09 Şubat 2011, Çarşamba 08:44:22

PİLOTLAR THY'Yİ PROTESTO ETTİ

Türk Hava Yolları ile ortak uçuş için geçen ay ön anlaşma yapan Pakistan Havayolları (PIA) çalışanları Ravalpindi kentinde eylem yaptı.
  • Eger almanyada buyumus ve alman vatandasi ise cok zor ama olabilir. Ancak Turk vatandasi olursan senin muracaatini seviyeli bir sekilde iade ederler....(TC dogma buyume)
  • Lufthansa hem türk pilot hemde kabin görevlisi calisiyor. FRAPORT Ben Frankfurt Havalimaninda calistim, bizzat kendim gördüm. Hatta türk kabin görevlisi erkekti ama toptu. Zaten erkek olupta top olmayan Lufthansaya girmesi cok zor. Saka felan degil bu, gercek ve ciddi söyluyorum.
  • arkadaşlar ben araştırdım ya emirates in ve luftansa nın türkiyedeki acentaları salıyor yada inad la var diyen sizler işkembeden söylüyorsunuz madem Ryan Air de var diyo iseniz veya 777 de benim tanıdıgım 2 pilot var diyosanız hadi o zaman hodri meydan ıspatlayın da bizde bilelim onun için lütfen arkadaşlar sır karşı yorum yazmak için yorum yazmayın çünkü bu site sakinleri her yorumu kaale alan bir site yani adam akılı takipçileri olan güzel bir site yani velhasılı türkiyede ne kadar tecrübeli deneyimli pilot var ise %80 i thy de hem maaş ı iyi hemde uçuş saatleri sınırlı yani bence thy tecrübesiz türk pilot getirmektense tecrübeli yabancı pilot daha emniyetli çünkü thy nin açılımı kalite bunuda bozmaz
  • Büyüksün reyiz!!! ccc URFAIR ccc
  • Ryan Air'de uçan Türk kaptanda var Kore Havayolları'nda uçan Türk kaptanda var.daha araştırmamı ister misin hala??
  • Kabin görevlisi var pilot yok öyle mi peki benim tanıştığım 2 tane Türk 777 kaptanı acaba çakma kaptan mı?Ayrıca orada uçan çocukluk arkadaşım çakma 2.pilotluk mu yapıyor yani anlayamadım.iyice bir araştır bence sen.
  • arkadaşım emirates te kabin görevlisi var pilot yok ve bunu bilerek söylüyorum isterseniz sizlerde araştırın. diyer arkadaşlara da ya ALLAH aşkına siz hiç klavye kulanırken yanlış tuşa basmadınızmı velevki ben cahilim ama en azından gelen yorumların asıl sorun un pilot yetersizliginden kaynaklandıgını bildigim için o konu hakında yorum yazdım yani teferuatlara takılmadım
  • İyice bir araştır istersen yurtdışında kaç tane Türk pilot uçuyor diye.Allah aşkına bilmeden atıp tutuyorsunuz.Emirates'de bile 777'de uçan Türk Kaptanlar var ya.
  • Turkce değil Türkçe! URFAIR'le birlikte sen de Türkçe'yi, yazımve imla kurallarını öğrensen hiç fena olmaz arkadaşım.
  • Once Turkce konusmayi ogren sonra yorum yap
Ravalpindi'deki Uluslararası Benazir Butto Havalimanınında eylem yapan pilot, kabin ve yer ekibinden oluşan 50 kişi, THY ile yapılan ön anlaşmanın kendilerinin önemli gelir kaybına uğramasına yolaçacağını belirterek, ön anlaşmanın kısa zamanda feshedilmesini istedi.

Pilotlar, bir süreliğine Amsterdam ve Bangkok uçuşlarını da geciktirdi. THY ile PIA arasında imzalanması planlanan işbirliği anlaşmasına göre, PIA ülke dışındaki bazı noktalara uçuşlarını kaldıracak, bu noktalara THY uçakları yolcu taşıyacak.

Pakistan'ın ulusal havayolu şirketi PIA'nın son yıllardaki zararı, ülkede başta gelen tartışma konuları arasında yer alıyor. PIA yönetimi geçen ay aldığı bir kararla yüzde 30 küçüleceğini açıklamıştı.
PİLOTLAR THY'Yİ PROTESTO ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
Eger almanyada buyumus ve alman vatandasi ise cok zor ama olabilir. Ancak Turk vatandasi olursan senin muracaatini seviyeli bir sekilde iade ederler....(TC dogma buyume)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lufthansa hem türk pilot hemde kabin görevlisi calisiyor. FRAPORT Ben Frankfurt Havalimaninda calistim, bizzat kendim gördüm. Hatta türk kabin görevlisi erkekti ama toptu. Zaten erkek olupta top olmayan Lufthansaya girmesi cok zor. Saka felan degil bu, gercek ve ciddi söyluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar ben araştırdım ya emirates in ve luftansa nın türkiyedeki acentaları salıyor yada inad la var diyen sizler işkembeden söylüyorsunuz madem Ryan Air de var diyo iseniz veya 777 de benim tanıdıgım 2 pilot var diyosanız hadi o zaman hodri meydan ıspatlayın da bizde bilelim onun için lütfen arkadaşlar sır karşı yorum yazmak için yorum yazmayın çünkü bu site sakinleri her yorumu kaale alan bir site yani adam akılı takipçileri olan güzel bir site yani velhasılı türkiyede ne kadar tecrübeli deneyimli pilot var ise %80 i thy de hem maaş ı iyi hemde uçuş saatleri sınırlı yani bence thy tecrübesiz türk pilot getirmektense tecrübeli yabancı pilot daha emniyetli çünkü thy nin açılımı kalite bunuda bozmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyüksün reyiz!!! ccc URFAIR ccc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ryan Air'de uçan Türk kaptanda var Kore Havayolları'nda uçan Türk kaptanda var.daha araştırmamı ister misin hala??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabin görevlisi var pilot yok öyle mi peki benim tanıştığım 2 tane Türk 777 kaptanı acaba çakma kaptan mı?Ayrıca orada uçan çocukluk arkadaşım çakma 2.pilotluk mu yapıyor yani anlayamadım.iyice bir araştır bence sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım emirates te kabin görevlisi var pilot yok ve bunu bilerek söylüyorum isterseniz sizlerde araştırın. diyer arkadaşlara da ya ALLAH aşkına siz hiç klavye kulanırken yanlış tuşa basmadınızmı velevki ben cahilim ama en azından gelen yorumların asıl sorun un pilot yetersizliginden kaynaklandıgını bildigim için o konu hakında yorum yazdım yani teferuatlara takılmadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyice bir araştır istersen yurtdışında kaç tane Türk pilot uçuyor diye.Allah aşkına bilmeden atıp tutuyorsunuz.Emirates'de bile 777'de uçan Türk Kaptanlar var ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkce değil Türkçe! URFAIR'le birlikte sen de Türkçe'yi, yazımve imla kurallarını öğrensen hiç fena olmaz arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Once Turkce konusmayi ogren sonra yorum yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000