22 Ekim 2012, Pazartesi 12:25:23

ÖZEL ŞİRKETLER İÇİN GAYRET İSTİYORUZ!

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, özel şirketlere biraz daha hak tanınmasını isteyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu...
  • Siz bunlarla uğraşacağınıza önce Kıbrısdaki satış ağınızı adam edin. Açılmayan telefonlardan ve ilgisizlikten yakında hiç yolcu bulamayacaksınız. Biz öğrenciler olarak bıktık artık. Biraz ilgi.
  • Peki neden 100 saatli portekizlileri ucuruyorsun ey atlas jet !! Ozel sirketsin eyvallah bayramda seyranda bayraklarla donatip milliyetciyigim imaji verme atlas jet !! Biraz turk pilotuna sahip cik !!! Ondan sonra yardim iste.. Sen turk pilotu icin ne yapiyorsun ??? Ki yardim anlayis istiyorsun ,,, ozel sirket diye yorum yazmayin bir sirkette 20 30 tane 200 300 saatli portekiz duyunca insanin siniri bozuluyor sen nasil sirketin icin yabanci calistirmayi uygun goruyorsun o zaman yalvarma bize slot yardim falan diye..
  • inşallahhhh daha fazla yaşayamaz o sapık pılotlarınıda alır kilit vurur gıdersın ABBAS JETINE çok bılmış beyefendıı... önce çalışanlara saygı emege ve ınsana hurmet edın sonraa başkalarından hak hukuk bekleyınnnnn...
  • Sami Bey sizi sıçratacaktır bundan emin olun.Ama şu gerçeği lütfen dikkate alın.Yönetim kadronuzda ciddi değişiklikler yapmak zorundasınız.Havacılık kökenli profesyonel bir kadroya ihtiyacınız var.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Daha ne tanınsın Murat bey? Bak hala maaş alamayan hatta ne zaman alacağı belli olmayan bir havayolu çalışanı olarak soruyorum; bu şirket Töshid e üye değil mi? Yarın meydanlara, euroconta, leasinge borcunu ödemeden batarsa bana ne mi diyeceksiniz? burada defalarca yazıldı ama SHGM ve TALPA görmezden geliyor. sizde umursamayın yapın. zaten gün bugün.

TATCA, 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörlerinin gününü görkemli bir törenle kutladı. Geceye katılamayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım kontrolörlerin gününü yazılı bir mesajla kutlarken, davete DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı ve TÖSHİD Başkanı olan Murat Ersoy, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, TÖSHİD Genel Genel Sekreteri Musa Alioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Geceye kontrolörleri kutlayan mesajlarla başlayan konuşmaların yanısıra Atlajet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’un açıklamaları damga vurdu.

Kontrolörlerin çok önemli ve zor bir mesleği icra ettiğini ifade eden Ersoy, özel şirketler için de DHMİ ve SHGM’den bazı taleplerde bulundu. Atatürk Havalimanı’nda büyük sıkıntı yaşamaya başladıklarının altını çizen Ersoy, ‘slot sayısı artırılmalı’ dedi.

600’^DEN 1200’E GELDİ

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan gelişmelerle ilgili görüşlerini belirterek sözlerine başlayan Murat Ersoy; “Atatürk Havalimanı son yıllarda çok büyük ilerleme ve büyüme kat etti. Burada DHMİ’nin çalışmaları çok önemli rol oynadı. 600’lerde olan iniş kalkış sayısı 1200’lere çıktı. Aslında önce çok korktuk ancak sonra zamanla korkumuzda haksız olduğumuzu anladık. 1.5 pisti olan bir meydan bu sayıya ulaştıysa bu çok büyük bir başarıdır. Atatürk Havalimanı’nı base olarak kullanan THY burada avantaja sahip konumda. Özel havayollarında da artış yaşandı ancak daha fazla gayret gerekiyor” dedi.

AYAKTA KALMAK ZORLAŞTI

Murat Ersoy sözlerine şöyle devam etti; “Özel şirketlerin durumu aslına bakılırsa biraz zorlaştı. Çünkü global ekonomide bir şirketin ayakta kalması için yakın süreçte 20 uçağının 12 ay boyunca uçabilmesi gerekiyor. Bunun için de slot lazım. Şirketler kısıtlı slotunu uzun seferler için kullanmaya başladı. Özel şirketler için slot sayısı 3’ten 4’e çıkarılmalı. Bu ortamda Atatürk Havalimanı’nda özel şirketlerin büyüme ve yaşama şansı kalmadı. Bu yüzden biraz gayret istiyoruz” şeklinde konuştu.

SHGM’den de bazı isteklerde bulunan Ersoy, uçuş izinleri konusunda özel şirketler için esneme yapılması gerektiğini belirtti. SHGM’nin özel havayollarına uçuş izinleri konusunda yaşama alanı vermesi gerektiğinin altını çizen Ersoy, bu şartlarda büyümenin daha da kolay olacağını ifade etti.

ÖZEL ŞİRKETLER İÇİN GAYRET İSTİYORUZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Uğraş ~ 11 yıl önce
Siz bunlarla uğraşacağınıza önce Kıbrısdaki satış ağınızı adam edin. Açılmayan telefonlardan ve ilgisizlikten yakında hiç yolcu bulamayacaksınız. Biz öğrenciler olarak bıktık artık. Biraz ilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci ~ 11 yıl önce
Peki neden 100 saatli portekizlileri ucuruyorsun ey atlas jet !! Ozel sirketsin eyvallah bayramda seyranda bayraklarla donatip milliyetciyigim imaji verme atlas jet !! Biraz turk pilotuna sahip cik !!! Ondan sonra yardim iste.. Sen turk pilotu icin ne yapiyorsun ??? Ki yardim anlayis istiyorsun ,,, ozel sirket diye yorum yazmayin bir sirkette 20 30 tane 200 300 saatli portekiz duyunca insanin siniri bozuluyor sen nasil sirketin icin yabanci calistirmayi uygun goruyorsun o zaman yalvarma bize slot yardim falan diye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
inşallahhhh daha fazla yaşayamaz o sapık pılotlarınıda alır kilit vurur gıdersın ABBAS JETINE çok bılmış beyefendıı... önce çalışanlara saygı emege ve ınsana hurmet edın sonraa başkalarından hak hukuk bekleyınnnnn...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkışşşş... ~ 11 yıl önce
"saygı", "hürmet" gibi şeylerden bahsetmişsiniz, siz de gerçekten tam örnek olacak "saygılı" "hürmetli" bir yazı yamışsınız gerçekten, tebrikler. Böyle sizi dinleyen çok olur, aynen devam...
Sayın Ersoy ~ 11 yıl önce
Sami Bey sizi sıçratacaktır bundan emin olun.Ama şu gerçeği lütfen dikkate alın.Yönetim kadronuzda ciddi değişiklikler yapmak zorundasınız.Havacılık kökenli profesyonel bir kadroya ihtiyacınız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlasjet çalışanı ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam ~ 11 yıl önce
Daha ne tanınsın Murat bey? Bak hala maaş alamayan hatta ne zaman alacağı belli olmayan bir havayolu çalışanı olarak soruyorum; bu şirket Töshid e üye değil mi? Yarın meydanlara, euroconta, leasinge borcunu ödemeden batarsa bana ne mi diyeceksiniz? burada defalarca yazıldı ama SHGM ve TALPA görmezden geliyor. sizde umursamayın yapın. zaten gün bugün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000