01 Aralık 2013, Pazar 16:50:12

PEGASUS YOLCULARI ÇILDIRTTI!

Pegasus Havayolları’nın bugün gerçekleştirilmesi gereken Batum seferi iptal edilince yolcular tepki gösterdi, gergin anlar yaşandı.
  • pegasus tan uçk bileti alırsam bidaha 2 olsun artık pegasusa güven miyorum
  • Batum yolculatindan biriydim,hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmedi sefer,pilot bize sabah ucusun iptal oldugu bilgisi geldi diyor,musteri yok bos ucak kaldirmaktansa ertesi gunku ucaga erteledi bizi.Buyuk prb ise pegasustan gorulen kaba davranis,itis kakis vs.uslup cok cirkindi,hakkimizi ariycaz ve bizim masrafimizi karsiliycak,pegasusmu artık aman aman,tur yolcusuydum bıletımı dıger fırmalardan kendım temın edıcem artık.
  • Hayatındaki en kötü yolculuğu yaptım. Teşekkürler Pegasus. Teşekkürler Ali Sabancı. Uçağın üstünde reklam yapıp hava atacağına mağdur olanların hakkını öde. Kul hakkıdır bu.
  • Ben 1 Aralık'ta Batum'dan İstanbul'a uçmak için havaalanına gittim. Bagajlarımızı verdik, kontrolden geçtim ve uçağı beklemeye başladım. Bu uçaktakilerin çoğu 60 yaş üstü insanlardı. Uçak saati 14:45 te idi. Ama saat 16:00 ya kadar tek bir muhatap bile bulamadık. Pegasus çağrı merkezini aradık ve uçağın hava muhalefetinden dolayı iptal edildiğini yarın kalkacağını ve kendi başınızın çaresine bakmanız gerektiğini söylediler. Ne otel paramızı, ne yemek paramızı nede yol paralarımızı karşıladılar. Yanında para olmayan insanlar vardı orada ve çoğu yaşlı. Bu sırada THY ve diğer havayollarına ait birçok uçak indi ve kalktı. Bu hava muhalefeti sadece Pegasus'a mı ait. Havaalanındaki görevliler bize kötü muamele ettiler. Yapılan bu muamele kesinlikle ahlaksızlık ve saygısızlık. Pegasus'a bu hareketi hiç yakıştırmadım. Yazıklar olsun. Bugün yani 2 Aralık'ta uçuşumuzu yaptık ve Sabiha Gökçen havalimanına indik. Bende dahil 75-80 kişi Pegasus'u protesto amacıyla 30 dakika uçaktan inmedik. Bu arada çıkışda Show TV nin kameralarına da röportaj yaptık ve olanları anlattık. Pegasus yetkilisi Mustafa Pişkin'in kurum adına bizden özür dilemesi ve mağduriyetimizin karşılanacağı sözünü alınca ayrıldık. Bu haber altına yapılan birsürü yorum gördüm ve saçmalayanlarda olmuş tabi. Bu yazdıklarıma inanmayan varsa'da resimleri ve video kayıtlarını o kişilere yollayabilirim. Anlayacağınız o yolculuk tam bir fiyaskoydu ve perişan olduk. Yanımdaki yaşlı teyze koah hastasıydı ve yanına orada kalacağı gün kadar ilaç almıştı, o teyze orada fenalaştı ama firmadan kimse oralı olmadı.
  • Komikler.Pgs de sunex de ve THY de uçmuş ve halen faal bir pilot olarak söyleyebilirim ki ; Pgs el değiştirmeden once harika bir sirketti.Pilot eğitimleri , bakımlar eksiksizdi.Sunex deseniz yine öyleydi.o zamanlar icin THY yi bilemem.Fakat Pgs elmdgistirdikten sonra tadı kaçtı.Su an icin THY daha onde her konuda özellikle de bakım konusunda.Kuyruk surtme meselesine gelince Pgs den yazdığını düşündüğüm arkadasa söylüyorum 900 uçağını unutmadığını düşünüyorum çünkü daha önceki olaylarda Pgs den gelen kaptanlarımız da surttuler kuyruk.anlatabildim dimi
  • Dünyanın hiçbir yerinde Airbus-Boeing gibi belli bir MTOW un üzerinde hemde bayrak taşıyıcı bir şirkete sıfır adam alınmaz. LH dada böyle o yüzden Elemanlarını yeteri tecrübeye gelinceye kadar diğer şirketlerde uçuruyorlar. Düşük ücretlerle pişinceye kadar buralarda , business da vs uçarlar. Ama TK sıfır. tecrübede adamı direk filolarına alıyor ve eğitimdede bu adamlara nasıl bir gaz veriliyorsa Line a geldiklerinde büyük bir hava ile Kaptanlara ve diğer personele saygısız, özgüvenleri mantıklarının önüne gelmiş vaziyette uçutuklarını sanıyorlar. Yanda HTa veya diğer tür baskı ile sindirilmiş kaptan o günü kimseye bulaşmadan günü kurtarmaya çalışıp içinden bu duruma düştüğüne lanet okuyor.
  • Bir şirketi karalamak ne kadar kolay. Ben 30 yolcuyla uctugumuda biliyorum pgs ile. Sonuçta her şirketin önceliği uçuşunu bitirip diğer uçuşa yetişrirmektir uçağı. Amma boş konuşma olmuş burda :D güldürüyorsunuz kendinize. Yapmayın bunu.
  • bırader sen oraya 320 ıle indiğini idda ediyorsun .aferim sana.pilot olmasak burada mıllete sallıyacaksın.ınebılırsın bunu burada yazacak kadar degılsın ama.sankı pegasusda 320 yok.bır marıfetmıs gıbı yazıyorsun.sen ılk once dıyarbakırda vanda amstedamda olanların hesabını ver ders al.sonra dunku 900 un kuyruk vurup pas gecmesını anlat.senınkısı ucmak degıl.burada artıslıgıne yazmak.o yuzden otur evınde sen ancak sımde oyna ucakla.cunku bırdahakıne pıstten cıktıgında emıyetsız bırseyler yasadıgında buradan senın arkandanda bırılerı yazar tanırım ben o malı dıye.sen gecen hafta aynı anda kalkan ucagınızın soldakının saga sagdakının sola donmesının hesabını ver.tcas uyarmasına karsın hıcbırsey yapmalarının sebebını yaz.ve sen sen ol hıcbırzaman ben buraya ındım sız ınemedınız dıye artıslıgıne yorum yapma cunku bırdahakıne senı pistin sonundan frenlere basmıs ama yasamıyor olarak bulabılırız.dıkkat et arkana
  • Pegasus'tanancak bu beklenir. Ticaret felsefesini sadece para kazanmak üzere kurmuş şirketin yolcu sayısı az olduğu için gerekçe göstermeden uçuşu iptal etmiş sanırım. İnsanlar mağdur etmek de ayrıca insanı üzüyor. Mağdur olan tüm yolcular haklarını aramalılar bence.
  • haklarınızı bilmek sizinde hakkınız.haklarınızı birlik de arayalım

Pegasus Havayolları’nın bugün gerçekleştirilmesi gereken Batum seferi iptal edilince yolcular tepki gösterdi, gergin anlar yaşandı.

Pegasus Havayolları’nın bu sabah PC-437 sefer sayısıyla Sabiha Gökçen’den Gürcistan’ın Batum kentine gitmesi gereken uçağı, kalkış yapmayınca yolcular tepki gösterdi.

Saat 10:15’te kalkması planlanan uçağa alınan yolcular, yapılan hava muhalefeti açıklamasıyla uçaktan indirildi. Saat 14:45’te yapılacağı açıklanan sefer bir kez daha iptal edildi. Yetkililerle görüşmek isteyen yolcuların muhatap bulamadıkları ve zaman zaman gerginliklerin yaşandığı öğrenildi.

Yolculara, seferin Batum’daki ters rüzgar ve hava muhalefeti nedeniyle yapılamadığını açıklayan yetkililere tepki gösteren yolcular, ‘Hiçbir muhatap bulamıyoruz, hava muhalefeti varsa neden uçağa alınıp, indirildik. Ayrıca Atatürk Havalimanı’ndan kalkan THY uçağı Batum’a indi, nasıl oluyor da Pegasus uçamıyor’ şeklinde tepki gösterdi. Transit yolcuların dışındaki yolcular için otel organizasyonu yapılmadığını ve evlerine gönderildiklerini belirten yolcular, kimsenin kendileriyle ilgilenmediğinden yakındı.

İptal edilen uçuşun yarın yapılacağı belirtildi.

Bu arada Pegasus Havayolları'ndan alınan bilgiye göre; uçuşun Batum'da ters rüzgar olduğuyla ilgili rapor geldiği ve bu nedenle uçuşun iptal edildiği bildirildi.

©AirportHaber

PEGASUS YOLCULARI ÇILDIRTTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
pegasus tan uçk bileti alırsam bidaha 2 olsun artık pegasusa güven miyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgi ~ 10 yıl önce
Batum yolculatindan biriydim,hava muhalefeti nedeniyle iptal edilmedi sefer,pilot bize sabah ucusun iptal oldugu bilgisi geldi diyor,musteri yok bos ucak kaldirmaktansa ertesi gunku ucaga erteledi bizi.Buyuk prb ise pegasustan gorulen kaba davranis,itis kakis vs.uslup cok cirkindi,hakkimizi ariycaz ve bizim masrafimizi karsiliycak,pegasusmu artık aman aman,tur yolcusuydum bıletımı dıger fırmalardan kendım temın edıcem artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayatındaki en kötü yolculuğu yaptım. Teşekkürler Pegasus. Teşekkürler Ali Sabancı. Uçağın üstünde reklam yapıp hava atacağına mağdur olanların hakkını öde. Kul hakkıdır bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben 1 Aralık'ta Batum'dan İstanbul'a uçmak için havaalanına gittim. Bagajlarımızı verdik, kontrolden geçtim ve uçağı beklemeye başladım. Bu uçaktakilerin çoğu 60 yaş üstü insanlardı. Uçak saati 14:45 te idi. Ama saat 16:00 ya kadar tek bir muhatap bile bulamadık. Pegasus çağrı merkezini aradık ve uçağın hava muhalefetinden dolayı iptal edildiğini yarın kalkacağını ve kendi başınızın çaresine bakmanız gerektiğini söylediler. Ne otel paramızı, ne yemek paramızı nede yol paralarımızı karşıladılar. Yanında para olmayan insanlar vardı orada ve çoğu yaşlı. Bu sırada THY ve diğer havayollarına ait birçok uçak indi ve kalktı. Bu hava muhalefeti sadece Pegasus'a mı ait. Havaalanındaki görevliler bize kötü muamele ettiler. Yapılan bu muamele kesinlikle ahlaksızlık ve saygısızlık. Pegasus'a bu hareketi hiç yakıştırmadım. Yazıklar olsun. Bugün yani 2 Aralık'ta uçuşumuzu yaptık ve Sabiha Gökçen havalimanına indik. Bende dahil 75-80 kişi Pegasus'u protesto amacıyla 30 dakika uçaktan inmedik. Bu arada çıkışda Show TV nin kameralarına da röportaj yaptık ve olanları anlattık. Pegasus yetkilisi Mustafa Pişkin'in kurum adına bizden özür dilemesi ve mağduriyetimizin karşılanacağı sözünü alınca ayrıldık. Bu haber altına yapılan birsürü yorum gördüm ve saçmalayanlarda olmuş tabi. Bu yazdıklarıma inanmayan varsa'da resimleri ve video kayıtlarını o kişilere yollayabilirim. Anlayacağınız o yolculuk tam bir fiyaskoydu ve perişan olduk. Yanımdaki yaşlı teyze koah hastasıydı ve yanına orada kalacağı gün kadar ilaç almıştı, o teyze orada fenalaştı ama firmadan kimse oralı olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bariz ~ 10 yıl önce
Yalan olduğu o kadar belli ki, o kadar belli yani.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Komikler.Pgs de sunex de ve THY de uçmuş ve halen faal bir pilot olarak söyleyebilirim ki ; Pgs el değiştirmeden once harika bir sirketti.Pilot eğitimleri , bakımlar eksiksizdi.Sunex deseniz yine öyleydi.o zamanlar icin THY yi bilemem.Fakat Pgs elmdgistirdikten sonra tadı kaçtı.Su an icin THY daha onde her konuda özellikle de bakım konusunda.Kuyruk surtme meselesine gelince Pgs den yazdığını düşündüğüm arkadasa söylüyorum 900 uçağını unutmadığını düşünüyorum çünkü daha önceki olaylarda Pgs den gelen kaptanlarımız da surttuler kuyruk.anlatabildim dimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet Doğru ~ 10 yıl önce
Dünyanın hiçbir yerinde Airbus-Boeing gibi belli bir MTOW un üzerinde hemde bayrak taşıyıcı bir şirkete sıfır adam alınmaz. LH dada böyle o yüzden Elemanlarını yeteri tecrübeye gelinceye kadar diğer şirketlerde uçuruyorlar. Düşük ücretlerle pişinceye kadar buralarda , business da vs uçarlar. Ama TK sıfır. tecrübede adamı direk filolarına alıyor ve eğitimdede bu adamlara nasıl bir gaz veriliyorsa Line a geldiklerinde büyük bir hava ile Kaptanlara ve diğer personele saygısız, özgüvenleri mantıklarının önüne gelmiş vaziyette uçutuklarını sanıyorlar. Yanda HTa veya diğer tür baskı ile sindirilmiş kaptan o günü kimseye bulaşmadan günü kurtarmaya çalışıp içinden bu duruma düştüğüne lanet okuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir şirketi karalamak ne kadar kolay. Ben 30 yolcuyla uctugumuda biliyorum pgs ile. Sonuçta her şirketin önceliği uçuşunu bitirip diğer uçuşa yetişrirmektir uçağı. Amma boş konuşma olmuş burda :D güldürüyorsunuz kendinize. Yapmayın bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
captan onedin e ~ 10 yıl önce
bırader sen oraya 320 ıle indiğini idda ediyorsun .aferim sana.pilot olmasak burada mıllete sallıyacaksın.ınebılırsın bunu burada yazacak kadar degılsın ama.sankı pegasusda 320 yok.bır marıfetmıs gıbı yazıyorsun.sen ılk once dıyarbakırda vanda amstedamda olanların hesabını ver ders al.sonra dunku 900 un kuyruk vurup pas gecmesını anlat.senınkısı ucmak degıl.burada artıslıgıne yazmak.o yuzden otur evınde sen ancak sımde oyna ucakla.cunku bırdahakıne pıstten cıktıgında emıyetsız bırseyler yasadıgında buradan senın arkandanda bırılerı yazar tanırım ben o malı dıye.sen gecen hafta aynı anda kalkan ucagınızın soldakının saga sagdakının sola donmesının hesabını ver.tcas uyarmasına karsın hıcbırsey yapmalarının sebebını yaz.ve sen sen ol hıcbırzaman ben buraya ındım sız ınemedınız dıye artıslıgıne yorum yapma cunku bırdahakıne senı pistin sonundan frenlere basmıs ama yasamıyor olarak bulabılırız.dıkkat et arkana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talihsiz Yolcu... ~ 10 yıl önce
Pegasus'tanancak bu beklenir. Ticaret felsefesini sadece para kazanmak üzere kurmuş şirketin yolcu sayısı az olduğu için gerekçe göstermeden uçuşu iptal etmiş sanırım. İnsanlar mağdur etmek de ayrıca insanı üzüyor. Mağdur olan tüm yolcular haklarını aramalılar bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emisyon ~ 10 yıl önce
ne hak araması ya millet 20 tl ucuz diye pgs tercih ediyor ama dünyada uygulamadan kalkmış emisyon ücretini biletlerden alan pgs karşılığı olmayan parayı direkt olarak kar olarak kasasına aktarıyor. ne oldu şimdi diğer şirketler ile aynı seviyede para ile biletini satmış oldu.Ucuz cu deyince 5 dak. dülşünmek lazım.
uçuşhaklarım.com ~ 10 yıl önce
haklarınızı bilmek sizinde hakkınız.haklarınızı birlik de arayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000