12 Mart 2013, Salı 17:50:01

PEGASUS VE THY SEFER ARTIŞINA GİDECEK

Türkiye ile İsrail arasındaki diplomatik bağlarda devam eden "ciddi gerginliklere" rağmen ticari ilişkilerin güçlü olduğuna, THY ve Pegasus'un da İsrail uçuşlarını önemli ölçüde artıracaklarına dikkat çekiliyor.
  • iyice arttirsinlar fiyatlari. kimse prosedur yuzunden gitmek istemiyor israile. transfer yolcu bir nevi mecbur thy ile ucmaya ozellikle kuzey amerikadan gelen transfer yolcu.
  • Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Bir yandan seferler arttırılıyor, diğer yandan THY uçakları Ürdün'e gitmek için Mısır havasahasına girip Kızıldenizden U dönüşü yapıyor. Tel-Aviv'e uçağın inebilir ama Akdeniz üzerinden gelen tüm ülke uçakları Amman'a İsrail'i üzerinden transit geçerek gider, biz geçemeyiz. Fazladan 800 -1000 km yol yaparız. El-Al uçakları ise bizim havasahamızdan transit geçer gider. Gerçekten hiç anlamıyorum.
  • SunExpresside görmek istiyoruz Tel Aviv'de bir an önce
  • Newark seferleri başlıyor...
  • Pegasus'un newark uçuşlarına başlayacağına dair söylentiler dolaşıyor piyasada.. Duymadım demeyin :)
  • bi arkadaş vardı diyordu ki saw dan tel aviv e pegasus uçağı dolduramaz.. pegasus şimdi nisandan sonra günde 2 sefer yapacam diyor.. aynı arkadaş pegasus saw dan dubai uçağını dolduramaz diyordu.. fly dubai en büyük rakibi diyordu ..pegasus haftalık 4 uçuşu eylül ayından itibaren günlük yapacak. kasım ayından itibaren de izmir-dubai.. aralık ayından itibaren de esb-dubai açmayı düşünüyor shgm başvuruyu yaptı şubatta

Haaretz gazetesi, İsrail Merkezi İstatistik Bürosu'nun verilerine dayanarak iki ülke arasındaki ticaret hacminin Ocak ayında geçen yılın eş dönemine göre yüzde 14 artarak 341.4 milyon dolara çıktığını belirtti.

Bu arada, Türk havayolu şirketlerinin de İsrail'e yönelik uçuşlarının sayısını önemli ölçüde artırmayı planladıklarını kaydeden gazete, şunları yazdı:

"Türk Hava Yolları'nın Nisan'da İstanbul ile Tel Aviv arasındaki haftalık uçuşların sayısını 32'den 39'a çıkarması öngörülüyor. Diğer bir Türk havayolu şirketi Pegasus da, İstanbul-Tel Aviv rotasındaki günlük uçuşların sayısını, birden ikiye çıkaracağını söyledi."

Haberde ayrıca, Türkiye'den faaliyet gösteren charter şirketlerinin de, Hamursuz Bayramı sırasında İsrail'den Antalya'ya 15-20 uçuş gerçekleştireceği belirtildi.

PEGASUS VE THY SEFER ARTIŞINA GİDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

t ~ 11 yıl önce
iyice arttirsinlar fiyatlari. kimse prosedur yuzunden gitmek istemiyor israile. transfer yolcu bir nevi mecbur thy ile ucmaya ozellikle kuzey amerikadan gelen transfer yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. Bir yandan seferler arttırılıyor, diğer yandan THY uçakları Ürdün'e gitmek için Mısır havasahasına girip Kızıldenizden U dönüşü yapıyor. Tel-Aviv'e uçağın inebilir ama Akdeniz üzerinden gelen tüm ülke uçakları Amman'a İsrail'i üzerinden transit geçerek gider, biz geçemeyiz. Fazladan 800 -1000 km yol yaparız. El-Al uçakları ise bizim havasahamızdan transit geçer gider. Gerçekten hiç anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğerleri Nerede ?? ~ 11 yıl önce
SunExpresside görmek istiyoruz Tel Aviv'de bir an önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 11 yıl önce
Newark seferleri başlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizi aydinlat ~ 11 yıl önce
kimin newark seferleri basliyor? Delta, United, THY yada Pegasus???
hangi ucakla ~ 11 yıl önce
hangi ucakla pegasus?
Pegasus-Newark? ~ 11 yıl önce
Herhalde 737 ile uçacaklar. Aktarmayı nerde yapacaklar, Atlantik üzerinde U.S Truman uçak gemisinde falan mı?
Pgs Nyc ~ 11 yıl önce
Pegasus'un newark uçuşlarına başlayacağına dair söylentiler dolaşıyor piyasada.. Duymadım demeyin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek... ~ 11 yıl önce
bi arkadaş vardı diyordu ki saw dan tel aviv e pegasus uçağı dolduramaz.. pegasus şimdi nisandan sonra günde 2 sefer yapacam diyor.. aynı arkadaş pegasus saw dan dubai uçağını dolduramaz diyordu.. fly dubai en büyük rakibi diyordu ..pegasus haftalık 4 uçuşu eylül ayından itibaren günlük yapacak. kasım ayından itibaren de izmir-dubai.. aralık ayından itibaren de esb-dubai açmayı düşünüyor shgm başvuruyu yaptı şubatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000