ıçın ışte alınan o tum guvenlık onlemlerı.kemerınızı bağladınız mı dıye check etmemız bugunler ıçın...Allah tekrarını yaşatmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kabin görevlilerinin durumu hala açıklanmıyor, sebebini anlayamıyorum. sadece sürekli dedikodular var ortada. son alınan duyumlar ise şu yönde, 4 tane kabin görevlisinden erkek olan personel de şehit olmuş, kabin amiri Figen hn. ın bacağı kesilmiş, bir hostesimizin durumu iyi diğerinin ise vücudu kırıklar içindeymiş. eğer tüm bunlar doğru ise THY yönetimi niçin personeline sahip çıkmamaktadır, niçin bir açıklama yapmamaktadır? anlaşılır gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden Kabin görevlilerinden kimse bahsetmiyor? Pilotlar ekibin başıdır ama uçuş ekibi adını almaları kabin ekibi olmadan tek başlarına mümkün değildir. O insanlar aynı kaderi paylaştılar ve bu yüzden kader ortağı da oldular fakat her yerde sadece pilotların haberleri, pilotların fotoğrafları varken neden kabin ekibinden hiç kimsenin adı doğru dürüst geçmiyor? Bu uçakta kabin ekibi yok muydu? Vardı da görünmezler miydi? O insanlar hakkında bilgi sahibi olmamız için hata mı yapmış olmaları gerekliydi ki üstlerinde durulsun? Yaralanmış ya da muhtemelen ölmüş olmaları dikkat çekmeyi haketmiyormuydu? Bi tanesi dalgınlıkla bir gazeteciye ekmek vermeyi unutsa köşe yazılarından düşmeyen, şirketlerinde azar işiten bu insanların değeri bu kadar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen Görev şehitlerinizle ve gazilerinizle daha fazla ilgilenin.Erkek kabin görevlisinin şehit olduğu söyleniyor kızlarımızdan biri de çok ağırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000