08 Temmuz 2009, Çarşamba 08:54:34

PEGASUS İZMİR’DEN YUNANİSTAN’A UÇACAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları sonucunda İzmir-Atina arasındaki uçak sefer sayıları artırıldı. 10 frekans artırılan sefer sayısına Türk şirketlerinden THY, Pegasus ve Sunexpress talip oldu. İşte ayrıntılar…
  • cin ali izmirlileri kan bagi olduklari yunanlilarla bulusturuyor helal olsun isgalden beri karsilikli oyun oynamamislardi anadolunun insani gelipte izmiri alinca ayri kaldilar hayir duanizi eksik etmeyin zaten isimde yunanca pegasus...
  • Kapasite den kastınız dolduramadığı için bangladeşe gönderdiği uçaklarsa onları zaten sezonluk yoğunluk için almışlardı. Şirketlerin büyümesi frekans artırımıyla değil doluluk oranlarıyla doğru orantılıdır. Buda iktisadi bir durum olup sizin mesleğinizin ne olduğuda benim ilgimi çekti açıkçası. Star alliance üyesi bir havayolu ile atinaya oradan izmire bağlantı alması ne yönden size tuhaf geldi buda başka bir merak konusu. Doğan medyası ağzıyla konuşmayalım lütfen.
  • cin ali hep sülük pozisyonunda kalacak başkası pişirsin cin ali yesin . oh ne ala . helikopterlerine bakımlarını doğru yaptırsın önce ! bir bakalım aldığı (3) frekansı bile doldurabilecek mi ?
  • 15-20 yada 130 yada 5 ucak fark etmez adamın kapasıtesı varkı frekans talep edıyor ve bende son olarak sunu soleyım IZMIR ATINA hattında transıtten staralliance dan bahsedıosun pes yanı hakıkaten pes ne meslekle ugrastıgını gercekten mrk edıyrm !!!
  • fazla ucaginin olmasi her turlu hakkin TK'da oldugunu gostermez. bu mantikla tK disinda hic bir sirket buyuyemez. kendine yeni pazarlar acamaz. TK'nin SAW base acarken kimi takip ettigi malum. ic hatlarda diger sirketleri taklit ettigi de malum...bi de TK'nin A340la uctugu noktalara diger sirketleri ucurmazlar cunku bir cok noktada 'single designation' yani TK'dan baska kimse ucamaz o rotalarda...
  • Şimdi arkadaşım sen 15-20 uçağı olan bir PGT veya diğerleriyle 130 uçağı olan TK ya aynı frekansın verilmesi ni nasıl adil düşünüyorsun çok merak ediyorum. Yani TK nın transiti, yabancılarcada tanınırlığı, Star alliance üyesi oluşu diğerlerinden daha fazla yolcusu olacağını potansiyel olarak sizin aklınıza getirmiyormu? Lütfen olayı devlet tekeli olarak düşünmeyin sadece.
  • olaya neden sdc pgt olrak bakıosun sektördeki her alanda TK ya kıyak gecildiği bu kıyaklar yuzunden diğer şirketlerin mağdur oldgu bı gercek bızde burda adaletten konusuyoruz sen gelmısın kel alaka yourm yapıosun atlas ıstese onur ıstese 3 frekanstan fazla mı alıcaktı ?? sacma sapan yorum yapmayın genıs bakın bıraz .
  • Bunu her bransda Biz Türkler ve Orient halkini karsilikli vefasidir.Pazar arastirmasi diye bir sözcügün anatomisini bilmiyoruz.Ondan sonra servisten calarak,fiatlari düsürdük diye gaz veririz.
  • Acaba şunuda sorguluyormusunuz PGS hep TK nın hazır yolculu hatlarında neden uçmak istiyorda kendisi yeni pazarlar oluşturmuyor. Sonrada çıkıp milletin karşısında fukara edebiyatı yapıyorlar yok devlet koruması falan filan. Uç bakalım sende koca 340 ile 50-70 kişiyle de aylarca yolcu sayısını yükseltene kadar da ondan sonra ben havayoluyum de. Şimdi ki görüntüsü kene den başka bir şeye benzemiyor bu tarz düşünceli insanların.
  • Sunekspres TK nın arka bahçesi olduğuna göre TK ya 7, Pegasus' a 3 frekans verilmiş demek. İlahi adalet:(((

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün uluslararası uçuşlara ağırlık vermesi ve hem yeni Pazar arayışlarını sürdürmesi hem de mevcut pazarlardaki uçuş sayılarını artırmaya yönelik çalışmaları birer birer meyvesini vermeye başladı.

Yunanistan ile yapılan uzun görüşmelerden sonra İzmir-Atina arası uçuşlarında Türk şirketlerine yönelik frekans artırımına gidildi. Yunanistan’a uçmak için SHGM’ye başvuran Pegasus Havayolları 7 frekans isterken, THY’de aynı talepte bulundu. Sunexpress havayolları ise 2 frekans uçma talebinde bulundu. Bu talepleri inceleyen SHGM Yunanistan ile yaptığı görüşmelerden elde ettiği 10 ek yeni frekansı şirketler arasında historik haklar göz önünde bulundurularak adil bir şekilde dağıttı. THY istediği 7 uçuştan 5 tanesini, Pegasus Havayolları da 3 frekans uçma hakkını elde etti. Sunexpress havayolları ise 2 iki aldı.

Pegasus Havayolları’nın kısa bir süre sonra İzmir-Yunanistan arasında uçuşlara başlayacağı belirtilirken, THY’nin ise Ağustos ayında uçmayı planladığı bildiriliyor.

©AirportHaber.com

PEGASUS İZMİR’DEN YUNANİSTAN’A UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
cin ali izmirlileri kan bagi olduklari yunanlilarla bulusturuyor helal olsun isgalden beri karsilikli oyun oynamamislardi anadolunun insani gelipte izmiri alinca ayri kaldilar hayir duanizi eksik etmeyin zaten isimde yunanca pegasus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kapasite den kastınız dolduramadığı için bangladeşe gönderdiği uçaklarsa onları zaten sezonluk yoğunluk için almışlardı. Şirketlerin büyümesi frekans artırımıyla değil doluluk oranlarıyla doğru orantılıdır. Buda iktisadi bir durum olup sizin mesleğinizin ne olduğuda benim ilgimi çekti açıkçası. Star alliance üyesi bir havayolu ile atinaya oradan izmire bağlantı alması ne yönden size tuhaf geldi buda başka bir merak konusu. Doğan medyası ağzıyla konuşmayalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cin ali hep sülük pozisyonunda kalacak başkası pişirsin cin ali yesin . oh ne ala . helikopterlerine bakımlarını doğru yaptırsın önce ! bir bakalım aldığı (3) frekansı bile doldurabilecek mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
15-20 yada 130 yada 5 ucak fark etmez adamın kapasıtesı varkı frekans talep edıyor ve bende son olarak sunu soleyım IZMIR ATINA hattında transıtten staralliance dan bahsedıosun pes yanı hakıkaten pes ne meslekle ugrastıgını gercekten mrk edıyrm !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fazla ucaginin olmasi her turlu hakkin TK'da oldugunu gostermez. bu mantikla tK disinda hic bir sirket buyuyemez. kendine yeni pazarlar acamaz. TK'nin SAW base acarken kimi takip ettigi malum. ic hatlarda diger sirketleri taklit ettigi de malum...bi de TK'nin A340la uctugu noktalara diger sirketleri ucurmazlar cunku bir cok noktada 'single designation' yani TK'dan baska kimse ucamaz o rotalarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şimdi arkadaşım sen 15-20 uçağı olan bir PGT veya diğerleriyle 130 uçağı olan TK ya aynı frekansın verilmesi ni nasıl adil düşünüyorsun çok merak ediyorum. Yani TK nın transiti, yabancılarcada tanınırlığı, Star alliance üyesi oluşu diğerlerinden daha fazla yolcusu olacağını potansiyel olarak sizin aklınıza getirmiyormu? Lütfen olayı devlet tekeli olarak düşünmeyin sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
olaya neden sdc pgt olrak bakıosun sektördeki her alanda TK ya kıyak gecildiği bu kıyaklar yuzunden diğer şirketlerin mağdur oldgu bı gercek bızde burda adaletten konusuyoruz sen gelmısın kel alaka yourm yapıosun atlas ıstese onur ıstese 3 frekanstan fazla mı alıcaktı ?? sacma sapan yorum yapmayın genıs bakın bıraz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunu her bransda Biz Türkler ve Orient halkini karsilikli vefasidir.Pazar arastirmasi diye bir sözcügün anatomisini bilmiyoruz.Ondan sonra servisten calarak,fiatlari düsürdük diye gaz veririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba şunuda sorguluyormusunuz PGS hep TK nın hazır yolculu hatlarında neden uçmak istiyorda kendisi yeni pazarlar oluşturmuyor. Sonrada çıkıp milletin karşısında fukara edebiyatı yapıyorlar yok devlet koruması falan filan. Uç bakalım sende koca 340 ile 50-70 kişiyle de aylarca yolcu sayısını yükseltene kadar da ondan sonra ben havayoluyum de. Şimdi ki görüntüsü kene den başka bir şeye benzemiyor bu tarz düşünceli insanların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sunekspres TK nın arka bahçesi olduğuna göre TK ya 7, Pegasus' a 3 frekans verilmiş demek. İlahi adalet:(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000