20 Aralık 2010, Pazartesi 10:37:57

PERVANELİ ANADOLUJET

Borajet ile THY arasında yapılan anlaşma sonrası ilk ATR 72-500 Anadolujet renklerine boyandı.
  • Oncelikle ne olursa olsun kazasiz belasiz ucuslar olsun. Kanaatimce Borajet soylendigi gibi harikalar yaratmis olsaydi ucagini ben kazanmayayim sen kazan diye THY'ye vermezdi. Siz ticari olarak bir ilki basarili olarak uygularsaniz bunu devretmezsiniz. Gunumuzde uretmek kadar logistik ve pazarlamada onemli. Urettiginiz her ne olursa olsun bunu pazara ulastiramiyorsaniz ve iyi bir pazralama yapamiyirsaniz urununuzun kiymeti olmuyor. Bu ucagin THY bunyesinde basarili olmasi Borajete donunce ayni basariyi yakalayacagi manasina gelmez. Zaetn basarili idilerse neden verdiklerini merak ettim. Kimse daha fazla para icin demesin zira burada yeni kurulan bir sirket icin pazar payi paranin onundedir.
  • Sorulan sorudan rahatsız olmak? Yok öyle bir şey. Toplumumuzun genel hastalığı amaç soru sormak değilde, anlamsızca hafiyelik(!) yapmak olduğu anlaşılınca cevaplarda aynı tarzda olmak zorunda oluyor. Asıl merak ettiğim bir havayolunun borajet veya başkası bir iş yaptığı zaman sizlere ne oluyor. Yahu bırakın artık bu işleri zamanınıza, komplo teorileri üretmek için beyninizi zorlamanıza yazık. Borajet'in nereye kaç sefer yaptığı sizi ilgilendirmemeli. Ortada diğer bir çok havayolunun halihazırda yaptığı gibi her yerde tanımlı olan wetlease anlaşması var. Komploya teorilerine gerek yok. Bu kadar çırpınmayı.
  • BORA JET HAKKINDA SORULAN SORULAR SİZİ NE İÇİN BU KADAR RAHATSIZ EDİYOR??? BUNADA CEVAP YAZINDA İYİCENE BİR SERİNLİYELİM BÖLGESEL UÇUŞLAR KRALLARI??? HANGİ BÖLGEYE KAÇ SEFER VE UÇAK İLE UÇUYORSANIZ ARTIK :) :) :)
  • Borajetin sahipleri yoktur tek bir sahibi vardır. Biraz merak edip hz google'a danışırsan nasıl bir insan olduğunu anlar saçma soruları sormaktan kaçınırsın belki. Yakın dostluk yok, bölgesel havacılık tecrübesi olan tek şirket şu an Borajet... Aklın yolu bir. Hangi havacılık camiası bu uçakları güvensiz buluyor, muhtemelen airport haberin bilgisiz ilgilileridir onlar. Bu uçaktan tüm dünyada 900'den fazla uçuyor. Umarım bu cevaplarla sadece sevinmekle kalmayıp serninlemişsindir de? Başka bir sorunuz var mı hakim (!) bey?
  • bora jetin sahipleri kimlerdir? thy gibi bir dev ne için bora jetten uçak kiralama gereği duymuştur? bora jet yöneticileri ile thy yöneticileri arasında ne gibi yakın dostluklar vardır? bu uçak tipi havacılık camiasında son derece güvensiz bulunmaktadır buna ragmen ne için bu tip uçak kiralanmıştır?sevgili bora jet çalışanı arkadaşlar öncelikle bu sorulara yanıt verip bizleri aydınlatırlarsa çok seviniriz!!!
  • MOSKOV LISONLAR sizlerde aynen CHP gibisiniz. Herşeye muhalefetsiniz. iyiyide karşısınız, kötüyede karşısınız ! Sizlerdeki uçaklar o kadar çok gürültü çıkarıyorki Avrupada bazı havalımanlarına ucamıyormussunz dıye duydum :) Yasaklamışlar size :) Önce kendi kusurunuz görün sonra konuşun bence :) Ayrıca eski lastiklerle uçtugunuzu ve uçak gövdesininde bazı yerlerın paslandıgını ve döküldügünü defalarca tv lerde gördük :) ACABA DAHA NEYI SAVUNUR NE KONUSURSUNUZ ONUDA ANLAMIS DEGILIZ :))))
  • Dogru karar.Bu ucaklara guvensiz diyen hata eder Avrupada pek cok havayolunda ucuyor ben defalarca uctum hic bir problemi yok.Bir kac tanesini hemen soylerim:LOT, Luthansa Regional,JAT,Air Bosna,Swiss sadece bir kaci.Ucagin pervaneli olmasi emniyetsiz oldugu anlamina gelmez.Bora Jetin kalan 2 ucagini da kiralayabilirler.Zira bu hatlar cok isi yapabilecek hatlar ve kisa zamanda frekans artirimi da gerekebilir.Bilip bilmeden desteksiz atmayalim lutfen.
  • moscow lions rusyada keçi ve koyunla aynı uçakta uçtugu için böyle konuşuyo birde iflas demişler bora jet in sahibini biraz araştırsınlarda ondan sonra konuş sunlar kıyak diye iflastan kurtardı diye sadece gülüyorum sadece
  • Moskova'dan yazan biri olaraktan aman diyim,bu uçağa bineceğinize otobüsle gidin daha iyi,veya en yakın ile gidin jet-motorlu uçak ile oradan aktarma yapın.Bu uçağa servet verseler binmem.Demedi demeyin..
  • THY çalışanı saygıdeğer arkadaş , kibir şeytanın en sevdiği günahmış , görülüyorki şeytanla arkadaşlık hoşuna gidiyor. Dikkat et yarın birgün minik diye aşağıladığını zannetiğin şirketlerin kapısında iş dilenmek zorunda kalmayasın. Senin gibilere sadece acıyoruz. Çünkü sen ve senin gibiler ancak aşağılayarak kendi aşağılık kompleksinizi tatmin edersiniz. Allah sizi ıslah etsin. Saygılarımla ,

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet ile THY arasında yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varılmış ve 2 adet ATR için imzalar atılmıştı.

Uçaklar, 13 Aralık 2010 günü atılan imzalar sonrası Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet renklerine boyandı.

Filosundaki en küçük uçak olan Airbus 319’un dahi operasyon yapmakta zorlandığı bazı meydanlara Borajet’ten kiralanan pervaneli uçaklarla uçacak olan Anadolujet, uçulamayan havaalanlarını da hareketlendirecek.

Anadolujet adına Borajet'in pervaneli ATR 72-500 tipi uçağı ilk seferini bugün yaptı. İstanbul'dan sabah saatlerinde kalkan uçak önce Ankara'da protokol ve davetli diğer heyetini aldı. Sonrasında ise Siirt'e doğru hareket etti. Uçağın şu sıralarda Sİirt'e inmek üzere olduğu kaydedildi.

ATR 72-500 tipi uçaklarla Ankara-Siirt, Tokat ve Çanakkale arasında da seferler yapılması planlanıyor.

AirportHaber, boyamaları Türk Hava Yolları'nın Teknik Hangarı'nda yapılan uçağın görüntüledi.

İşte Anadolujet renklerine boyanan ilk ATR 72-500 tipi yolcu uçağının görüntüsü:



©AirportHaber.com ÖZEL

PERVANELİ ANADOLUJET

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
Oncelikle ne olursa olsun kazasiz belasiz ucuslar olsun. Kanaatimce Borajet soylendigi gibi harikalar yaratmis olsaydi ucagini ben kazanmayayim sen kazan diye THY'ye vermezdi. Siz ticari olarak bir ilki basarili olarak uygularsaniz bunu devretmezsiniz. Gunumuzde uretmek kadar logistik ve pazarlamada onemli. Urettiginiz her ne olursa olsun bunu pazara ulastiramiyorsaniz ve iyi bir pazralama yapamiyirsaniz urununuzun kiymeti olmuyor. Bu ucagin THY bunyesinde basarili olmasi Borajete donunce ayni basariyi yakalayacagi manasina gelmez. Zaetn basarili idilerse neden verdiklerini merak ettim. Kimse daha fazla para icin demesin zira burada yeni kurulan bir sirket icin pazar payi paranin onundedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sorulan sorudan rahatsız olmak? Yok öyle bir şey. Toplumumuzun genel hastalığı amaç soru sormak değilde, anlamsızca hafiyelik(!) yapmak olduğu anlaşılınca cevaplarda aynı tarzda olmak zorunda oluyor. Asıl merak ettiğim bir havayolunun borajet veya başkası bir iş yaptığı zaman sizlere ne oluyor. Yahu bırakın artık bu işleri zamanınıza, komplo teorileri üretmek için beyninizi zorlamanıza yazık. Borajet'in nereye kaç sefer yaptığı sizi ilgilendirmemeli. Ortada diğer bir çok havayolunun halihazırda yaptığı gibi her yerde tanımlı olan wetlease anlaşması var. Komploya teorilerine gerek yok. Bu kadar çırpınmayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BORA JET HAKKINDA SORULAN SORULAR SİZİ NE İÇİN BU KADAR RAHATSIZ EDİYOR??? BUNADA CEVAP YAZINDA İYİCENE BİR SERİNLİYELİM BÖLGESEL UÇUŞLAR KRALLARI??? HANGİ BÖLGEYE KAÇ SEFER VE UÇAK İLE UÇUYORSANIZ ARTIK :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajetin sahipleri yoktur tek bir sahibi vardır. Biraz merak edip hz google'a danışırsan nasıl bir insan olduğunu anlar saçma soruları sormaktan kaçınırsın belki. Yakın dostluk yok, bölgesel havacılık tecrübesi olan tek şirket şu an Borajet... Aklın yolu bir. Hangi havacılık camiası bu uçakları güvensiz buluyor, muhtemelen airport haberin bilgisiz ilgilileridir onlar. Bu uçaktan tüm dünyada 900'den fazla uçuyor. Umarım bu cevaplarla sadece sevinmekle kalmayıp serninlemişsindir de? Başka bir sorunuz var mı hakim (!) bey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bora jetin sahipleri kimlerdir? thy gibi bir dev ne için bora jetten uçak kiralama gereği duymuştur? bora jet yöneticileri ile thy yöneticileri arasında ne gibi yakın dostluklar vardır? bu uçak tipi havacılık camiasında son derece güvensiz bulunmaktadır buna ragmen ne için bu tip uçak kiralanmıştır?sevgili bora jet çalışanı arkadaşlar öncelikle bu sorulara yanıt verip bizleri aydınlatırlarsa çok seviniriz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MOSKOV LISONLAR sizlerde aynen CHP gibisiniz. Herşeye muhalefetsiniz. iyiyide karşısınız, kötüyede karşısınız ! Sizlerdeki uçaklar o kadar çok gürültü çıkarıyorki Avrupada bazı havalımanlarına ucamıyormussunz dıye duydum :) Yasaklamışlar size :) Önce kendi kusurunuz görün sonra konuşun bence :) Ayrıca eski lastiklerle uçtugunuzu ve uçak gövdesininde bazı yerlerın paslandıgını ve döküldügünü defalarca tv lerde gördük :) ACABA DAHA NEYI SAVUNUR NE KONUSURSUNUZ ONUDA ANLAMIS DEGILIZ :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dogru karar.Bu ucaklara guvensiz diyen hata eder Avrupada pek cok havayolunda ucuyor ben defalarca uctum hic bir problemi yok.Bir kac tanesini hemen soylerim:LOT, Luthansa Regional,JAT,Air Bosna,Swiss sadece bir kaci.Ucagin pervaneli olmasi emniyetsiz oldugu anlamina gelmez.Bora Jetin kalan 2 ucagini da kiralayabilirler.Zira bu hatlar cok isi yapabilecek hatlar ve kisa zamanda frekans artirimi da gerekebilir.Bilip bilmeden desteksiz atmayalim lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
moscow lions rusyada keçi ve koyunla aynı uçakta uçtugu için böyle konuşuyo birde iflas demişler bora jet in sahibini biraz araştırsınlarda ondan sonra konuş sunlar kıyak diye iflastan kurtardı diye sadece gülüyorum sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Moskova'dan yazan biri olaraktan aman diyim,bu uçağa bineceğinize otobüsle gidin daha iyi,veya en yakın ile gidin jet-motorlu uçak ile oradan aktarma yapın.Bu uçağa servet verseler binmem.Demedi demeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY çalışanı saygıdeğer arkadaş , kibir şeytanın en sevdiği günahmış , görülüyorki şeytanla arkadaşlık hoşuna gidiyor. Dikkat et yarın birgün minik diye aşağıladığını zannetiğin şirketlerin kapısında iş dilenmek zorunda kalmayasın. Senin gibilere sadece acıyoruz. Çünkü sen ve senin gibiler ancak aşağılayarak kendi aşağılık kompleksinizi tatmin edersiniz. Allah sizi ıslah etsin. Saygılarımla ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000