24 Şubat 2009, Salı 08:55:32

Oray Eğin'den ağır eleştiri

Akşam Gazetesi yazarlarından Oray Eğin, Oscar gecesinde THY'nin Kevin Costner'la çektiği reklam filminin müziğinin dönmesine bakın nasıl yorum yapıyor...
  • Adı geçen yazar sizin olumsuz bile olsa eleştirileriniz sayesinde herkes tarafından tanınır hale geldi. Oray Eğin reklamını bırakın artık!!!
  • Neden herkes herkonuda yorum yapma ihtiyacı hissediyor kendinde...
  • Seyreden yabancıda bir şey anlamıyor.Türk de .THY den görüntü yok Uçağın içi THY uçağına benzemiyor.Hostes Hostese benzemiyor hele Türke hiç benzemiyor.Bizden bir memurumuz oynasaydı çok daha sıcak görüntü verirdi Boarding de aynı,uçakta aynı üniforma.THY den teknik destek alınmamış. Büyük star iyibir oyun çıkaramıyor.Görüntü kötü,müzik kötü.Verilen para hakkedilmemiş. Hala nasıl savunuyorsunuz.O paraya neler yapılmazdı.Ayrıca THY kimbilir ne kazık yedi.Beceremediler olmadı. Anladınızmı? Bu filmi eleştirenler kim olursa olsun haklı.
  • THY daha önce bu kadar eleştirilmezdi. Ne oldu da böyle oldu ? THY nı cahilane savunanlar bu soruyu bir kendilerine sorsalar hiç fena olmaz. Ne yaptıkta bizi eleştiriyorlar ? Neden eleştiriler hep olumsuz ? Cevabı mı ? - Terlik...
  • benimde bu adamı görünce midem bulanıyor.herseye muhalefet herşeye karşı görüş birazda iyi olanın yanında ol uluslar arası bir organizasyonda milyonlarca insanın seyrettıği bir programda senin milli havayolunun reklamı var be adam allahtan kork sırf haber olmak için yada laf olsun diye yazı yazma bi kerede.o kadar para harcanmıs reklamın ıyısı kotusu olmaz de kostek olma destek ol.Evet bende bu adamı görünce migdem bulanıyor
  • Oray Egin efendi, bende sizin yazilarinizi okudumda midem bulaniyor... reytingin düstü sanirim... :-) bu kadar basit oyunlarla türkiyede medyatik olmak elde degil yazik... Alayina isyan inadina Turkish Airlines diyorum.
  • Sayın oray ergin bilsemki ölecegimi senle beni bir odaya kapatacaklar varya ben kazanoyorumsen yiyiyorsun.
  • Bence kabul edilmesi gereken tek şey bu reklamın ve ünlü aktörün mükemmel oldugu neden hep olumsuz eleştri yapmak insanalra haz verir.başarıyı kabul etmek bu kadar mı zor..ben de oray eğinim jüri üyesi oldugu programda kendini çok kasması ve ingilizce konuşucam diye kendini yormasından midem bunalmıştı napıcaz şimdi..
  • Aklın yolu birdir
  • Oray eğine tamamen katılıyorum.

Reklamlar nefret ve küfür hedefimizdi. Gecenin sponsoru Türk Hava Yolları'nın 'Feel like a star' şarkısının tekrarından midemiz bulandı desem yeridir. Kanal yöneticilerinin sponsora 'Bu kadar reklamı arka arkaya yayınlarsak ters teper, tepki toplar' diye ikna etmesi gerekirdi. THY'ye negatif reklam oldu CNBC-e'nin jingle ısrarı.


Oray Eğin
Akşam

Oray Eğin'den ağır eleştiri

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Adı geçen yazar sizin olumsuz bile olsa eleştirileriniz sayesinde herkes tarafından tanınır hale geldi. Oray Eğin reklamını bırakın artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden herkes herkonuda yorum yapma ihtiyacı hissediyor kendinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seyreden yabancıda bir şey anlamıyor.Türk de .THY den görüntü yok Uçağın içi THY uçağına benzemiyor.Hostes Hostese benzemiyor hele Türke hiç benzemiyor.Bizden bir memurumuz oynasaydı çok daha sıcak görüntü verirdi Boarding de aynı,uçakta aynı üniforma.THY den teknik destek alınmamış. Büyük star iyibir oyun çıkaramıyor.Görüntü kötü,müzik kötü.Verilen para hakkedilmemiş. Hala nasıl savunuyorsunuz.O paraya neler yapılmazdı.Ayrıca THY kimbilir ne kazık yedi.Beceremediler olmadı. Anladınızmı? Bu filmi eleştirenler kim olursa olsun haklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY daha önce bu kadar eleştirilmezdi. Ne oldu da böyle oldu ? THY nı cahilane savunanlar bu soruyu bir kendilerine sorsalar hiç fena olmaz. Ne yaptıkta bizi eleştiriyorlar ? Neden eleştiriler hep olumsuz ? Cevabı mı ? - Terlik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
benimde bu adamı görünce midem bulanıyor.herseye muhalefet herşeye karşı görüş birazda iyi olanın yanında ol uluslar arası bir organizasyonda milyonlarca insanın seyrettıği bir programda senin milli havayolunun reklamı var be adam allahtan kork sırf haber olmak için yada laf olsun diye yazı yazma bi kerede.o kadar para harcanmıs reklamın ıyısı kotusu olmaz de kostek olma destek ol.Evet bende bu adamı görünce migdem bulanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oray Egin efendi, bende sizin yazilarinizi okudumda midem bulaniyor... reytingin düstü sanirim... :-) bu kadar basit oyunlarla türkiyede medyatik olmak elde degil yazik... Alayina isyan inadina Turkish Airlines diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın oray ergin bilsemki ölecegimi senle beni bir odaya kapatacaklar varya ben kazanoyorumsen yiyiyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence kabul edilmesi gereken tek şey bu reklamın ve ünlü aktörün mükemmel oldugu neden hep olumsuz eleştri yapmak insanalra haz verir.başarıyı kabul etmek bu kadar mı zor..ben de oray eğinim jüri üyesi oldugu programda kendini çok kasması ve ingilizce konuşucam diye kendini yormasından midem bunalmıştı napıcaz şimdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aklın yolu birdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Oray eğine tamamen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000