29 Eylül 2012, Cumartesi 09:22:15

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ'NDEN THY AÇIKLAMASI

"THY hisselerinin özelleştirilmesinde belirlenmiş bir zamanlama ve özelleştirme stratejisi bulunmamaktadır"
  • THY nin milli olma olma özelliği kalmadı artık o dedğiniz eskidendi çünkü artık bizim değerlerimizi yansıtmıyor ve içerğindeki turkish kelimesi bile kaldırılmalı. Kalan %30 hisselerde yabancılara en kı sa zamanda satılmasını temenni ediyorum. Ancak bu şekilde tarafsız olarak,kar etme önceliği ön plana alınarak ve insanlar arasında ayrımcılık,kayırmacılık yapmayarak bu tarzda şirketi layıkıyla,hakkıyla yönetecek kişiler başa gelir iş bilmeyen,torpilli ve haksızlıkların,adaletsizliklerin yapıldığı yönetim kadroları da gider ve böylece mevcut yönetim ve benzeri zihniyetlerden kurtulmak mümkündür. THY nin kurtuluşu için tek yol kalan hisselerin büyük bir gruba blok satışı olacaktır...
  • THY özelleşsin o zaman şimdi hiç bir özelliği olmadan bir yerlere atananların vay haline müdürlükten memurluğa içeride yiyecekler birbirlerini.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), THY hisselerinin özelleştirilmesi ile ilgili olarak belirlenmiş bir zamanlama ve özelleştirme stratejisi bulunmadığını bildirdi.

İdare’den yapılan yazılı açıklamada, bazı basın-yayın organlarında "Türk Hava Yolları A.O’nun (THY) özelleştirme sürecine ve stratejisine yönelik olarak yüzde 30 oranında blok satış veya ikincil halka arz yapılacağı" yönünde haberler yer aldığı belirtildi.

THY’deki kamu payının özelleştirilmesine ilişkin gerekli açıklamaların ÖİB tarafından ilgili mevzuat çerçevesinde yapıldığı kaydedilen açıklamada, "Bu aşamada, THY hisselerinin özelleştirilmesi ile ilgili olarak belirlenmiş bir zamanlama ve özelleştirme stratejisi bulunmamaktadır" ifadesine yer verildi.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ'NDEN THY AÇIKLAMASI

Yorumlar

BİR HAVACI ~ 12 yıl önce
THY nin milli olma olma özelliği kalmadı artık o dedğiniz eskidendi çünkü artık bizim değerlerimizi yansıtmıyor ve içerğindeki turkish kelimesi bile kaldırılmalı. Kalan %30 hisselerde yabancılara en kı sa zamanda satılmasını temenni ediyorum. Ancak bu şekilde tarafsız olarak,kar etme önceliği ön plana alınarak ve insanlar arasında ayrımcılık,kayırmacılık yapmayarak bu tarzda şirketi layıkıyla,hakkıyla yönetecek kişiler başa gelir iş bilmeyen,torpilli ve haksızlıkların,adaletsizliklerin yapıldığı yönetim kadroları da gider ve böylece mevcut yönetim ve benzeri zihniyetlerden kurtulmak mümkündür. THY nin kurtuluşu için tek yol kalan hisselerin büyük bir gruba blok satışı olacaktır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
THY özelleşsin o zaman şimdi hiç bir özelliği olmadan bir yerlere atananların vay haline müdürlükten memurluğa içeride yiyecekler birbirlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000