08 Mayıs 2014, Perşembe 17:34:32

PEGASUS HAYVAN PAZARINI YÜKSELTTİ

Pegasus Havayolları yaz aylarıyla birlikte tatil yörelerine giden evcil hayvan sayısının artmasını fırsata çevirdi ve pet taşıma fiyatlarına yüzde 100’ü aşan zam yaptı. İşte diğer şirketlerin ve Pegasus’un hayvan taşıma tarifesi...
  • sivastan istanbula köpek getircem yavru nasıl
  • Pegasus un çalışan elemanları çok mutsuz gerçekten .bir yolcugum esnasında suyun çok pahalı olduğunu söylediğimde omuz sirkmisti. Euro olarak odetiyorlar üstelik uc kişinin yemek masrafı 100 euro yi gözümüZden cikartmalisiniz . Felaket diyorum . Thy gelirsek gerçekten çok n azikler bir keresinde oglum tam inişe geçerken su istedi hos yerinden kalkıp yinede getirdi . Mutlu kocaman gulumsemesiyle. Thy ve alman uçağı LTF gerçekten kaliteli ler bir tanedeha sun ekspres ona binmenizi tavsiye ederim onlarda nazikler bana hep ole denk geldi . Ama tabiki yemek hizmeti yok
  • Yalnız thy bugün bnden 1.5 kg lık kedim için 70 tl istedi
  • Pegasus Batum seferlerini geri istiyoruz.
  • dün akşam 8 may 21,40 uçağını alanya-gazipaşadan kaldıramayan pegasusa en derin selamlarımı iletirim.150 kişiyi mağdur ettiniz,ali bey umarım bir günde siz de bizim gibi mağdur olursunuz.
  • 300 lira verdin ya uçağın sahibi olmuşsundur
  • Onur Air kabinde evcil hayvan taşıyor... Bazı çelebi görevlileri bile bunu bilmiyor
  • Onceden pegasusta uctum ucaklari yeni boyum 1.92 oldugu icin koltuklari dar bacaklarim sigmadi thy dalamana uctum cok memnun kaldim koltuklari genis hizmetleri iyiydi 300 lira verdigim thy hak ediyor bence
  • :) fiyat belli. İster uç ister uçma... şirket çok haberi abartmaya gerek yok
  • Para böyle kazanılıyo,tam esnaf

Türkiye’nin düşük maliyetli havayolu şirketlerinden Pegasus Havayolları, uçakta canlı hayvan taşıma fiyatlarını iki katına çıkardı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle tatil yörelerine taşınan hayvan sayısının artması Pegasus Havayolları’nı harekete geçirdi.

Daha önce 0-5 kilogram arası evcil hayvanı iç hatlarda 25 TL’ye, 5 kilogram üzerini 50 TL’ye taşıyan Pegasus Havayolları, fiyatları yeniden düzenledi.

YÜZDE 100’Ü AŞAN ZAM YAPTI
Yeni tarifeye göre iç hatlarda 0-5 kg arası için fiyatlar 60 TL,  5-15 kg arası kargoda taşınacak hayvan için 120 TL ve 15 kg üzeri için 180 TL olarak fiyatlarını düzenleyen Pegasus, dış hatlarda da zamlı tarifeye geçti. Dış hatlarda 0-5 kg arası bir hayvan için 120 TL alan Pegasus, 5-15 kg için 180 TL, 15 kg ve üstü için de 180 TL talep etmeye başladı.

Pegasus Havayolları’nın yüzde 100’ü aşan zamlı tarifesine yolcuların nasıl tepki vereceği merakla beklenirken diğer havayolu şirketlerinin evcil hayvan taşıma fiyatlarının çok daha uygun olması dikkat çekti.

THY, 3’TE BİR FİYATA TAŞIYOR
Onur Havayolları uçaklarında canlı hayvan taşımazken Atlasjet iç hatlarda 6 kg altı evcil hayvanı 20 TL’ye taşıyor. Atlasjet’in Avrupa’ya yaptığı uçuşlarda örneğin Londra hattında canlı hayvanlar 50 TL’ye taşınıyor.

Türk Hava Yolları da iç hatlarda kilogram başına ücret tarifesi uyguluyor. Kilo başına iç hatlarda 4 TL alan THY, 5 kilogramlık bir evcil hayvanı 20 TL’ye yani Pegasus’un üçte bir fiyatına taşıyor.

THY, en uzun hatlarından  ABD uçuşlarında 1 ile 32 kilogram arasındaki evcil hayvanlar için 80 dolar ücret istiyor.

PEGASUS HAYVAN PAZARINI YÜKSELTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

yardım ~ 7 yıl önce
sivastan istanbula köpek getircem yavru nasıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çiğdem ~ 7 yıl önce
Pegasus un çalışan elemanları çok mutsuz gerçekten .bir yolcugum esnasında suyun çok pahalı olduğunu söylediğimde omuz sirkmisti. Euro olarak odetiyorlar üstelik uc kişinin yemek masrafı 100 euro yi gözümüZden cikartmalisiniz . Felaket diyorum . Thy gelirsek gerçekten çok n azikler bir keresinde oglum tam inişe geçerken su istedi hos yerinden kalkıp yinede getirdi . Mutlu kocaman gulumsemesiyle. Thy ve alman uçağı LTF gerçekten kaliteli ler bir tanedeha sun ekspres ona binmenizi tavsiye ederim onlarda nazikler bana hep ole denk geldi . Ama tabiki yemek hizmeti yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
U ~ 8 yıl önce
Yalnız thy bugün bnden 1.5 kg lık kedim için 70 tl istedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS BATUM ~ 10 yıl önce
Pegasus Batum seferlerini geri istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdur ~ 10 yıl önce
dün akşam 8 may 21,40 uçağını alanya-gazipaşadan kaldıramayan pegasusa en derin selamlarımı iletirim.150 kişiyi mağdur ettiniz,ali bey umarım bir günde siz de bizim gibi mağdur olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 lira ~ 10 yıl önce
300 lira verdin ya uçağın sahibi olmuşsundur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onur Air kabinde evcil hayvan taşıyor... Bazı çelebi görevlileri bile bunu bilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onceden pegasusta uctum ucaklari yeni boyum 1.92 oldugu icin koltuklari dar bacaklarim sigmadi thy dalamana uctum cok memnun kaldim koltuklari genis hizmetleri iyiydi 300 lira verdigim thy hak ediyor bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mokoko ~ 10 yıl önce
Pegasus hayvan pazarini yükseltti yaziyo sen boyundan bacaklarindan bahsetmissin hadi atayizler bunuda aciklayin :D
zürafa ~ 10 yıl önce
kusura bakmayın zürafaları pgs taşımıyor
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
:) fiyat belli. İster uç ister uçma... şirket çok haberi abartmaya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Para böyle kazanılıyo,tam esnaf

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000