09 Aralık 2010, Perşembe 15:48:51

OSAKA'YA 13 SAAT RÖTARLI UÇTU

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Osaka seferini yapan yolcu uçağı arıza yaptı. Arıza sebebiyle 13 saat rötar yaşandı.
  • yeni THY politikası:SAME DAY ;NO DELAY...biryerlerden hatırlar gibiyim ama????
  • tk yı kotuleyıp sun expressı ballandıran arkadaş sun express in de tk ve lh nin ortak kuruluşu olduğunu biliyosun dimi? tk yı tek gecerım ne olursa olsun bence dunyanın en ıyılerınden bırı.
  • A340 lar eski felan değil her uçakta olabilecek yaşanabilecek teknik arıza bunlar sen sanki çok anlıyorsun yorumdan belli oluyor...Şu an THY olsun dünyanın en yeni uçaklarını kullanan bir havayolu olsun hertürlü teknik arıza yaşanabilir bundan doğal bişey yoktur:Bu uçakların kontrolu ve gerekli bakımları yapılmaktadır.
  • Yahu kardesim Olympic'in ucagi bizde ne arar :) bizim 17 senelik ucagimiz bunlar !!!
  • siz ne anlarsınız uçaktan.eleştirmeyi bilin sadece.a340 ların artık miyadını doldurduğunu bilmiyormuş gibi konuşmayın.sorunlu uçak bunlar.kolay değil uçması bile iyi.
  • gerisi hikaye . Allah THY nin kötülüğünü isteyenlere fırsat vermesin
  • KISKAN VE ÇAMURAT. NASILSA İZİ KALIR. THY BÜYÜK VE BÜYÜYECEK.
  • su havacilik konusunda ne cok uzman var ya,herseyi biliyorlar,yok thy ile ucmazlarmis,bunu söyleyen eminim en cok tk ile ucuyordur,cünkü bu yolcu tipi sirf bu lafi söylemek icin o sirketle ucar ve kabin memuruna bir daha sizinle ucmiycam der ve her defasindada ucar,bu tk icinde atlas icinde onur air icinde gecerlidir.cokta umurnda sirketlerin senin ucup ucmamanda.Arkadaslar havacilikta rötar her zaman olacak buna alisin artik bu ne at arabasi ne bisiklet ne araba nede otobüstür bu bir ucaktir ariza yapma lüksü yoktur havada arizali kalkis yapamaz cünkü düserse kurtulusun yoktur,rötar 13 saatde sürer 33 saatte buna alisacaksiniz begenmiyorsaniz ucmuycaksiniz.
  • Uçmuşlar sonunda işte. Ne olmuş 13 saat rötar varsa? Biz birinciyiz.
  • bu gidişle ne globally thy...kiralık uçaklarınla rötarlarınla kalitesiz hizmetinle ha köy otobüsü ha sen...seninle gurur duymuyorum
THY'nın İstanbul-Osaka seferini yapmak üzere hazırlanan TK-046 sefer sayılı Airbus A340 tipi yolcu uçağında arıza meydana geldi.

Motor sistemlerinde yaşanan arıza yüzünden dün saat 23.55'te kalkışını yapması planlanan uçak 13 saat rötara girdi. Uçak bakım için hangara çekildi, yolcular bir başka uçakla gecikmeli olarak Osaka'ya uçtu.
OSAKA'YA 13 SAAT RÖTARLI UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 13 yıl önce
yeni THY politikası:SAME DAY ;NO DELAY...biryerlerden hatırlar gibiyim ama????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tk yı kotuleyıp sun expressı ballandıran arkadaş sun express in de tk ve lh nin ortak kuruluşu olduğunu biliyosun dimi? tk yı tek gecerım ne olursa olsun bence dunyanın en ıyılerınden bırı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
A340 lar eski felan değil her uçakta olabilecek yaşanabilecek teknik arıza bunlar sen sanki çok anlıyorsun yorumdan belli oluyor...Şu an THY olsun dünyanın en yeni uçaklarını kullanan bir havayolu olsun hertürlü teknik arıza yaşanabilir bundan doğal bişey yoktur:Bu uçakların kontrolu ve gerekli bakımları yapılmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu kardesim Olympic'in ucagi bizde ne arar :) bizim 17 senelik ucagimiz bunlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siz ne anlarsınız uçaktan.eleştirmeyi bilin sadece.a340 ların artık miyadını doldurduğunu bilmiyormuş gibi konuşmayın.sorunlu uçak bunlar.kolay değil uçması bile iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerisi hikaye . Allah THY nin kötülüğünü isteyenlere fırsat vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KISKAN VE ÇAMURAT. NASILSA İZİ KALIR. THY BÜYÜK VE BÜYÜYECEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
su havacilik konusunda ne cok uzman var ya,herseyi biliyorlar,yok thy ile ucmazlarmis,bunu söyleyen eminim en cok tk ile ucuyordur,cünkü bu yolcu tipi sirf bu lafi söylemek icin o sirketle ucar ve kabin memuruna bir daha sizinle ucmiycam der ve her defasindada ucar,bu tk icinde atlas icinde onur air icinde gecerlidir.cokta umurnda sirketlerin senin ucup ucmamanda.Arkadaslar havacilikta rötar her zaman olacak buna alisin artik bu ne at arabasi ne bisiklet ne araba nede otobüstür bu bir ucaktir ariza yapma lüksü yoktur havada arizali kalkis yapamaz cünkü düserse kurtulusun yoktur,rötar 13 saatde sürer 33 saatte buna alisacaksiniz begenmiyorsaniz ucmuycaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçmuşlar sonunda işte. Ne olmuş 13 saat rötar varsa? Biz birinciyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu gidişle ne globally thy...kiralık uçaklarınla rötarlarınla kalitesiz hizmetinle ha köy otobüsü ha sen...seninle gurur duymuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000