27 Aralık 2013, Cuma 12:45:56

PEGASUS'U 305 KORKUSU SARDI

Türk Hava Yolları’nda 29 Mayıs eyleminde işten çıkarılan kabin memurlarının işlerine geri dönecek olması, Pegasus’ta paniğe neden oldu. Pegasus’taki paniğin sebebi ne?
  • herkes kimin ne kadar maaş aldığını konuşuyor ama birisi de çıkıp demiyor ki koskoca pegasus 100 adet airbus siparişi bu personele güvenerek mi verdi arkadaş diye..
  • su yorumlara bakip aralarinda 2 3 tane akli basinda insan oldugunu gormek o kadar uzucu ki .. yok efendim f-o bu kadar alir capt bu kadar aliyor bilmem ne :) gelen gelir giden gider siz pegasusu cay bahcesimi sandiniz gencler hayirdir ?
  • Bence pegasus tk ve sunexpress alınlarında ciddi sorun yaşayacak. Gerçi ülkemizde işsizlik ibanılmaz saffada ki artık kısa zaman yeni temin esilen insanlar ne kadar kaliteli ve tecrübeli olur ki?
  • ıkıncı olarak burada yorum yazan o bayan arkadasıma seslenıyorum.bu soylenen pgs ıcın maaslar yıllık verılen ıkramıyeler dahıl degıldır.ıkıncı olarak.kımın ne kadar maas aldıgının hıcbır onemı yoktur.tk fazla verebılır pgs fazla verebılır.muhım olan burada dusmanca tavırda bulunmamak.pgsde uctugunu belırtmıssınkı demekkı egıtımınız buradan almıssın.oncelıkle egıtımını aldıgınn bır sırket hakkında daha anlayıslı yazmanı ısterım.dıger bır konuda yok kabın ekıbı gıdecek pgs mahvolacak felan fılan.arkadaslar.tk dan gelen arkadaslara pgs kapısını acmıstır.gıderlerselerde kendılerı bılır.kımsenın kara kası ıcın burada dur dıye yalvarmıyorz.goreceksınızkı gıden bır elın parmaklarını gecmez.zaten sayıda okadardır.tk dakı calkalanmalar taa buradakı sıtenın baslıklarına yansıyor.bırsey demıyoruz onlara.onlar orada mutlu olsun bız burada olalım.ama unutmyınkı pgs kotu olsun dıye beddua edenler tk kapıya koydugunda lutfen kapımıza gelmesın.bızler beddua yada duayla degıl calısarak paramızı alıyoru
  • Agziniza saglik. Durumu guzel bir sekilde acikliga kavusturmussunuz..
  • arkadaslar pgsdekı fo ların ne kadar aldıgına daır maas kargasasında bır farklılık yada yanlıs anlasılma vardır.burada 6000-7000 tl yazan arkadaslarda dogru soyluyor 15000 tl yazan arkadaslarda dogru soyluyor.soylekı.sız sıvıl kaynaklı ısenız ve egıtımı pegasusdan aldıysanız garklı maas alırsınız.cunku adam sızı 2senede kaptan yapamaz ve egıtım ucretınızı maasınızdan ya keser yada sıze ona gore maas verıs.fakat hava kuvvetlerı kokenlı arkadaslar ıcın durum farklıdır.onlar sozlesmeye ımza attıkları gunden ıtıbaren yanı yer derslerındeyken aldıkları maas 3000€ yanı bugunku yaklasık 8500 tl cıvarıdır.bu sadece yer maasıdır.yer egıtımınden ve ucusa basladıktan sonra sadece maas 92000 sonrada en son p1 oldukdan sonrada 9700 tl maas olur.bu verılen ham maastır.bu kısı aylık ortalama 50 ınıs kalkıs yaparsa buda 4000 tl yapar.bunuda uzerıne ekleyınce ortalama 13750 bır para elıne gecer.bu maas aylık ortalama 15000 +- 2000 tl arasında degısen bır ucrete tekamul eder.tek dogru budur
  • "Hadilen" diyen saygisiza! pgs kac yilindan beri ikramiye vermeye basladi? O verdiginiz rakamlar+ikramiye thy nin calisanlarnin bordrosunda gorulebilir ancak. Pgs de de uctum halen thy de de ucuyorum. Bu arada burda kimseye kufretmiyoruz. Uslubunuza dikkat edin. Cvp yazdiginiz basligin sahibinin bayan olma ihtimalini aklinizdan gecirin bir zahmet..
  • 305 in icinde o kadar kaliteli insanlar varki,toplu sozlesmenin imzalanmasi 5.500 brut fark falan hic umrumda degil.iyiki 305 aramiza donuyor.Hepinize tekrardan merhaba demek hepsinden daha guzel
  • Camaroth sen hala 305 i suçlu bul,yapılan onca açıklamaya,davaların lehimize sonuçlanmasına göz göre göre suçlu düşürüldüğümüz,haksız yere işten atıldığımız kanıtlanmasına rağmen sen hala 305 i suçlu bul.Az kaldı sen ve senin gibilerde bu ülkeden defolup gideceksiniz. Arkanızdan bir Allah'ın kulu da çıkıp bu iyi insandı demiycek.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste boşuna denmemiş,insanoğlu çiğ süt emdiğinden unutur her şeyi ne de olsa. Ayrıca kimse Tk ya güvenmiyor tekrar aynı şeyleri yaşamayacağımızın garantisini kim verebilir?Pegasus a bizlere kucak açtığı için sonsuz teşekkürler.
  • Yahu bu ne saçma sapan bir yorumdur ? tazminatını alanlar düşük ücretle işe dönüceklermiş !!! maaşımdan keser kıdemimi ihbarımı ama sözleşmem işten çıktığım zamanki gibi olur.Doğrusu ve normal olanı budur.Tazminatını almayan eski haklarla,alan ise düşük ücretle işe başlicak ne demek sayın airport haber yetkilileri ??? Aldığınız bilgileri olduğu gibi sansasyon yaratıcak şekilde haberlerinize koymasanızda insaların duyguları ve kafasıda karman çorman olmasa...

Hava-İş Sendikası ile THY arasında 29 Mayıs’taki eylem sırasında işten çıkarılan 305 çalışanın geri dönüşü için görüşmeler sürerken Pegasus Havayolları, bu süreçten olumsuz etkilenecek.

THY’de işten çıkarıldıktan sonra Pegasus Havayolları’na geçen çok sayıda kabin memuru dönüş hazırlığına başlarken Pegasus’ta ekip sıkıntısı baş gösterdi. Özellikle Pegasus Havayolları’nın yeni filosuna kattığı Airbus model uçaklarda görev yapan 80 kadar kabin memurunun tamamına yakınının THY’ye geri dönecek olması bu uçak tipinde ekip sıkıntısı yaşanmasına neden olacak.

İkisi dışında tamamı Boeing tipi uçaklardan oluşan filoya sahip Pegasus, sözkonusu personellerinin THY’ye dönmesi halinde Airbus uçakları için kabin ekibi bulmakta güçlük çekecek. Bu tipte eğitimi bulan tecrübeli kabin memuru bulunmayan Pegasus’un sıkıntının uçuşlara yansımaması için şimdiden planlamalara başladığı kaydedildi.

305 İÇİN KRİTİK GÜN

Öte yandan THY’den çıkarılan 305 kişinin işe dönüşü için bugün komisyon son kez toplanacak. Bugünkü toplantı sonrası hangi personelin ne şartlarda THY’ye döneceği belirlenecek. Henüz kesin bir bilgi olmamasına rağmen, kıdem ve ihbar tazminatını alarak kurumdan ayrılan çalışanların düşük ücretle işe geri dönecekleri, tazminatlarını almayanların ise herhangi bir hak kaybı yaşamayacakları kaydedildi. 305 kişiden 80 civarında çalışanın THY’ye geri dönmek istemediği belirtilirken, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, özellikle o dönemde darp olaylarına karışan çalışanların işe dönmesine sıcak bakmadığı biliniyor. 

PEGASUS'U 305 KORKUSU SARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

320neo ~ 10 yıl önce
herkes kimin ne kadar maaş aldığını konuşuyor ama birisi de çıkıp demiyor ki koskoca pegasus 100 adet airbus siparişi bu personele güvenerek mi verdi arkadaş diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
305 ten fazlası gidicek. Hepimiz tk- sunex alımları bekliyoruz. Sokaktan geçen adamı kabin memuru yapın. Saçma sapan insanları doldurdunuz zaten.
.. ~ 10 yıl önce
su yorumlara bakip aralarinda 2 3 tane akli basinda insan oldugunu gormek o kadar uzucu ki .. yok efendim f-o bu kadar alir capt bu kadar aliyor bilmem ne :) gelen gelir giden gider siz pegasusu cay bahcesimi sandiniz gencler hayirdir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence pegasus tk ve sunexpress alınlarında ciddi sorun yaşayacak. Gerçi ülkemizde işsizlik ibanılmaz saffada ki artık kısa zaman yeni temin esilen insanlar ne kadar kaliteli ve tecrübeli olur ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa karısıklıgı ~ 10 yıl önce
ıkıncı olarak burada yorum yazan o bayan arkadasıma seslenıyorum.bu soylenen pgs ıcın maaslar yıllık verılen ıkramıyeler dahıl degıldır.ıkıncı olarak.kımın ne kadar maas aldıgının hıcbır onemı yoktur.tk fazla verebılır pgs fazla verebılır.muhım olan burada dusmanca tavırda bulunmamak.pgsde uctugunu belırtmıssınkı demekkı egıtımınız buradan almıssın.oncelıkle egıtımını aldıgınn bır sırket hakkında daha anlayıslı yazmanı ısterım.dıger bır konuda yok kabın ekıbı gıdecek pgs mahvolacak felan fılan.arkadaslar.tk dan gelen arkadaslara pgs kapısını acmıstır.gıderlerselerde kendılerı bılır.kımsenın kara kası ıcın burada dur dıye yalvarmıyorz.goreceksınızkı gıden bır elın parmaklarını gecmez.zaten sayıda okadardır.tk dakı calkalanmalar taa buradakı sıtenın baslıklarına yansıyor.bırsey demıyoruz onlara.onlar orada mutlu olsun bız burada olalım.ama unutmyınkı pgs kotu olsun dıye beddua edenler tk kapıya koydugunda lutfen kapımıza gelmesın.bızler beddua yada duayla degıl calısarak paramızı alıyoru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
valla biz suan 200 kişi kadar bekliyoruz alımları. Siz bir elin parmagı falan diyorsunuz ya. alımlar başlasın lönk diye kalcanız bir anda. Zaten almasalar bile istifa edicez. Bu şartlarla bu kadar riske birde bu kadar umarsızlığa yazıklar olsun.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Agziniza saglik. Durumu guzel bir sekilde acikliga kavusturmussunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kavram kargasası ~ 10 yıl önce
arkadaslar pgsdekı fo ların ne kadar aldıgına daır maas kargasasında bır farklılık yada yanlıs anlasılma vardır.burada 6000-7000 tl yazan arkadaslarda dogru soyluyor 15000 tl yazan arkadaslarda dogru soyluyor.soylekı.sız sıvıl kaynaklı ısenız ve egıtımı pegasusdan aldıysanız garklı maas alırsınız.cunku adam sızı 2senede kaptan yapamaz ve egıtım ucretınızı maasınızdan ya keser yada sıze ona gore maas verıs.fakat hava kuvvetlerı kokenlı arkadaslar ıcın durum farklıdır.onlar sozlesmeye ımza attıkları gunden ıtıbaren yanı yer derslerındeyken aldıkları maas 3000€ yanı bugunku yaklasık 8500 tl cıvarıdır.bu sadece yer maasıdır.yer egıtımınden ve ucusa basladıktan sonra sadece maas 92000 sonrada en son p1 oldukdan sonrada 9700 tl maas olur.bu verılen ham maastır.bu kısı aylık ortalama 50 ınıs kalkıs yaparsa buda 4000 tl yapar.bunuda uzerıne ekleyınce ortalama 13750 bır para elıne gecer.bu maas aylık ortalama 15000 +- 2000 tl arasında degısen bır ucrete tekamul eder.tek dogru budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
"Hadilen" diyen saygisiza! pgs kac yilindan beri ikramiye vermeye basladi? O verdiginiz rakamlar+ikramiye thy nin calisanlarnin bordrosunda gorulebilir ancak. Pgs de de uctum halen thy de de ucuyorum. Bu arada burda kimseye kufretmiyoruz. Uslubunuza dikkat edin. Cvp yazdiginiz basligin sahibinin bayan olma ihtimalini aklinizdan gecirin bir zahmet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
305 in icinde o kadar kaliteli insanlar varki,toplu sozlesmenin imzalanmasi 5.500 brut fark falan hic umrumda degil.iyiki 305 aramiza donuyor.Hepinize tekrardan merhaba demek hepsinden daha guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
Camaroth sen hala 305 i suçlu bul,yapılan onca açıklamaya,davaların lehimize sonuçlanmasına göz göre göre suçlu düşürüldüğümüz,haksız yere işten atıldığımız kanıtlanmasına rağmen sen hala 305 i suçlu bul.Az kaldı sen ve senin gibilerde bu ülkeden defolup gideceksiniz. Arkanızdan bir Allah'ın kulu da çıkıp bu iyi insandı demiycek.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste boşuna denmemiş,insanoğlu çiğ süt emdiğinden unutur her şeyi ne de olsa. Ayrıca kimse Tk ya güvenmiyor tekrar aynı şeyleri yaşamayacağımızın garantisini kim verebilir?Pegasus a bizlere kucak açtığı için sonsuz teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 10 yıl önce
Yahu bu ne saçma sapan bir yorumdur ? tazminatını alanlar düşük ücretle işe dönüceklermiş !!! maaşımdan keser kıdemimi ihbarımı ama sözleşmem işten çıktığım zamanki gibi olur.Doğrusu ve normal olanı budur.Tazminatını almayan eski haklarla,alan ise düşük ücretle işe başlicak ne demek sayın airport haber yetkilileri ??? Aldığınız bilgileri olduğu gibi sansasyon yaratıcak şekilde haberlerinize koymasanızda insaların duyguları ve kafasıda karman çorman olmasa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000