09 Ağustos 2013, Cuma 20:38:47

PİLOTLARI BÖYLE KAÇIRDILAR!

Bu sabah saatlerinde Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Türk Hava Yolları pilotlarının kaçırılma anları, görgü tanıklarına dayandırılarak animasyon görüntüleri Lübnan kanalı MTV tarafından yayınlandı
  • ah eski mitim nerdesin ortalığı ite köpeğe bıraktın işte böyle azarlar.iste sen bunların kökünü bile kazırsın....
  • ABD, Israil gibi ulkelerin sivil ucaklarinda kabin ekibiyle hareket eden HAVA POLIS leri var.2 tane egitimli polis olsa bence bu kadar kolay kacirilmazdi.
  • Krasnodar, DAN a Almanlar da Türkler,Araplar,İranlılar pis iğrenç diyor . Bu konuda ne diyorsun?
  • 2 pilot son uyarılardan biri... umarım daha yıkıcı ve ekonomik yıkımı da beraberinde getirecek olaylarla; burnumuzu hayati çıkarlarımızla alakası olmayan işlere soktuğumuzdan ve "kırmızı çizgi" ilan ettiğimiz konularda geri adım atmak, "sıfır yaptırımda bulunmak" artık bir devlet politikası haline geldiği için ve bunun neticesinde artık Türkiye ve TSK dan korkulmadığı için karşılaşmak durumunda kalmayız. Ordu'nun(ve özel kuvvetlerin) derinliğini yok edip Devleti sadece MİT'ten ibaret sayanlar, Ordu'suz bir ülkenin sadece istihbarat gücüyle(dansöz fotoğraflarına hakim olmayan istihbaratla)üstelik bu coğrafyada dış tehditlere karşı koyamayacaklarını öğrenmiş olurlar ama, ekonomi çöktükten ve ülkemiz ortadoğu bataklığına iyice gömüldükten sonra pek çok şey için çok geç kalınmış olur...
  • gezi olaylarının hemen başıydı... belki de son 10 yılın en büyük olayı ve en büyük işaret fişeğiydi... adana'da nusracılarda 2 litre sarin gazı ele geçirdiler. incirlik üssüne karşı kullanmayı planladıkları iddia edildi. Esad karşıtı bir grup olduğu için rusya bilgi istedi vs. netice olarak ele geçenin kimyasal silah olmadığı, yanlışlık yapıldığına getirip olayı bağladılar. İncirlikte görevli yüzlerce abd li ve yüzlerce türk askeri ölebilirdi. Bu gazın büyükşehirlerde kullanılması ise daha da korkunç sonuçlar ortaya çıkartırdı. Suriye'nin kimyasal silah stoklarının aşırı grupların eline geçmesinden endişe eden batı ve israil esadı devirmekten vazgeçti. bizimkiler hala aynı saçma dış politikayı devam ettirmekten geri durmuyor. Reyhanlıda onlarca insan öldü, Suriye sınırında kaçakçılar artık kaçakçılığı hak olarak görüp yaptırımı kalmayan TSK ile çatışmaya girer halde... kimyasal saldırının son anda önlendiği, Ortadoğu pisliğinin göbeğine çekilmesine ramak kalan ülkemiz için, kaçırılan
  • Bu ne idüğü belirsiz dış politika sonucunda Hatayda onlarca insan hayatını kaybetti, PKK uzantısı Suriye sınırımıza kadar geldi. Sınırlar kalbura dönmüş giren çıkanın haddi hesabı yok. Vatandaşımız acıyıp bir mülteciyi evine alıyor karnını doyuruyor, ödülleri gece yarısı bıçaklanmak ve kafalarına taşla vurulmak oluyor. Avrupalı veya Amerikalının başına gelse vatandaşlarını "can güvenliği yok" diye uyarır hatta geri çağırırdı. Uçuşları da iptal ederlerdi. THY' nin atanmışları veli nimetlerine şirinlik yapacaklar diye onlarca yüzlerce insanı ekmeğinden etti, yetmezmiş gibi şimdi de iki kaptanının da hayatı tehlikede. Ne alakası var değil çok alakası var. Tüm bunlar bu hükümetin dış politikasının ve bunlara toz kondurmayan THY dei yandaşların anlayışlarıdır. Ayıklayın bakalım şimdi pirincin taşını. Hamdi ve Temel efendiler. Siz sırça köşklerinizde sefa sürerken THY' deki tüm ekiplerin ayakları geri geri gitmiyormudur sizcede? Keşke siz ikinizi derdest etselerdi de hepimiz rahatlasaydık.
  • Dunya uzerinde ne kadar arap varsa diyorum..su 100/siniof araplari gorunce Israillilere karsi olan saygim daha da artiyor..Usa keske su Irani bir silse haritadan..Pis geri insanlar Iran.lubnan..afganistan....igrencler.
  • The best Greek animation ever...
  • HAYIRLISIYLA PİLOTLARIMIZ BİR KURTULSUN DA , ASIL YAPILMASI GEREKEN THY YÖNETİMİNİN KENDİNE BİR ÇEKİ DÜZEN VERMESİDİR. EN BÜYÜK BİZİZ KANIRTMASIYLA OLMADIK YERLERE EKİBİ GÖNDERİP YATIRMAK DA NEYİN NESİ OLUYOR. YEMEN'E ÇAT'A DA YATI PLANLAYIN BARİ. BU OLAYIN TEK SORUMLUSU İŞİN GÜVENLİK BOYUTUNU GÖZARDI EDEREK EKİBİ ORALARA YATIYA YOLLAYAN THY YÖNETİMİDİR.
  • Madem çok üzgünsünüz o zaman kahraman türk pilotlarının arkasından ettiğiniz küfürler için özür dileyeceksiniz. Saçma greviniz yüzünden sorguladığınız pilotlarımız hakkında söylediklerinizi geri alcaksınız. Buradan şimdi delikanlılık yapmayın.

Türk Hava Yolları'nın Kaptan Pilotu Murat Akpınar ve yardımcı pilot Murat Ağca'nın kaçırılma anına ilişkin animasyon görüntüleri yayınlandı...

Kendilerine İmam Rıza'nın Ziyaretçileri adını veren bir grup tarafından kaçırılan THY pilotlarının kaçırılma anına ilişkin bir animasyon videosu yayınlandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine dayandırılarak hazırlanan video Lübnan'ın MTV kanalında yayınlandı.

PİLOTLARI BÖYLE KAÇIRDILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

eski günler.... ~ 11 yıl önce
ah eski mitim nerdesin ortalığı ite köpeğe bıraktın işte böyle azarlar.iste sen bunların kökünü bile kazırsın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KK ~ 11 yıl önce
Kaşif Kozinoğlu gibi adamı harcayan kurumdan hayır mı bekliyorsun.MIT ancak şu sıralar ancak hakim ve savcılardan personel almakla meşgul NEDENSEEE???
HAVA POLISI ~ 11 yıl önce
ABD, Israil gibi ulkelerin sivil ucaklarinda kabin ekibiyle hareket eden HAVA POLIS leri var.2 tane egitimli polis olsa bence bu kadar kolay kacirilmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Krasnodar, DAN a Almanlar da Türkler,Araplar,İranlılar pis iğrenç diyor . Bu konuda ne diyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz yorum2 ~ 11 yıl önce
2 pilot son uyarılardan biri... umarım daha yıkıcı ve ekonomik yıkımı da beraberinde getirecek olaylarla; burnumuzu hayati çıkarlarımızla alakası olmayan işlere soktuğumuzdan ve "kırmızı çizgi" ilan ettiğimiz konularda geri adım atmak, "sıfır yaptırımda bulunmak" artık bir devlet politikası haline geldiği için ve bunun neticesinde artık Türkiye ve TSK dan korkulmadığı için karşılaşmak durumunda kalmayız. Ordu'nun(ve özel kuvvetlerin) derinliğini yok edip Devleti sadece MİT'ten ibaret sayanlar, Ordu'suz bir ülkenin sadece istihbarat gücüyle(dansöz fotoğraflarına hakim olmayan istihbaratla)üstelik bu coğrafyada dış tehditlere karşı koyamayacaklarını öğrenmiş olurlar ama, ekonomi çöktükten ve ülkemiz ortadoğu bataklığına iyice gömüldükten sonra pek çok şey için çok geç kalınmış olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz yorum1 ~ 11 yıl önce
gezi olaylarının hemen başıydı... belki de son 10 yılın en büyük olayı ve en büyük işaret fişeğiydi... adana'da nusracılarda 2 litre sarin gazı ele geçirdiler. incirlik üssüne karşı kullanmayı planladıkları iddia edildi. Esad karşıtı bir grup olduğu için rusya bilgi istedi vs. netice olarak ele geçenin kimyasal silah olmadığı, yanlışlık yapıldığına getirip olayı bağladılar. İncirlikte görevli yüzlerce abd li ve yüzlerce türk askeri ölebilirdi. Bu gazın büyükşehirlerde kullanılması ise daha da korkunç sonuçlar ortaya çıkartırdı. Suriye'nin kimyasal silah stoklarının aşırı grupların eline geçmesinden endişe eden batı ve israil esadı devirmekten vazgeçti. bizimkiler hala aynı saçma dış politikayı devam ettirmekten geri durmuyor. Reyhanlıda onlarca insan öldü, Suriye sınırında kaçakçılar artık kaçakçılığı hak olarak görüp yaptırımı kalmayan TSK ile çatışmaya girer halde... kimyasal saldırının son anda önlendiği, Ortadoğu pisliğinin göbeğine çekilmesine ramak kalan ülkemiz için, kaçırılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biliyordum ~ 11 yıl önce
Bu ne idüğü belirsiz dış politika sonucunda Hatayda onlarca insan hayatını kaybetti, PKK uzantısı Suriye sınırımıza kadar geldi. Sınırlar kalbura dönmüş giren çıkanın haddi hesabı yok. Vatandaşımız acıyıp bir mülteciyi evine alıyor karnını doyuruyor, ödülleri gece yarısı bıçaklanmak ve kafalarına taşla vurulmak oluyor. Avrupalı veya Amerikalının başına gelse vatandaşlarını "can güvenliği yok" diye uyarır hatta geri çağırırdı. Uçuşları da iptal ederlerdi. THY' nin atanmışları veli nimetlerine şirinlik yapacaklar diye onlarca yüzlerce insanı ekmeğinden etti, yetmezmiş gibi şimdi de iki kaptanının da hayatı tehlikede. Ne alakası var değil çok alakası var. Tüm bunlar bu hükümetin dış politikasının ve bunlara toz kondurmayan THY dei yandaşların anlayışlarıdır. Ayıklayın bakalım şimdi pirincin taşını. Hamdi ve Temel efendiler. Siz sırça köşklerinizde sefa sürerken THY' deki tüm ekiplerin ayakları geri geri gitmiyormudur sizcede? Keşke siz ikinizi derdest etselerdi de hepimiz rahatlasaydık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'dan.. ~ 11 yıl önce
Dunya uzerinde ne kadar arap varsa diyorum..su 100/siniof araplari gorunce Israillilere karsi olan saygim daha da artiyor..Usa keske su Irani bir silse haritadan..Pis geri insanlar Iran.lubnan..afganistan....igrencler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cehalet ~ 11 yıl önce
1- iranlılar arap değil 2- iran hiç israille savaşmadı ama araplarla birçok defa savaştı 3- lübnan ortadoğunun bir zamanlar en ileri ülkesiydi, batı-israil ve araplar ortaklaşa onu bu hale getirdi. 4- başka bir katile bakıp diğer bir katili hiç sevmedim...
... ~ 11 yıl önce
The best Greek animation ever...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
HAYIRLISIYLA PİLOTLARIMIZ BİR KURTULSUN DA , ASIL YAPILMASI GEREKEN THY YÖNETİMİNİN KENDİNE BİR ÇEKİ DÜZEN VERMESİDİR. EN BÜYÜK BİZİZ KANIRTMASIYLA OLMADIK YERLERE EKİBİ GÖNDERİP YATIRMAK DA NEYİN NESİ OLUYOR. YEMEN'E ÇAT'A DA YATI PLANLAYIN BARİ. BU OLAYIN TEK SORUMLUSU İŞİN GÜVENLİK BOYUTUNU GÖZARDI EDEREK EKİBİ ORALARA YATIYA YOLLAYAN THY YÖNETİMİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaddafi ~ 11 yıl önce
Madem çok üzgünsünüz o zaman kahraman türk pilotlarının arkasından ettiğiniz küfürler için özür dileyeceksiniz. Saçma greviniz yüzünden sorguladığınız pilotlarımız hakkında söylediklerinizi geri alcaksınız. Buradan şimdi delikanlılık yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000