08 Haziran 2012, Cuma 17:11:34

PEGASUS BATMAN'DA...

"Uçmak herkesin hakkı" diyerek Türkiye'yi uçmanın ekonomik ve kolay yolu ile tanıştıran Pegasus Hava Yolları, Batman'dan başlattığı tarifeli uçuşları ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yeni bir soluk getiriyor.
  • bencede berbat bir firma girin facebook sayfasına herkes ballanddıra ballandıra bişiler yaznış ufak tefek sitemler mevcut sadece heralde ilk büyük sitem ve hakkını arama yazısını ben yazacam diyerek koca bir paragraf yazdım yolladım 5 dakika sonra kontrol edim dedim birde ne görim yazı mazı yok tekrar yolladım 2 dakika sonra ortada bişi yok yani öyle bir firmaki heryerde övüldüğüne inanmayın gerçek yazılar bir anda siliniyor artı rez. değişikliğinde yeni bilet al daha iyi devlet vergileri veri veriyo beyfendiler bilet parasını ödemiyor sakın aktarmalı uçmayın ilk uçağınız on dakika gecikmeli kalksa diğer uçağa geçkalabiliyorsunuz ve birsonraki uçağa binmek için 2 bilet parası ödemek zorunda kalıyorsunuz kimseyede derdinizi anlatamıyorsunuz
  • Batman hava limanında görev yapan Havaş personelinin emekleride unutulmamalı.bir çok şehirde ailelerini bırakarak şimdilik 3 aylığına Batmana hizmet için gelen 10 larca Havaş personeline bir Batmanlı olarak teşekkür etmek istedim.
  • muş havalimanındada pegasusu görmek istiyoruz muş-bursa seferi talep ediyoruz muştan bursaya çok sayıda yolcu kapasitesi mevcut
  • Daha fazla uçuş olmalı Sn.Sabancı.Sabah uçaklarında yer bulamıyoruz çoğu zaman .Buradan sadece pegasus ile uçan bir yolcu olarak daha çok uçuş olmalı.Saygılar.
  • Gönülden tebrik ediyorum pegasus ailesini.Gerçekten bırakın artık çamur atmayıda örnek alın,gurur duyun bakın nekadar güzel işler yapılıyor ülkemizde.Ben inanıyorum ki bir gün Türkiye'de ve dünyada pegasus'un uçmadığı yer kalmayacak.Başarılar ve şans peagasus ile olsun.......
  • alın teri bu olsa gerek...bu insan yılmadan kosuyor,,iş aş yaratacam diye gece gündüz çalışıyor...ekibi ile beraber...vallahi bravo...Allah'ım esirgesin emeklerinizi
  • Pegasus ailesine ve misafirlerine emniyetli uçuşlar diliyorum. Uçmayan kalmasın:) BirPilot
  • pegasus ankara batman bekliyoruz...
  • Batman-Antalya dogrudan ucuslar. Borajet in ATR ile basarmadigı bölgesel uçuşları Pegasus B 738 lerle yapıyor. Söylenebilecek fazla söz yok, iç hatlar Pegasus'undur. Tebrikler.
  • ne olur denizli ye ucun cunku thy nin fiyatlari 100 ile 300 tl arasinda eger ucarsaniz daha hesapli olacak

Yurt içinde ve yurt dışında toplam 54 noktaya uçan Pegasus, Batman seferlerinin başlamasını 8 Haziran'da Batman Havalimanı'nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirdi.

Batman doğumlu Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, 8 Haziran günü İstanbul'dan hareket ederek Batman Havalimanı'na inen PC206 sefer sayılı Pegasus uçağını apronda birlikte karşıladı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımıyla, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Batman Valisi Ahmet Turhan başta olmak üzere şehrin üst düzey yöneticileriyle iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Törende hemşehrilerine seslenen Şimşek şunları söyledi:

"Batman gelişiyor. Derdimiz Batman'ın terörle değil, eğitimle, istihdama yapılan katkılarla gündeme gelmesi. OSB'yi geliştiriyoruz, girişimcilere yer veriyoruz. Bir olalım, beraber olalım daha neler olur. İnşallah buradan uluslararası uçuşların da başladığı günleri göreceğiz. Yeter ki inanıp büyük düşünelim".

PEGASUS'UN BU DERİNLİKTEKİ ATILIMLARI THY'Yİ ZORLADI

"Ali Sabancı ve Pegasus ekibine üç sebepten çok teşekkür ederim. İlki; memleketim Batman'a sefer başlattıkları için. İkincisi Türkiye Cumhuriyeti'ne sağladıkları katma değer ve yarattıkları istihdam için.. Üçüncüsü ise; ben Maliye Bakanıyım. Biz bu havalimanını yaptık; 3 milyon yolcu kapasitesi, 126 personeli var. Hükümete geldiğimizde THY tekeldi. Bunu kırdık, vatandaşımız kazançlı çıktı. Sadece istihdam ve sernaye artırmak yetniyor. Rekabette inovasyon ve derinlik gerek. Pegasus bu anlamda THY'yi zorladı."

Törende konuşan Ali Sabancı, "'Uçmak herkesin hakkı', diyerek yola çıktık ve Türk halkına iç hatlarda ve dış hatlarda geniş uçuş ağına uygun fiyatlarla uçma imkanı verdik. Bildiğiniz gibi ulaşım bir bölgenin ekonomik kalkınmasında çok önemli bir gerekliliktir. Bu noktada Türkiye'nin doğu ve güneydoğu bölgelerinin Türkiye'nin geri kalanına ve yurt dışına ulaşımı konusunda havacılık sektörüne çok iş düşüyor. Biz Pegasus olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine tarifeli uçuşlara başladığımızdan beri 3,8 milyon misafir taşıdık. 2011 sonu itibariyle uçmakta olduğumuz Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Mardin, Malatya ve Van'da, 2006-2011 arasında tüm havayollarının iç hat misafir sayısı yılda ortalama %19 artarken, bu bölgeye bizim taşıdığımız misafir sayısı yılda ortalama %36 arttı. Yani bölgede taşıdığımız misafir sayımızı sektörün yaklaşık 2 katı hızla arttırdık. Bu illere taşıdığımız misafir sayısı 2006-2011 arasında 5 yılda 4,5 kat arttı. Bölge halkına uygun fiyatlarla uçma imkanı sağlayarak ekonomik gelişmeyi hızlandırmaya büyük katkımız olduğunu düşünüyoruz. Bugün itibariyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 8. noktamız olan Batman hattımızın açılışını Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Batman'dan yurt içinde 11, yurt dışında 34 şehre bağlantı vererek Batman halkına, öğrencisine, esnafına, sanayicisine dünyada toplam 45 noktaya uygun fiyatlarla ulaşım imkanı sağlayacağız" dedi.

Pegasus misafirleri 62,99 TL'den başlayan fiyatlarla, haftanın 7 günü 14:45'de, ayrıca Salı günleri 07:30 ve Çarşamba günleri 22:45'de Batman Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçabiliyorlar. İstanbul'dan Batman'a uçmak isteyen misafirler için ise haftanın 7 günü saat 12.40'ta ve Salı günleri saat 05.25'te, Çarşamba günleri saat 20.40'ta ve seferler düzenleniyor.

Pegasus misafirleri 16 Haziran tarihinden itibaren, yine 52,99 TL'den başlayan fiyatlarla Perşembe ve Pazar günleri saat 01.00'da Batman'dan Antalya'ya, Çarşamba ve Cumartesi günleri de saat 23.00'te Antalya'dan Batman'a direkt uçabilecekler.

PEGASUS BATMAN'DA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ergün koz ~ 12 yıl önce
bencede berbat bir firma girin facebook sayfasına herkes ballanddıra ballandıra bişiler yaznış ufak tefek sitemler mevcut sadece heralde ilk büyük sitem ve hakkını arama yazısını ben yazacam diyerek koca bir paragraf yazdım yolladım 5 dakika sonra kontrol edim dedim birde ne görim yazı mazı yok tekrar yolladım 2 dakika sonra ortada bişi yok yani öyle bir firmaki heryerde övüldüğüne inanmayın gerçek yazılar bir anda siliniyor artı rez. değişikliğinde yeni bilet al daha iyi devlet vergileri veri veriyo beyfendiler bilet parasını ödemiyor sakın aktarmalı uçmayın ilk uçağınız on dakika gecikmeli kalksa diğer uçağa geçkalabiliyorsunuz ve birsonraki uçağa binmek için 2 bilet parası ödemek zorunda kalıyorsunuz kimseyede derdinizi anlatamıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 12 yıl önce
Batman hava limanında görev yapan Havaş personelinin emekleride unutulmamalı.bir çok şehirde ailelerini bırakarak şimdilik 3 aylığına Batmana hizmet için gelen 10 larca Havaş personeline bir Batmanlı olarak teşekkür etmek istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muş havalimanı ~ 12 yıl önce
muş havalimanındada pegasusu görmek istiyoruz muş-bursa seferi talep ediyoruz muştan bursaya çok sayıda yolcu kapasitesi mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYSERİ'den ~ 12 yıl önce
Daha fazla uçuş olmalı Sn.Sabancı.Sabah uçaklarında yer bulamıyoruz çoğu zaman .Buradan sadece pegasus ile uçan bir yolcu olarak daha çok uçuş olmalı.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER PEGASUS ~ 12 yıl önce
Gönülden tebrik ediyorum pegasus ailesini.Gerçekten bırakın artık çamur atmayıda örnek alın,gurur duyun bakın nekadar güzel işler yapılıyor ülkemizde.Ben inanıyorum ki bir gün Türkiye'de ve dünyada pegasus'un uçmadığı yer kalmayacak.Başarılar ve şans peagasus ile olsun.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo Ali Sabancı ve ekibine ~ 12 yıl önce
alın teri bu olsa gerek...bu insan yılmadan kosuyor,,iş aş yaratacam diye gece gündüz çalışıyor...ekibi ile beraber...vallahi bravo...Allah'ım esirgesin emeklerinizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER PEGASUS:) ~ 12 yıl önce
Pegasus ailesine ve misafirlerine emniyetli uçuşlar diliyorum. Uçmayan kalmasın:) BirPilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaralı ~ 12 yıl önce
pegasus ankara batman bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Batman-Antalya dogrudan ucuslar. Borajet in ATR ile basarmadigı bölgesel uçuşları Pegasus B 738 lerle yapıyor. Söylenebilecek fazla söz yok, iç hatlar Pegasus'undur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali bey denizli ye de ucun ~ 12 yıl önce
ne olur denizli ye ucun cunku thy nin fiyatlari 100 ile 300 tl arasinda eger ucarsaniz daha hesapli olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000