04 Ocak 2011, Salı 08:44:32

PAS GEÇME YOLCULARI KORKUTTU

İstanbul'da yağmur ve şiddetli rüzgar, hava trafiğini de olumsuz yönde etkiledi.
  • su an ThY de iki tane Sanliurfa var birinin adi muhtemelen degisecek.benzer sekilde THY de kemer adli 320 varken Anadolu Jet te kemer adli 737 var.
  • "Sanlıurfa" adı son gelen A330-300'lerden bırıne verıldı. Haberde bahsedılen A321 ın adı Sanlıurfa olamaz..
  • pas ngeçti diye yine kahraman astronotlar yaratmışsınız...pas geçme dünyadaki tüm ülkelerin havacılık kuralları içinde bir olaydır...ne korkması yaaaa...sırf haber olsun diye yazılmış bir haber
  • Yorum yapan sayın yorumcular ; haber başlığını bir kez daha okuyun." Pas Geçme Yolcuları Korkuttu" . Pilot, uçak, işletme vs. yok. Başlık zaten haberin içeriği hakkında bilgi veriyor. Haber yolcu odaklı, yolcuların durumuyla ilgili. Yolcu açısından tabii ki haber kaynaklı. Herkes okur ama okuduğunu anlamak meziyet gerektirir.
  • Pas geçmek inişin bir parçasıdır.Bunun böyle olmadığını pilot koltuğuna oturduğu halde bilemeyen , Van ve Diyarbakır kazalarını yaşaması olasılık olarak ihtimal dahilindedir.
  • bunu haber yapan zihniyeti yazık...Pas geçmek nedir kardeşim adam pas geçmek pilot inmek için inat etti yazarsanız, pas geçer, sanki pas geçmek büyük bir kusur. 05 hizmete girdiğinden bu yana kaç uçak pas geçti bilginiz var mı ??
  • Bir dahi yorumcu pas gecmeyi SOS verilmesi olarak algilamis kac kere pas gececeksin diye sormus.kac kez gecilmesi gerekiyorsa o kadar pas gecilecek hatta inemezse yedek limana inecek ne var bunda? Bu kadar cehalete pes dogrusu.
  • O uçuşta sorumlu teknisyendim. Sonuna kadar da kaptanların haklıolduğu ve doğru kararı verdiği kanaatindeyim. Bu olayda bir facia yerine sadece bir pas geçmenin yaşanmasının pek önemli olmadığınında kanaatindeydim. Kaptan ve yardımcı pilotu tebrik ediyor ve kim ne derse desin yine aynı durum olsa yinede aynı kararı vermekten umarım vageçmezler ve fazlada konuyu lütfen dallandırıp budaklandırmayalım. Haberide lütfen abartmayalım
  • Pas geçmeye örnek bir video , http://www.youtube.com/watch?v=jVudN2jbrJ0 Pas geçmemeye örnek bir video; http://www.youtube.com/watch?v=CJoXMcehrYo Hangisinin içinde olmak isterdiniz ;
  • Yıllarca yok Yunan yok Ermeni diyerek kendimize boşuna düşman aramışız. Başka düşmana ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz.
 THY'ye ait bir uçak dün akşam Atatürk Havalimanı'na tam ineceği sırada yeniden havalanmak zorunda kalınca yolcular zor anlar yaşadı.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait Airbus 321 tipi 'Şanlıurfa' adlı uçak, 200 yolcusuyla Rusya'nın Saint Petersburg kentinden İstanbul seferini yapmak üzere havalandı.

TK 402 sefer sayılı uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'na normal inişe geçti. Ancak tam piste teker koyacağı sırada 'yan rüzgara' maruz kalan uçak, pisti pas geçerek yeniden tırmanışa geçti.

Uçak İstanbul üzerinde tur atarken kaptan pilotun, 'Yağmur ve rüzgar nedeniyle inişi gerçekleştiremedik' anonsu duyuldu. Çoğu Rus olan yolcular arasında anonsla birlikte panik ve korku yaşanmaya başlandı.

THY uçağı, saat 22.05'te 50 dakikalık bir geçikmeyle ikinci denemesinde Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın başarıyla iniş yapması üzerine yolcuların büyük bir bölümünün sevinç çığlıkları attığı öğrenildi.

(Akşam)
PAS GEÇME YOLCULARI KORKUTTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
su an ThY de iki tane Sanliurfa var birinin adi muhtemelen degisecek.benzer sekilde THY de kemer adli 320 varken Anadolu Jet te kemer adli 737 var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Sanlıurfa" adı son gelen A330-300'lerden bırıne verıldı. Haberde bahsedılen A321 ın adı Sanlıurfa olamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pas ngeçti diye yine kahraman astronotlar yaratmışsınız...pas geçme dünyadaki tüm ülkelerin havacılık kuralları içinde bir olaydır...ne korkması yaaaa...sırf haber olsun diye yazılmış bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorum yapan sayın yorumcular ; haber başlığını bir kez daha okuyun." Pas Geçme Yolcuları Korkuttu" . Pilot, uçak, işletme vs. yok. Başlık zaten haberin içeriği hakkında bilgi veriyor. Haber yolcu odaklı, yolcuların durumuyla ilgili. Yolcu açısından tabii ki haber kaynaklı. Herkes okur ama okuduğunu anlamak meziyet gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pas geçmek inişin bir parçasıdır.Bunun böyle olmadığını pilot koltuğuna oturduğu halde bilemeyen , Van ve Diyarbakır kazalarını yaşaması olasılık olarak ihtimal dahilindedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunu haber yapan zihniyeti yazık...Pas geçmek nedir kardeşim adam pas geçmek pilot inmek için inat etti yazarsanız, pas geçer, sanki pas geçmek büyük bir kusur. 05 hizmete girdiğinden bu yana kaç uçak pas geçti bilginiz var mı ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir dahi yorumcu pas gecmeyi SOS verilmesi olarak algilamis kac kere pas gececeksin diye sormus.kac kez gecilmesi gerekiyorsa o kadar pas gecilecek hatta inemezse yedek limana inecek ne var bunda? Bu kadar cehalete pes dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O uçuşta sorumlu teknisyendim. Sonuna kadar da kaptanların haklıolduğu ve doğru kararı verdiği kanaatindeyim. Bu olayda bir facia yerine sadece bir pas geçmenin yaşanmasının pek önemli olmadığınında kanaatindeydim. Kaptan ve yardımcı pilotu tebrik ediyor ve kim ne derse desin yine aynı durum olsa yinede aynı kararı vermekten umarım vageçmezler ve fazlada konuyu lütfen dallandırıp budaklandırmayalım. Haberide lütfen abartmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pas geçmeye örnek bir video , http://www.youtube.com/watch?v=jVudN2jbrJ0 Pas geçmemeye örnek bir video; http://www.youtube.com/watch?v=CJoXMcehrYo Hangisinin içinde olmak isterdiniz ;

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllarca yok Yunan yok Ermeni diyerek kendimize boşuna düşman aramışız. Başka düşmana ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000