29 Eylül 2016, Perşembe 14:13:53

Pegasus 3. havalimanı için teklif bekliyor

Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, 3. havalimanı ile ilgili kendilerine bir teklif gelmesi durumunda değerlendireceklerini ifade etti
  • Sabiha gokcendeki pişt dökülüyor. Notamlarda pistin haftaici günlerinde gece çalışması olduğu yazıyor 2 senedir ama pistte hiçbir iyileştirme. Yok.neyi bekliyorlar acaba,lastik patlatıp pist dışına çıkacak birinmi?artık acil pistin aralarının en azında doldurulması lazım berbat durumda.....
  • Buyur istediğin yer senin mi diyeceklerini bekliyor ???
  • 2. VE 3.HAVALİMANLARI İÇİN NE ZAMAN İHALE AÇILACAK BEKLİYORUZ BURDA MAL GİBİ
  • Hani "...FAZLA IŞIKLARI SÖNDÜRÜYORDUN..." seni gidi ALİŞ senii ;) bekle bakalım... ;))
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Kazın ayağı oyle degil beyler,bazı seyler degişmesi gerkiyordu.aşrılar Mehmet nane....
  • Captain Salsa. Bi süpürgesi eksik elinde.
  • Şimdi bu arkadaş aklınca taktik yapıyor. 3. Havalimanını ağzına alarak Sabiha Gökçene diyor ki bak teklif gelirse giderim ha, ona göre. Arkadaşım bu sektör senin bildiğin tedarikci tezgahı değil. Kimin nereye uçacağına havalimanları karar vermiyor. Öğren, öğren. Senin tezgahlarını yemezler.
  • Ya kardeşim 1 senedir pilot alımı yok???geçen gün sene sonuna kdr 4 uçak gelcek diyosunuz bugun toplam bu sene için 9 uçak diyorsunuz ondan sonra sağa sola wet lease yapıosunuz anlamadıkki nasıl büyüme bu?web sitesine pilot alım ilanı koyuyorsun işe almıyorsun thyde saolsun ilanları kapadı ...gavurları almaya devam edin bravo
  • Sen gel tüm şirketler bir yana sen bir yana. Onur un Atlas'ın üçte bir fiyatı uygulayacaz sana.

Terör saldırıları, Rusya krizi ve son olarak darbe girişimi nedeniyle turizm sektöründe yaşanan kan kaybı Pegasus'u da etkiledi.

İkinci çeyrekte 13,63 milyon lira zarar açıklayan şirketin ilk altı aydaki zararı 203,8 milyon liraya ulaşırken şirket yıl sonu hedeflerinde aşağı yönlü revizyona gitmişti.

Türkiye genelinde yılın sekiz ayında hava yolu yolcu trafiği yüzde 4,7 azalışla 116 milyon 248 bin 734'e gerilerken, dış hat yolcu trafiği yüzde 23,9 azalışla 8 milyon 578 bin 485'e geriledi.

BloombergHT'nin sorularını yanıtlayan Pegasus CEO'su Mehmet Nane, yurtdışından gelen yolcu sayısında sorun yaşandığını belirtti.

Pegasus'un ülkedeki gelişmelerden turizm sektörüyle aynı oranda etkilendiğini kaydeden Nane, "Bayram biraz ilaç oldu ama bayram öncesi yaşadığımız bazı olaylar, kaybettiğimizi geri getirmeye yetmedi. Ama bayram kesinlikle çok ciddi bir ilaç oldu. Yurtiçindeki trafikte çok fazla sıkıntı yok. Esas yurtdışı kaynaklı sıkıntı var. 2017'de alınan tedbirler ve Türkiye'nin bu konuda modernleşmesi adımlarının, 2017'de açıklarımızı kapatacağına inanıyoruz" diye konuştu.

ÇİFT HANELİ BÜYÜMEYİ DEVAM ETTİRECEK

İlk 6 ayda yüzde 10,8 oranında net büyüme kaydeden şirketin yıl sonu beklentisi çift haneli büyümeyi devam ettirme yönünde.

Yatırımlarını durdurmadıklarını bildiren Nane, 19 Temmuz'da dünyanın ilk CFM motorlu Airbus A320neo uçağını getirdiklerini ve demokrasiye olan inançlarını göstermek amacıyla uçağa 'Demokrasi' adını verdiklerini dile getirdi.

Pegasus CEO'su, "Bu sene bünyemize 9 adet yeni uçak katıyoruz. Önümüzdeki sene bu sayı artı 8 olacak" dedi.

Üçüncü Havalimanı'nın 3 fazda gerçekleşeceğini bildiren Nane tekliflere açık olduklarını şu sözlerle anlattı: "İlk faz, eğer Atatürk Havalimanı kapatılacaksa Atatürk Havalimanı'nın ikamesi olacak. Bize ordan artı bir fırsat çıkacağını düşünmüyorum ama 3. ve 4. pistler yani 2. fazda eğer bir potansiyel olursa tabiiki biz bu tür projelere her zaman açığız. Eğer bize böyle bir talep gelirse değerlendirmeye alırız ama henüz böyle bir talep gelmediği için bu konuda aldığımız bir karar ya da çalışmamız yok."

Pegasus 3. havalimanı için teklif bekliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Matador ~ 7 yıl önce
Sabiha gokcendeki pişt dökülüyor. Notamlarda pistin haftaici günlerinde gece çalışması olduğu yazıyor 2 senedir ama pistte hiçbir iyileştirme. Yok.neyi bekliyorlar acaba,lastik patlatıp pist dışına çıkacak birinmi?artık acil pistin aralarının en azında doldurulması lazım berbat durumda.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 7 yıl önce
Buyur istediğin yer senin mi diyeceklerini bekliyor ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANADOLU YAKASI ~ 7 yıl önce
2. VE 3.HAVALİMANLARI İÇİN NE ZAMAN İHALE AÇILACAK BEKLİYORUZ BURDA MAL GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekleme yapma... ~ 7 yıl önce
Hani "...FAZLA IŞIKLARI SÖNDÜRÜYORDUN..." seni gidi ALİŞ senii ;) bekle bakalım... ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teoman ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nokta atış ~ 7 yıl önce
Kazın ayağı oyle degil beyler,bazı seyler degişmesi gerkiyordu.aşrılar Mehmet nane....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı ~ 7 yıl önce
Captain Salsa. Bi süpürgesi eksik elinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış sektördesin ~ 7 yıl önce
Şimdi bu arkadaş aklınca taktik yapıyor. 3. Havalimanını ağzına alarak Sabiha Gökçene diyor ki bak teklif gelirse giderim ha, ona göre. Arkadaşım bu sektör senin bildiğin tedarikci tezgahı değil. Kimin nereye uçacağına havalimanları karar vermiyor. Öğren, öğren. Senin tezgahlarını yemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320pilot ~ 7 yıl önce
Ya kardeşim 1 senedir pilot alımı yok???geçen gün sene sonuna kdr 4 uçak gelcek diyosunuz bugun toplam bu sene için 9 uçak diyorsunuz ondan sonra sağa sola wet lease yapıosunuz anlamadıkki nasıl büyüme bu?web sitesine pilot alım ilanı koyuyorsun işe almıyorsun thyde saolsun ilanları kapadı ...gavurları almaya devam edin bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay bu kafa ile pilot oldugun ~ 7 yıl önce
Uçağa binilmez be kardes
THY'lari ~ 7 yıl önce
PGS 'yi Sabiha da gormeye tahammul edemiyor ne 3.hava limanı boşver sabiha da kal mis gibi, yeni ilk günlerdeki gibi rahat ve huzurlu....
Uyanık ~ 7 yıl önce
Sen gel tüm şirketler bir yana sen bir yana. Onur un Atlas'ın üçte bir fiyatı uygulayacaz sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000