17 Kasım 2016, Perşembe 10:15:02

Pegasus Kıbrıs'ta THY'yi solladı

Dünyanın en önemli havacılık değerlendirme kuruluşlarından olanAirline Network New&Analysis(Anna.Aero) istatistik şirketi Kıbrıs genelindeki hava limanlarının 2015 yılı rakamlarını açıkladı.
  • Neden hala SAW'da olduklarını anlamamak için aptal olmak gerekir........ KEŞKE İMKANINIZ OLSA DA AYNI ROUTE'lardaki BOARDING'leri izleseniz.
  • Kibris macerasina cok yakinda biz de katiliyoruz hazir thy gucsuz orda;))
  • Zaten o saydıklarından başka biri yönetiyor.Bak istedigin olmuş daha ne istiyorsun.
  • Pegasusa helal olsun da, şu avm kılıklı havalimanı ne olacak? Hiç bir işletme tecrübleri olmadan bir de yenisini yapıyorlar ne hikmetse. Verin şu havalimanını fraporta, tav'a veya başka birine onlar işletsin. Herkes bildiği işi yspsın ne olur.
  • Thy ankara sefer başlatmalı. Anadolu jetle değil.
  • Size soranmı oldu.adamlar calısıyor sız burda dedıkodu yapıp duruyorsunuz.gereksızler...
  • önemli olan çok yolcu taşımak değil yeğeeeen önemli olan yolcuları kaliteden ödün vermeden taşımak...
  • falan demeyin pegasus yine eleman çıkartır sonra.
  • Bu haber 22 Temmuz da yayinlandi. Onun uzerine bir cok havayolu bir cok degisiklik yapti:)))) Onur ucuslarinin cogunu durdurdu, Atlas bir suru yerden ek sefer ekledi vs....... O yuzden gec bunlari sarkisi size uygun bence:)
  • TK Gunde maksimum 5 sefer , Pegasus 20 sefer .Birakin da TKdan fazla tasisin.TKnin tum seferleri full.

Dünyanın en önemli havacılık değerlendirme kuruluşlarından olanAirline Network New&Analysis(Anna.Aero) istatistik şirketi Kıbrıs genelindeki hava limanlarının  2015 yılı rakamlarını açıkladı.

İstatistiğe göre Ercan’ın geçen yıl 3,5 ile 4 milyon yolcuya ev sahipliği yaptığı belirtilirken tüm ada çapında en çok yolcu taşıyan havayolu şirketi ise Pegasus oldu.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre; Pegasus’un ardından Türk Hava Yolları’nın dördüncü, AtlasGlobal'in altıncı ve Onur Air ise dokuzuncu sırayı alması dikkat çekti.

Larnaka ve Baf’ın yanı sıra Ercan Havalimanının da verilerinin açıklandığı istatistiklere göre geçen yıl Güney’deki hava limanlarını bir önceki yıla göre yaklaşık 1 milyon kişi artarak 7,5 milyon yolcu kullanırken, tüm ada genelinde operasyon yapan ilk 10 havayolu şirketi arasında dört Türk şirketinin olması gözlerden kaçmadı.Kuruluşun yaptığı değerlendirmede Ercan’daki uçuşların tümünün Türkiye üzerinden yapıldığı da vurgulandı.

Buna göre Pegasus toplamda 565.000 yolcu taşırken, THY 377.100, Atlas Jet 236.800 ve Onur Air ise 177.700 yolcu taşıdı.

Güneyin en büyük yolcu taşıma şirketleri ise Agean (411.800) , Thomson (302.600) ve Easy Jet (250.500) olurken, şirketin Ercan Havalimanı verilerini de katarak açıkladığı verilerde en çok yolcunun Türkiye’den gelip gittiği dikkatlerden kaçmadı.

Açıklanan verilerine göre geçtiğimiz yıl Türkiye’den adaya gelen yolcu sayısı 1.418.000 kişi olarak belirtilirken onu 1.198.000 kişi ile İngiltere ve 646.000 kişi ile Yunanistan takip etti.

Pegasus Kıbrıs'ta THY'yi solladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

SAW ~ 7 yıl önce
Neden hala SAW'da olduklarını anlamamak için aptal olmak gerekir........ KEŞKE İMKANINIZ OLSA DA AYNI ROUTE'lardaki BOARDING'leri izleseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boraajettt ~ 7 yıl önce
Kibris macerasina cok yakinda biz de katiliyoruz hazir thy gucsuz orda;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler'e, ~ 7 yıl önce
Zaten o saydıklarından başka biri yönetiyor.Bak istedigin olmuş daha ne istiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Pegasusa helal olsun da, şu avm kılıklı havalimanı ne olacak? Hiç bir işletme tecrübleri olmadan bir de yenisini yapıyorlar ne hikmetse. Verin şu havalimanını fraporta, tav'a veya başka birine onlar işletsin. Herkes bildiği işi yspsın ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ByX ~ 7 yıl önce
Thy ankara sefer başlatmalı. Anadolu jetle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
THY SAW'dan bile Anadolu Jetle uçuyor Ercan'a. Ne Ankara'sı?
Cml ~ 7 yıl önce
Sayın thy adlı kullanıcı aç troyanı bidaha bak personel değilsin belli. günde atatürk'e gidip ercana gelen 10 sefer var. Anadolu Saw seferleri yoğunluktan olan ek seferler. Bilip bilmeden anlamadım..
Lennn ~ 7 yıl önce
Size soranmı oldu.adamlar calısıyor sız burda dedıkodu yapıp duruyorsunuz.gereksızler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalite ~ 7 yıl önce
önemli olan çok yolcu taşımak değil yeğeeeen önemli olan yolcuları kaliteden ödün vermeden taşımak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öylemi? ~ 7 yıl önce
Kaliteden ödün vermeden batarsınız o zaman. Onemli olan emniyetten ödün vermeden taşımacılık yapmaktır. Kalite ise fiyatlandırılır.
kuzu ~ 7 yıl önce
Öylemi? mi ayrı yazılır kuzu.
öyle mi? yanıt: ~ 7 yıl önce
emniyetten ödün havacılıkta teklif bile edilemecek maddedir zaten!!! mevzu bahis burda zaten fiyatlandırma:) Uçuş emniyetiyle ilgili bir haber olsa yorumum farklı olurdu emin olun. Önce yorumu beyinde analiz edelim lüffen :) (öyle mi?) Kimse batmasın bu arada, Ülkemizde sivil havacılık gelişsin yeni yeni şirketler açılsın istihdam artsın işsiz bırakılmakla tehdit edişmesin insanlar...Batmak batırmaya çalışmak... yazık vatandaş olarak kendi topuklarımıza sıkmak aslında...
KuzuKuzu ~ 7 yıl önce
Tuş basmadı leyn. O kadar da üstüne düşme. Anlayan anladı anlayacağını.
aferin ~ 7 yıl önce
falan demeyin pegasus yine eleman çıkartır sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski ~ 7 yıl önce
Bu haber 22 Temmuz da yayinlandi. Onun uzerine bir cok havayolu bir cok degisiklik yapti:)))) Onur ucuslarinin cogunu durdurdu, Atlas bir suru yerden ek sefer ekledi vs....... O yuzden gec bunlari sarkisi size uygun bence:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KIBRIS ~ 7 yıl önce
TK Gunde maksimum 5 sefer , Pegasus 20 sefer .Birakin da TKdan fazla tasisin.TKnin tum seferleri full.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet Full ~ 7 yıl önce
TK full olduğu için bu kadar yolcu taşımış.. Haberde yazıyor.. Pegasus toplamda 565.000 yolcu taşırken, THY 377.100

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000