25 Ocak 2013, Cuma 15:37:22

PİLOTLARA YASAK MI DEĞİL Mİ?

Bugün Hürriyet Gazetesi'nde yer alan ve Denzel Washington'ın başrolünü oynadığını "Uçuş (Flight)" filminin THY Yönetimi tarafından geçer not alamadığı ve İddiaya göre; THY Yönetiminin, pilotlara "Uçuş'u izlemeyin" dediğine ilişkin haberine THY Basın Müşaviri Ali Genç'ten açıklama geldi...
  • Thy Muhtesem yuzyili kaldirdi entertainment system'den. Tayyip diziyi elestirdi diye. Yani bu "Flight" filmiyle ilgili haber yalan olsa bile baska bi ornegi var.
  • Bize gelen herhangi bir haber yok filmi izlemeyin diye. Tamamen uydurma bir haber. Hangi devirde yaşıyoruz? Kim kalkıp da bana şunu izle, bunu izleme diyecek.Çok komik.

Uçakta yaşanan çarpıcı sahneleriyle dikkat çeken filmin pilotların psikolojisini olumsuz etkileyebileceği THY’nin de bu yüzden izlenmemesi tavsiyesinde bulunduğuna ilişkin habere Twitter'dan yanıt veren Basın Müşaviri Genç, 'İddialar doğru değil' dedi.

Ali Genç Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: 'Bugün Hürriyet gazetesinde "THY'de 'uçuş' yasağı, pilotlara "Flight" filminin izlenmemesi önerildi" şeklinde haber var. Doğru değil.

Filmi izledim. Yolcu olarak uçağa binecekleri biraz tedirgin edebilir ama pilotların izlememesi için herhangi bir konu yok.

Ayrıca Uçuştan sorumlu Genel Müdür Yardımcımız özellikle izlemelerini öneriyor. Filmin mesajı dünyanın en iyi pilotu da olsanız, yolcuların büyük bir kısmını da kurtarsanız alkollü kokpite geçiyorsanız cinayetle hüküm giyersiniz' dedi.

PİLOTLARA YASAK MI DEĞİL Mİ?

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Thy Muhtesem yuzyili kaldirdi entertainment system'den. Tayyip diziyi elestirdi diye. Yani bu "Flight" filmiyle ilgili haber yalan olsa bile baska bi ornegi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.İ. ~ 11 yıl önce
Bize gelen herhangi bir haber yok filmi izlemeyin diye. Tamamen uydurma bir haber. Hangi devirde yaşıyoruz? Kim kalkıp da bana şunu izle, bunu izleme diyecek.Çok komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000