15 Mart 2013, Cuma 09:26:30

ORTAKLIK ANLAŞMALARI VAR MI?

Alman havayolu Lufthansa’nın CFO’su Simone Menne, şirketin Türk Hava Yolları (THY) ile ortak olabileceği herhangi bir proje planlamadığını söyledi...
  • Lufthansa geldi, tüm birimleri araştırdı bu adamlar nasıl bu kadar büyüdü diye, bu arada tüm iç bilgileri de öğrenmiş oldu ve gitti:)))
  • Lufthansa yi falan bosverin! THY buyur gider kimseye ihtiyaci yok.
  • sam amcayla işlerini bağladılar...komisyonları siz düşünün
  • globally fosss işi amerikada ki amcalarıyla bağladı merak etmeyin..oradan da çukkaları cebe indirdi...uykuya devammmmm
  • Eger bir calisma yoksa o zaman LH kendi isine bakacak. Belki dedikleri gibi ISTdan ayrilip SAW'i meskan tutarlar kendilerine.
  • Türk Hava Yollarının kimseye ihtiyacı yok.

Şirketin mali işlerinin başında bulunan Menne, basına yaptığı açıklamada THY’nin Star Alliance üyesi havayolları içinde iyi bir ortak olduğunu ifade ederek, “Şu anda herhangi somut bir proje yok” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Lufthansa ile THY arasında yakın işbirliği yapılabileceğini geçen yıl açıklamıştı. Erdoğan geçen yıl kasımda Kızılcahamam’da düzenlenen 19. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in kendisine önemli bir ortaklık teklifinde bulunduğunu açıklayarak, “Almanya seyahatimizde Merkel bana şunu teklif etti: ‘Lufthansa ile Türk Hava Yolları’nı ortak işletmeciliğe sokalım’. ‘Tamam’ dedim. Zaten bizim de şu anda projelerimizin içinde var ve THY ile Lufthansa böyle bir müşterek adım İnşallah atabiliriz, atacağız” demişti.

İki taraf arasında süren görüşmelerle ilgili şirketler henüz bir işbirliği veya ortaklığa yönelik açıklama yapmadı. (Milliyet)

ORTAKLIK ANLAŞMALARI VAR MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

lh ~ 11 yıl önce
Lufthansa geldi, tüm birimleri araştırdı bu adamlar nasıl bu kadar büyüdü diye, bu arada tüm iç bilgileri de öğrenmiş oldu ve gitti:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY KIM TUTAR SENI! ~ 11 yıl önce
Lufthansa yi falan bosverin! THY buyur gider kimseye ihtiyaci yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
melo ~ 11 yıl önce
sam amcayla işlerini bağladılar...komisyonları siz düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
globally fosss işi amerikada ki amcalarıyla bağladı merak etmeyin..oradan da çukkaları cebe indirdi...uykuya devammmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 11 yıl önce
Eger bir calisma yoksa o zaman LH kendi isine bakacak. Belki dedikleri gibi ISTdan ayrilip SAW'i meskan tutarlar kendilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hürkuş ~ 11 yıl önce
Türk Hava Yollarının kimseye ihtiyacı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000