05 Ağustos 2008, Salı 09:43:15

PEGASUS’TA ÖLÜM KORKUSU

Pegasus Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, işten çıkardığı bir hostesin sevgilisi tarafından ölümle tehdit edilince olağanüstü korumaya alındı. Özsoy’a özel eğitimli bir koruma tahsis edildi.
  • 15 yil onceydi zannimca. Thy binasina topuksuz duz ayakkabiyla gittim diye soylemedik laf birakmamisti bu lanet kadin. Adaletsizin kaprislinin tekidir. Ettigini bulsun diyorum
  • hiç biriniz nurçin özsoy un tırnağı bile olamaz.bilip bilmeden konuşmayın.
  • nurçinden nefret ediyorum...su yazılanları bi okuda ben calısanlarıma ne yapıyorum de!onların ahı hep bunlar
  • ya ben bu kadından nefret edıyorum.calısanlarına garıp bır elektrıgı var.bır kere haber tamamen yalandır.şten cıkarttıgı hostes eger rapor yuzunden cıkartılmıs olsaydı kız ona degıl nurcın ona tazmınat vermek zorundaydı.kız turk hava yollarına gecmıstır ve sozlesmesı dolmadan işten ayrılmak zorunda kalmıstır.herkes işine geldiği gibi davranıyor.nsan işini severekmi yapamayı tesvik edılmeli yoksa korkarakmı?eski bir pegasuscu olarak soyluyorum bunu daha taze beyınler lazım pegasusa baska şirketlerden atılmış insanlar değil.
  • Ali bey yakında hosteslerden kilo vermelerini isteyecek yakıt tasarrufu diye bide nurcin hn a koruma mı tutucakmış çok komik.Bizim içtigimiz suya bile gözunu dikmişken ucushızmetler mud. için koruma tutması imkansız.Zaten Nurçin hn.ın başarılarını bi tek biz göremiyoruz sanırım ne yaptıysa geliğinden beri...
  • Çok komik !! Hostesin adresi belli değil mi? Gönderin polisi adresine alsın ifadesini bu kadar basit, ne demekmiş koruma vs.. her tehdit telefonu eden psikopat için koruma tutulacaksa..
  • Nurçin hanım,kime nasıl davranacağını çok iyi bilir.Sizler daha agu derken kendisi mesleğin kurdu olmuştu bile.O yüzden biraz haddinizi bilip saygılı olun.Sizler ancak kendinizi kandırabilirsiniz hostescikler.
  • malatyalı akıllı konuş ..biz doğluyuz falan ...bizde karadeniz liyiz huzuru bozarsanız biz de sizi çizeriz ...anadınmmı!!
  • Şunu kimse unutmasın ki,bu yönetici bozuntusu,kendini birşey sanıyor,insanların ekmeğiyle oynamayı çok seviyor,ama allah çok büyük yukarda,özel korumada koruyamayacak onu günü gelince,ona birinin çok iyi ceza vermesi lazımmmmmmmm..
  • Nurçin hanım adalettsız bır ınsan olduğu ıcın herzaman böyle seylerle karsılasacaktır,masum bır sürü ınsanın isine son vermıstı onların ahı tutuyo sanırım.

Nurçin ÖzsoyTürk hava Yolları ve Onur Air’deki başarılı çalışmalarından sonra Pegasus Havayolları’nda Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Nurçin Özsoy, işten çıkardığı bir hostesin sevgilisi tarafından ölümle tehdit edilmeye başladı.

Son birkaç gündür Pegasus Havayolları’nın Sefaköy’deki genel müdürlük binasında endişeli ve korku dolu günler yaşanıyor.

Bu korkunun nedeni ise işten çıkarılan bir hostesin sevgilisinin yağdırdığı tehdit telefonları…
Başta Nurçin Özsoy olmak üzere bütün yöneticileri endişeye sevk eden olayın geçmişi bir hostesin işten atılmasına dayanıyor.

İddiaya göre, kimliği sır gibi saklanan bir hostes, yıllık izinden haber vermeden geç döndü. Bunun üzerine şirket yöneticileri hostesin geçerli bir mazereti olup olmadığını öğrenmek için savunmasını istedi. Ancak hostesin mazereti olmadan keyfi olarak işe gelmediği anlaşıldı. Hostesin Diyarbakırlı olduğu belirtilen sevgilisi ile hastaneden geriye dönük sağlık raporu alma girişimleri de sonuç vermedi ve hostesin işine son verildi.

Sevgilisinin işten çıkarılmasını sinirlenen Diyarbakırlı genç, önce Pegasus Havayolları binasına geldi.  Nurçin Özsoy ile görüşmek istedi. Talebi reddedilince telefonla Özsoy’a ulaşan genç, ‘ Sevgilimi işten atamazsın, seni öldürürüm’ diyerek tehditler savurdu. Tehditler giderek artmaya başlayınca Nurçin Özsoy durumu Pegasus Havayolları’nın sahibi Ali Sabancı’ya iletti.

Amcası Özdemir Sabancı’yı bir suikast sonrası kaybeden Ali Sabancı, derhal talimat vererek  Nurçin Özsoy’a özel koruma tutulmasını istedi. Bunun üzerine yakın dövüş konusunda uzman olduğu belirtilen özel eğitimli koruma görevlisi bulundu. 

Şirket giriş ve çıkışlarında olağanüstü koruma altına alınan Özsoy’un sürekli değişik güzergahlardan evine götürüldüğü, işe giriş çıkış saatlerinin de değişkenlik gösterdiği ileri sürüldü.

©AirportHaber.com

PEGASUS’TA ÖLÜM KORKUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Kedi ~ 9 yıl önce
15 yil onceydi zannimca. Thy binasina topuksuz duz ayakkabiyla gittim diye soylemedik laf birakmamisti bu lanet kadin. Adaletsizin kaprislinin tekidir. Ettigini bulsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiç biriniz nurçin özsoy un tırnağı bile olamaz.bilip bilmeden konuşmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
nurçinden nefret ediyorum...su yazılanları bi okuda ben calısanlarıma ne yapıyorum de!onların ahı hep bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ya ben bu kadından nefret edıyorum.calısanlarına garıp bır elektrıgı var.bır kere haber tamamen yalandır.şten cıkarttıgı hostes eger rapor yuzunden cıkartılmıs olsaydı kız ona degıl nurcın ona tazmınat vermek zorundaydı.kız turk hava yollarına gecmıstır ve sozlesmesı dolmadan işten ayrılmak zorunda kalmıstır.herkes işine geldiği gibi davranıyor.nsan işini severekmi yapamayı tesvik edılmeli yoksa korkarakmı?eski bir pegasuscu olarak soyluyorum bunu daha taze beyınler lazım pegasusa baska şirketlerden atılmış insanlar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgt ~ 16 yıl önce
Ali bey yakında hosteslerden kilo vermelerini isteyecek yakıt tasarrufu diye bide nurcin hn a koruma mı tutucakmış çok komik.Bizim içtigimiz suya bile gözunu dikmişken ucushızmetler mud. için koruma tutması imkansız.Zaten Nurçin hn.ın başarılarını bi tek biz göremiyoruz sanırım ne yaptıysa geliğinden beri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airmag ~ 16 yıl önce
Çok komik !! Hostesin adresi belli değil mi? Gönderin polisi adresine alsın ifadesini bu kadar basit, ne demekmiş koruma vs.. her tehdit telefonu eden psikopat için koruma tutulacaksa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BlackBird ~ 16 yıl önce
Nurçin hanım,kime nasıl davranacağını çok iyi bilir.Sizler daha agu derken kendisi mesleğin kurdu olmuştu bile.O yüzden biraz haddinizi bilip saygılı olun.Sizler ancak kendinizi kandırabilirsiniz hostescikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lazrail ~ 16 yıl önce
malatyalı akıllı konuş ..biz doğluyuz falan ...bizde karadeniz liyiz huzuru bozarsanız biz de sizi çizeriz ...anadınmmı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alara ~ 16 yıl önce
Şunu kimse unutmasın ki,bu yönetici bozuntusu,kendini birşey sanıyor,insanların ekmeğiyle oynamayı çok seviyor,ama allah çok büyük yukarda,özel korumada koruyamayacak onu günü gelince,ona birinin çok iyi ceza vermesi lazımmmmmmmm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Nurçin hanım adalettsız bır ınsan olduğu ıcın herzaman böyle seylerle karsılasacaktır,masum bır sürü ınsanın isine son vermıstı onların ahı tutuyo sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000