21 Ekim 2013, Pazartesi 17:48:32

'PİLOTLAR NASIL KURTARILDI?'

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi sundu...
  • MERAK ETTIM MILLETIMIZI TEMSIL EDEN BU ADAM TURKMU ACABA. BU ADAMLARA NASIL OY VERIYORSUN EY TURK MILLETI UYAN ARTIK BU ADAMLAR YILLARDIR BIZE SEBATAYCILIGI MASONLUGU ATATURKCULUK DIYE YUTTURDU. ARTIK GORUN NEYE HIZMET ETTIKLERINI SAYGILAR
  • Ne kadarda cok suriyenin ozgurlugunu dusunen varmis arkadas. Senin pilotun kaciriliyor 71 gun kaliyor geri getirilince seviniyorsunuz. Neden nasil kacirildi diye dusunun once. Birakin sevinmeyi
  • Sayın Çiray konuyu asıl siz siyasi istismar konusu yapıyorsunuz. Katil Esad'ı neden hala destekliyorsunuz? Siz bu soruya bir yanıt verseniz.
  • CHP bu ÇAPTA bir politikayla bu memlekette iktidar yüzü göremez. Nokta. İçten içe şehit cenazesi gelmiyor diye kahroluyorlar. Bedeli ne olursa olsun gelmesin zaten...
  • Pilotlar esirken "hala niye bulunamadilar" diye konusurdunuz, adamlari buldurular getirdiler simdide utanmasiniz niye getirdiniz diyeceksiniz.Ortada insan varsa ne hükümet ne muhalefet hepsi yalan.Ne 150 milyonu kendi evladin olsa 150 milyar bile ödersin.
  • neden ödedierki parayı ne gerek var
  • bende son sorunun cevabını bekliyorum bundan sonra sı için ne önlem aldılar
  • Ne teröristi Allah aşkına. Önce pilotlarımızı bir dinleyin. Bundan rant çıkarmaya çalışmayın...

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle Tbmm Başkanlığı'na sunduğu önergede, Türk Hava Yolları'nda çalışan iki pilotun Ağustos ayında Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta teröristler tarafından kaçırıldığını ve teröristlerin ancak Suriye'de isyancıların elinde esir olan dokuz Lübnanlı'nın serbest bırakılması halinde pilotları bırakacaklarını ilettiklerini hatırlattı.

Teröristlerin amaçlarına ulaştıklarını ve pilotlarla dokuz Lübnanlıyı bir esir takası gibi aynı anda serbest bıraktıklarını iddia eden Çıray cevaplaması için Başbakan'a şu soruları yöneltti:

"Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana Ortadoğu'daki terörist guruplar tarafından kaçırılan pilotlarımız oldu mu?

Suriyeli isyancıların elinde bulunan 9 Lübnan'lı ile pilotlarımız esir takası muamelesine maruz kaldıklarına göre, bu takasta Türkiye Cumhuriyeti Devleti hangi terör örgütü ile pazarlık etti?

Pilotlarımızın kaçırılmaları ve takasla iade edilmeleri, daha önce de Tsk'da görevli iki pilotumuzun da şehit olmuş olmaları dış politikalarınızın başarılı mı yoksa tam bir fiyasko olduğunu mu gösteriyor?

Bir siyasi istismar konusu yaptığınız pilotlarımızın geri dönüşünde Katar'ın rolü neydi?

Pilotlarımızın teslimini sağlamak için ödendiği iddia edilen 150 milyon dolar fidye örtülü ödenekten mi ödendi, yoksa Katar şeyhliği tarafından mı ödendi?

Bundan sonra Ortadoğulu teröristlerin başka pilotlarımızı kaçırmalarını önlemek için hangi caydırıcı politikaları uygulayacaksınız?" (Haberler)

'PİLOTLAR NASIL KURTARILDI?'

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

SEN TURKMUSUN ~ 10 yıl önce
MERAK ETTIM MILLETIMIZI TEMSIL EDEN BU ADAM TURKMU ACABA. BU ADAMLARA NASIL OY VERIYORSUN EY TURK MILLETI UYAN ARTIK BU ADAMLAR YILLARDIR BIZE SEBATAYCILIGI MASONLUGU ATATURKCULUK DIYE YUTTURDU. ARTIK GORUN NEYE HIZMET ETTIKLERINI SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka? ~ 10 yıl önce
milletin parasının hesabını soruyo arkadaşım. ne alakası var türklükle? ırkçılık yapmayın. cevapverin. sıkışınca hemen dış güçlere,masonluğa sarılmayın. şefaf olun,kurtulun şu kafadan.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne kadarda cok suriyenin ozgurlugunu dusunen varmis arkadas. Senin pilotun kaciriliyor 71 gun kaliyor geri getirilince seviniyorsunuz. Neden nasil kacirildi diye dusunun once. Birakin sevinmeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Çiray konuyu asıl siz siyasi istismar konusu yapıyorsunuz. Katil Esad'ı neden hala destekliyorsunuz? Siz bu soruya bir yanıt verseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
CHP bu ÇAPTA bir politikayla bu memlekette iktidar yüzü göremez. Nokta. İçten içe şehit cenazesi gelmiyor diye kahroluyorlar. Bedeli ne olursa olsun gelmesin zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reyhanlı ~ 10 yıl önce
pilotlarımızın neden kaçırıldığını unuttunuz galiba?? reyhanlıda ki 53 kişi şehit sayılmıyor mu?? bedeli ilerde daha çok şehit sayısı gelmesini engellemek olsa bilemi??
Okan ~ 10 yıl önce
Pilotlar esirken "hala niye bulunamadilar" diye konusurdunuz, adamlari buldurular getirdiler simdide utanmasiniz niye getirdiniz diyeceksiniz.Ortada insan varsa ne hükümet ne muhalefet hepsi yalan.Ne 150 milyonu kendi evladin olsa 150 milyar bile ödersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chp ~ 10 yıl önce
neden ödedierki parayı ne gerek var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 10 yıl önce
bende son sorunun cevabını bekliyorum bundan sonra sı için ne önlem aldılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne Teröristi ~ 10 yıl önce
Ne teröristi Allah aşkına. Önce pilotlarımızı bir dinleyin. Bundan rant çıkarmaya çalışmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000