13 Mayıs 2014, Salı 09:45:02

PEGASUS HAVAYOLLARI ZARAR AÇIKLADI!

Türk Hava Yolları’ndan sonra Pegasus Havayolları da ilk üç aylık dönemde zarar açıkladı. Pegasus’un zararı ne kadar oldu?
  • İzmirde 800 lira ile personel calıstır prim verme 200lira kar payı dağıt personelin bedduaları tutuyor gün gelir devran döner
  • Kara geçerler hiç merak etmeyiniz.Özellikle yer işletmeye primler verilmez,maaşlardan kesilir,zaten kar payı sadaka gibi verilir ama kaymağını bazıları öyle bir yerler ki diyecek birşey bulunamaz.. Geçerler kara geçerler
  • Personelden aldıkları tazminatla kapatilar zararı ayrıca rapor alan okur onunda maaşını keser yine kar yapan hertürlü
  • Tavan ücret politikası mı etkiledi, yoksa partner AirBerlin' in zor günler yaşaması mı? Belki de 31 Mart seçimlerinin ve yakın zamandaki Cumhurbaşkanlığı ile Seneye yapılacak Genel seçim öncesi durgunluğun etkileridir. Hani iş adamları "İSTİKRAR İSTİKRAR" diye bu hükumeti destekliyorlardı n'oldu şu sizin istikrara? En azılı sektör İnşaat sektörü onda bile yaprak kımıldamıyor, Havacılık en kırılgan, en narin olanı, onda mı istikrar olacak? Felaket tellalığı yapmak istemem ama Gemiye su sızdığı da söylenmeli beyler. 3 dönem vekillikten sonra RTE Cumbaba olup siyasetten uzaklaşmasın diye formuller aranıyor. Herkesin cebine akrep girdi. Gardını aldı bekliyor. Gelir azaldı, giderler sabit ve daha aşağı gitmiyor. THY si de PGS si de hülyalardan uyansın. Adamların yürüttüğü paraları sıfırlamak için sipariş ettikleri A330 teslim edilmedi 2 helikopterle işi kotarırmıyızın hesabındalar. Sen para kazanamadığından zaradan bahsediyorsun. Bu güne kadar kazandıklarına sayıver gitsin.
  • Bize sistemden duyuru olarak bi hesap numarası versinler, kar payı diye dağıttıkları sadakaları geri iade edelim. Belki biraz zarar hafifler. Bize yalan söyleyipte ibranamelere imza attıranlara hakkımı helal etmiyorum.
  • Takke düştü kel göründü...Neymiş çay satarak low cost olunmuyormuş. Sinemacılığı denesin malum sinamaya giden patlamış mısıra para veriyor.
  • yönetimimizi Allaha havale ediyoruz,bu yılki kar payımızı bir şekilde verilmemesini sağlayanlara.saygılar.
  • E tabiiki yani yoksa kar beyan edip vergi mi ödemesini bekliyordunuz pegasusun?
  • Personelleri 1 kurus etmez pegasusun.
  • THY'ye demediğini bırakmayanlar için, buradan da görülüyor ki, muhtemel zarar sebepleri; Sezonda olmamak. Dövizdeki aşırı dalgalanma. Her iki şirketin de yabancı şirketler karşısında önü açık olsun.

Borsa İstanbul'da işlem gören iki Türk havayolu şirketinden biri olan Pegasus da THY'den sonra zarar açıkladı.

2014 yılına ait ilk dönem finansal rakamları açıklanmaya başlandı. Türk Hava Yolları’nın ilk üç aylık döneme ilişkin 226 milyon TL zarar açıklamasından sonra bir zarar açıklaması da Pegasus’tan geldi.

Pegasus Havayolları, ilk üç aylık dönemde 102.5 milyon TL zarar açıkladı.

PEGASUS HAVAYOLLARI'NIN ÜÇ AYLIK ARA HESAP DÖNEMİNE AİT ÖZET KONSOLİDE FİNANSAL TABLOLARI İÇİN TIKLAYIN

PEGASUS HAVAYOLLARI ZARAR AÇIKLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Adbizmir ~ 10 yıl önce
İzmirde 800 lira ile personel calıstır prim verme 200lira kar payı dağıt personelin bedduaları tutuyor gün gelir devran döner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no name ~ 10 yıl önce
Kara geçerler hiç merak etmeyiniz.Özellikle yer işletmeye primler verilmez,maaşlardan kesilir,zaten kar payı sadaka gibi verilir ama kaymağını bazıları öyle bir yerler ki diyecek birşey bulunamaz.. Geçerler kara geçerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Personelden aldıkları tazminatla kapatilar zararı ayrıca rapor alan okur onunda maaşını keser yine kar yapan hertürlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AirBerlin ~ 10 yıl önce
Tavan ücret politikası mı etkiledi, yoksa partner AirBerlin' in zor günler yaşaması mı? Belki de 31 Mart seçimlerinin ve yakın zamandaki Cumhurbaşkanlığı ile Seneye yapılacak Genel seçim öncesi durgunluğun etkileridir. Hani iş adamları "İSTİKRAR İSTİKRAR" diye bu hükumeti destekliyorlardı n'oldu şu sizin istikrara? En azılı sektör İnşaat sektörü onda bile yaprak kımıldamıyor, Havacılık en kırılgan, en narin olanı, onda mı istikrar olacak? Felaket tellalığı yapmak istemem ama Gemiye su sızdığı da söylenmeli beyler. 3 dönem vekillikten sonra RTE Cumbaba olup siyasetten uzaklaşmasın diye formuller aranıyor. Herkesin cebine akrep girdi. Gardını aldı bekliyor. Gelir azaldı, giderler sabit ve daha aşağı gitmiyor. THY si de PGS si de hülyalardan uyansın. Adamların yürüttüğü paraları sıfırlamak için sipariş ettikleri A330 teslim edilmedi 2 helikopterle işi kotarırmıyızın hesabındalar. Sen para kazanamadığından zaradan bahsediyorsun. Bu güne kadar kazandıklarına sayıver gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus Technic ~ 10 yıl önce
Bize sistemden duyuru olarak bi hesap numarası versinler, kar payı diye dağıttıkları sadakaları geri iade edelim. Belki biraz zarar hafifler. Bize yalan söyleyipte ibranamelere imza attıranlara hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fix ~ 10 yıl önce
Takke düştü kel göründü...Neymiş çay satarak low cost olunmuyormuş. Sinemacılığı denesin malum sinamaya giden patlamış mısıra para veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aile ~ 10 yıl önce
yönetimimizi Allaha havale ediyoruz,bu yılki kar payımızı bir şekilde verilmemesini sağlayanlara.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vergi kaçakçısı ~ 10 yıl önce
E tabiiki yani yoksa kar beyan edip vergi mi ödemesini bekliyordunuz pegasusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Personelleri 1 kurus etmez pegasusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya sen ~ 10 yıl önce
sen cokmu degerlısın kı sana 1 kurusluk deger verelım.bıre zındık.gıt dolas ortalıkta
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'ye demediğini bırakmayanlar için, buradan da görülüyor ki, muhtemel zarar sebepleri; Sezonda olmamak. Dövizdeki aşırı dalgalanma. Her iki şirketin de yabancı şirketler karşısında önü açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000