29 Eylül 2009, Salı 11:15:28

OPET'ten yakıt alan THY ile uçacak

Türk Hava Yolları (THY) ve OPET ortak mil kampanyasına imza atıyor. Kampanya en çok OPET müşterilerini sevindireceğe benziyor...
  • Beyler sakın sanmayınki 300 liralık benzin alınca 300 mil kazandım istanbula beleş uçarım diye. THY adamı burada da kazıklar bak anlatayım, beleş bilet almak için mesela izmir istanbul hattında 1500 mile ihtiyacın var atayım iki şehrin arası kuş uçumu 300 mil olmasına rağmen. Anladınmı DUNKOFF
  • Ya arkadaşlar sizde yapılan her iyiliğe itiraz ediyorsunuz bilet ucuzlatılır itiraz, yeni hat acılır itiraz, ucak alınır itiraz, bakan güzel demecler verir itiraz v.s kısacası havacılık adına güzel şeyler yapılır itiraz ya hadi kötü haberleri eleştiriyorsunuzda güzel haberleri neden eleştiriyorsunuz hepmi itiraz...
  • Yakında ücretini ödeyerek uçak bileti satın alan olmayacak.THY,Seyahat Acenteleri yerine Bankaya,Opet'e ,Turkcell'e bilet sattırmaya çıktığı sürece kar etmeyecek .Bu kuruluşlardan ne kadar para aldığı,koltukları bu kuruluşlara kaça verdiğide belirsizdir. Ancak elbet bir gün bu bedava dağıtmanında hesabını soracak birileri çıkacaktır.
  • Ben bu filmi biryerlerden hatırlıyorum sanki... biraz taklit var gibime geldi... ;)
  • süper kampanya, mil bilet sayısı ve kullanıcısı giderek artıyor

THY ve OPET müşterilerine yepyeni bir kampanya sunuyor. Kampanya tanıtımı için düzenlenen basın toplantısına THY Genel Müdürü Temel Kotil ile OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca katıldı. Basın toplantısında, OPET Kart kullanarak Miles&Smiles hesaplarına mil kazanmanın avantajını anlatan ve Yavuz Seçkin’in rol aldığı TV reklam filmleri de gösterildi.  

THY ve OPET ortak mil kampanyasına katılıp OPET’ten OPET Kart ve tüm parolu kartlarla akaryakıt ve otogaz alan Miles& Smiles üyeleri, her 1 TL’lik alışverişleri için 1 bonus mili kazanacakları belirtildi. OPET’ten yaptıkları harcama ile kazandıkları bedava milleri gidiş-dönüş veya tek yön uçuşlarda kullanarak, diledikleri yere bedava uçabilecekler.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, THY ile yapılan işbirliğinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “OPET olarak, ürün ve hizmet kalitemizin yanısıra, müşterilerimize fayda sağlayacak kampanyalara da önem veriyoruz. Şimdi de, OPET Kart ve diğer parolu kart sahibi müşterilerimize önemli bir ayrıcalık sağlamak için Türk Hava Yolları ile işbirliği yaptık. Bu kampanyaya katılan OPET Kart ve tüm parolu kart sahipleri 1 TL’ye 1 mil kazanarak mil biriktirecek ve bedava uçma avantajını kullanabilecek” dedi.

THY-OPET

Cüneyt Ağca, OPET’in müşterilerine her zaman ilave avantajlar sunduğunu söyleyerek, şimdiye kadar uygulanan tüm OPET kampanyaları gibi 1 TL’ye 1 mil kampanyasının da yoğun ilgi görmesini beklediklerini belirtti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa’nın lider havayollarından biri olma yolunda ilerleyen Türk Hava Yolları’nın özel yolcu programı Miles&Smiles’ın, yeni program ortakları ile hizmet kalitesi ve çeşitliliğini sürekli arttırdığını belirtti. Kotil “Sayısı 1.7 milyona yaklaşan Miles&Smiles üyelerimiz, artık OPET’ten yapacakları akaryakıt ve otogaz harcamalarından da mil kazanabilecek. OPET’i de diğer büyük ortaklarımız arasına kattığımız için de büyük bir heyecan duyuyoruz. Miles&Smiles üyelerimiz OPET’ten yaptıkları alışverişler ile kazandıkları millerle  Türk Hava Yolları ve Star Alliance üyesi havayollarının uçuşlarında ödül bilet kazanabilecekler” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, tanıtımın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kotil, yılsonunda Petrol Ofisi A.Ş. ile olan sözleşmenin bitmesi ve OPET'le başlayacak ortaklık hakkında sorulan soruyu yanıtsız bıraktı. THY'nin kampanya sayesinde yolcu sayısını artıracağını belirten Kotil, "THY bu kampanya ile yeni müşteriler kazanacak. Kampanya çerçevesinde OPET'e uygun fiyatla bilet satmış olacağız" ifadelerini kullandı.

THY-OPET

Kampanyadan nasıl faydalanılır?

OPET müşterilerinin kampanyaya katılmak için birer boşluk bırakarak; “THY, OPET Kart veya parolu kart numarası (16 haneli) ve Miles&Smiles TK numarası”nı yazıp, 532 444 67 38’e SMS ile göndermesi ve sisteme kaydolmasının yeterli olacağı belirtildi.

Kampanyaya bu şekilde kaydolan OPET müşterilerinin akaryakıt alımlarında kazandıkları miller, THY sistemine aktarılacak ve Miles&Smiles hesaplarına yüklenecek.

OPET'ten yakıt alan THY ile uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Beyler sakın sanmayınki 300 liralık benzin alınca 300 mil kazandım istanbula beleş uçarım diye. THY adamı burada da kazıklar bak anlatayım, beleş bilet almak için mesela izmir istanbul hattında 1500 mile ihtiyacın var atayım iki şehrin arası kuş uçumu 300 mil olmasına rağmen. Anladınmı DUNKOFF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadaşlar sizde yapılan her iyiliğe itiraz ediyorsunuz bilet ucuzlatılır itiraz, yeni hat acılır itiraz, ucak alınır itiraz, bakan güzel demecler verir itiraz v.s kısacası havacılık adına güzel şeyler yapılır itiraz ya hadi kötü haberleri eleştiriyorsunuzda güzel haberleri neden eleştiriyorsunuz hepmi itiraz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakında ücretini ödeyerek uçak bileti satın alan olmayacak.THY,Seyahat Acenteleri yerine Bankaya,Opet'e ,Turkcell'e bilet sattırmaya çıktığı sürece kar etmeyecek .Bu kuruluşlardan ne kadar para aldığı,koltukları bu kuruluşlara kaça verdiğide belirsizdir. Ancak elbet bir gün bu bedava dağıtmanında hesabını soracak birileri çıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben bu filmi biryerlerden hatırlıyorum sanki... biraz taklit var gibime geldi... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
süper kampanya, mil bilet sayısı ve kullanıcısı giderek artıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000