23 Kasım 2013, Cumartesi 11:05:45

PEGASUS VE THY UÇAKLARINA SİS ENGELİ

Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus’un İstanbul-Konya-İstanbul seferleri olumsuz hava koşuları nedeniyle uzun süreli rötara girdi.
  • Bence site editörleri bir karar vermeli.. Bu sitenin yorum bölümleri, kuyruk acısı olanların, uçağın kuyruğu ile kanadını ayırt edemeyenlerin içlerini dökme yeri mi olacak, adam gibi seviyeli bir şekilde yorum mu yapılacak. Sisten uçuş rötara girmiş, adam gelmiş pilota laf söylüyor, insanlar da ciddi ciddi cevap vermiş. Öbür tarafta da uçak kötü hava şartları nedeniyle divert etmiş, bu da suç olmuş. Bu ruh hastalarının kişisel hezeyanlarını okuyacaksak hiç gelmeyelim.
  • Sen iyisimi ruh ve sinir hastalıkları doktoruna bir görün. Duyduğuma göre oradaki doktorlar "iyi tedavi" ediyorlarmış. Not: Havacılık sevdalısı biri.
  • Krasnodar'dan olan arkadaş senin yaşın kaç bebe.. Rus pilotlarının ingilizcesinide biliyoruz, poyraz da divert ettiklerinide, sen ne tornadosundan bahsediyorsun. Mağdur kalanların can güvenliği için uçak kalkmıyor, korktuğumuz için değil. Bana Rus pilotçukları öğretme Kezban
  • Yorumlara bakıyorum da,gulmekten oluyorum))))))) sanki ucaklar hep burada dusuyor da..ispartada,hollandada dusen neydi? Savas ucagi mi?yoksa takunya airlines mı? Siste ucamam,kar,yagmur yagiyor riskli diyen 50000 dolara ucak lisansı satın alan(sozde okumayla),torpilli bademler,ingilizcesi yetmeyenler..size gore değil bu işler..yakında oralara kar yagmaya baslar,simdiden yıllık izninizi alın,simdi sizin yuzunuzden bir cok insan magdur olcak... Gerekirse ucakla tornadonun içine girip,doludan gecip,yıldırım çarpmasından kurtulup,ucagi hudson nehrine,atlantik okyanusuna indirebilecek kadar yürekli olmanız lazım..sütü az,birayı fazla içmeniz dileği ile..badem bıyıklı patronunuz duymasın aman :)
  • havayolu ve personelini eleştiren arkadaşlar,polonya devlet başkanı ve beraberindeki heyeti taşıyan insanlara ne olduğunu biliyormusnuz smolnsk'de?
  • Pilotlardan turk olunca sisli havada ucağın kalkmaması yolcuların perişan olması normal...badem bıyıklı islam cemaat airlines ne de olsa...pegasus airlines ta istese uçardı..rusyada buradaki pilotlar olcak,buz,kar,sibirya tipisi,sis demez çıkarlardı yola...şimdi bazı badem bıyıklı havacılık uzmanları bu yoruma cevap yazacaklar..tataristan havayollarını gorduk diye)) bende diyorum ki..havacılık risktir..sis mis,buz,kar lodosa karşı mücadele vereceksin.öyle çat kırıldım,lodos çıktı uçamam diyen süt pilotlardan,şirketlerden olmayacaksın!!!!!
  • ucuz etin yahnisi diyen arkadaş hayatında hiç sisli bir meydana inmeye kalkan uçağa bindin mi bence ucuz olan senin düşüncen
  • Ucuz etin yahnisi...
  • Demekkii bu arkadaslar rasata gore hareket etmisler, gecen Diyarbakirdan divert eden arkadaslar rasata dikkat etmemisler, cok bilenler lafims size

Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı çıkışlı, yine THY’nin alt markası olan Anadolujet’in ve Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen çıkışlı Konya seferleri, Konya’daki yoğun sis nedeniyle yapılamıyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Konya’daki yoğun sis nedeniyle THY’nin 08:10’da gerçekleştirilmesi planlanan TK2032, Pegasus HavaYolları’nın 07:45’teki PGT 188 sayılı seferiyle PGT4184 sayılı uçak seferleri ve Anadolujet’in saat 10:10’daki THY7284 sayılı seferi rötara girdi.

Ayrıca İstanbul’dan gelecek uçakların geç gelişinden dolayı Konya’dan 08:10’da havalanması planlanan PGT189 sefer sayılı uçağının 11:45’te, 10:00’da kalkması planlanan PGT4185 sefer sayılı uçağının 15:20’de, THY’nin 08:55’teki TK2033 sefer sayılı uçağının 13:30’da, 11:15’te kalkışı planlanan TK5943 sefer sayılı uçağının 13:30’da ve Anadolujet’in 10:45’te kalkışı planlanan THY7285 sefer sayılı uçağının saat 13:30’da kalkış yapacağı öğrenildi.

Konya’da yoğun sisin 11:30’da etkisi kaybedeceği ve uçuşların normale döneceği belirtildi.

PEGASUS VE THY UÇAKLARINA SİS ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Yunus ~ 10 yıl önce
Bence site editörleri bir karar vermeli.. Bu sitenin yorum bölümleri, kuyruk acısı olanların, uçağın kuyruğu ile kanadını ayırt edemeyenlerin içlerini dökme yeri mi olacak, adam gibi seviyeli bir şekilde yorum mu yapılacak. Sisten uçuş rötara girmiş, adam gelmiş pilota laf söylüyor, insanlar da ciddi ciddi cevap vermiş. Öbür tarafta da uçak kötü hava şartları nedeniyle divert etmiş, bu da suç olmuş. Bu ruh hastalarının kişisel hezeyanlarını okuyacaksak hiç gelmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krasnodar'a ~ 10 yıl önce
Sen iyisimi ruh ve sinir hastalıkları doktoruna bir görün. Duyduğuma göre oradaki doktorlar "iyi tedavi" ediyorlarmış. Not: Havacılık sevdalısı biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Krasnodar'dan olan arkadaş senin yaşın kaç bebe.. Rus pilotlarının ingilizcesinide biliyoruz, poyraz da divert ettiklerinide, sen ne tornadosundan bahsediyorsun. Mağdur kalanların can güvenliği için uçak kalkmıyor, korktuğumuz için değil. Bana Rus pilotçukları öğretme Kezban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enver ~ 10 yıl önce
Kesinkle katılıyorum hocam. Bu arada Kezban hoşuma gitti :)
krasnodar'dan... ~ 10 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da,gulmekten oluyorum))))))) sanki ucaklar hep burada dusuyor da..ispartada,hollandada dusen neydi? Savas ucagi mi?yoksa takunya airlines mı? Siste ucamam,kar,yagmur yagiyor riskli diyen 50000 dolara ucak lisansı satın alan(sozde okumayla),torpilli bademler,ingilizcesi yetmeyenler..size gore değil bu işler..yakında oralara kar yagmaya baslar,simdiden yıllık izninizi alın,simdi sizin yuzunuzden bir cok insan magdur olcak... Gerekirse ucakla tornadonun içine girip,doludan gecip,yıldırım çarpmasından kurtulup,ucagi hudson nehrine,atlantik okyanusuna indirebilecek kadar yürekli olmanız lazım..sütü az,birayı fazla içmeniz dileği ile..badem bıyıklı patronunuz duymasın aman :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
havayolu ve personelini eleştiren arkadaşlar,polonya devlet başkanı ve beraberindeki heyeti taşıyan insanlara ne olduğunu biliyormusnuz smolnsk'de?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
krasnodardan... ~ 10 yıl önce
Pilotlardan turk olunca sisli havada ucağın kalkmaması yolcuların perişan olması normal...badem bıyıklı islam cemaat airlines ne de olsa...pegasus airlines ta istese uçardı..rusyada buradaki pilotlar olcak,buz,kar,sibirya tipisi,sis demez çıkarlardı yola...şimdi bazı badem bıyıklı havacılık uzmanları bu yoruma cevap yazacaklar..tataristan havayollarını gorduk diye)) bende diyorum ki..havacılık risktir..sis mis,buz,kar lodosa karşı mücadele vereceksin.öyle çat kırıldım,lodos çıktı uçamam diyen süt pilotlardan,şirketlerden olmayacaksın!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s ~ 10 yıl önce
Sen ölmek istiyorsun belli. Rus sarhoş pilotlarla uçmaya devam et, zaten bir gün orada ölürsün.
itanbulli ~ 10 yıl önce
krasnodar nickli insan; sen ölmeyi bayılmak biliyorsun galiba!!! rusyada pilotların çoğu sarhoş sen onlarla uç bakalım hangi dağa çakılırsın bilinmez...
ya ne olucak ~ 10 yıl önce
ucuz etin yahnisi diyen arkadaş hayatında hiç sisli bir meydana inmeye kalkan uçağa bindin mi bence ucuz olan senin düşüncen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleli Lions ~ 10 yıl önce
Ucuz etin yahnisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY-PGS ~ 10 yıl önce
ucuz etin yahnisi demek yerine geçmişte sisli havalarda meydana gelen kazaları araştır öyle yorum yap..
Meteo ~ 10 yıl önce
Demekkii bu arkadaslar rasata gore hareket etmisler, gecen Diyarbakirdan divert eden arkadaslar rasata dikkat etmemisler, cok bilenler lafims size

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000