27 Eylül 2013, Cuma 17:58:39

ONUR HAVAYOLLARI'NDA FLAŞ GELİŞME!

Onur Havayolları'nda beklenen gelişme gerçekleşti. Uzun süredir genel müdürlük makamına kim oturacak? sorusu cevap arıyordu. O sorunun cevabı bugün netleşti. Onur Air Genel Müdürlüğü'ne sürpriz bir isim getirildi. İşte o isim ve detaylar.
  • Yolculuk çok güzel fakat bazen yolcu sayısı 3, fazla olmuyor diye cevap geliyor
  • onurair şimdilik batmasın da,iyi şeyler beklemiyoruz zaten.
  • Aslında yeni ekibi kurarken İŞİ ÇOK BİLENLERİ değil DÜRÜSTLÜĞÜ VE DOĞRULUĞU bilenleri yanına alırsa bu insanlar nasıl olsa İŞİ ÖĞRENİRLER... Aksi halde İŞİ BİLENLERE bence DÜRÜSTLÜĞÜ ve DOĞRULUĞU öğretmek bugüne kadar olmadı ise bundan sonra da olması bir mucizedir. Hayırlı olsun..
  • Kabin ekipleri olarak yaşam standartlarında kalabilmemiz için gerekli çalışmaların yapılmasını ve yıllardır sömürülmemize sebep olan birim sorumlularımızın uzaklaştırılmasını diliyoruz.. Dünyanın en riskli iş grubunda olmamıza rağmen,borçlar kanununa bağlı olmak istemiyoruz.. Bu yeni karar hayırlara vesile olsun..
  • Bakalım yeni genç head yönetici ile bu eski gelenekçi şirket kafa biçimi nasıl uyum gösterecek.Kurumsal olmayan hantal yapı inşallah çalışmaya başlar.Bana bazılarına yol göründü gibi gözüküyor.Hadi hayırlısı.Bazı astronotlara diy git gel gözüktü sanırım.Tabi eğer yapabilirlerse.
  • Ben öyle bir kaptan biliyorum. Hem kendine yeni lisans yaptı hem de çok iyi iniyo AMA PARK ETMEYİ BİLMİYO HEP KRALIN YERİNE PARK EDİYO. :)))
  • Bu ağaç ne meyvesi vermişti bilen var mı? Ama yazan yemiş o meyveden belliiiii.
  • Yetkin ve nitelikli birini orada görmek feasible alanı tanımlayan polytop extreme kutuplarında feasible çözümü bulmak kadar keyif verdi. Hayırlı olsun!
  • inşallah onur air için hayırlı olur , köklü değişiklikler yapar...
  • Kim ne söylerse söyledin onur air su an yıldız olma yolunda!çok iyi birşey yaptı!bu adama ve ekibine güvenin ,ön yargılı olmayın!çok iyi insan ayırt ediyorlar,back round U sağlam olanlara gereken önem veriliyor ama onun bunun adamcılığı yaparak tutunmaya çalışırsan bu adamlarla yapamazsın!atlasta buna dur demeye çalıştılar ama o kadar işin ehli olmayanlar kayrılıuordu ki hamal yapıyı drğişyiremedi ,eğitiminize ve dürüst çalışkanlığınıza güveniyorsanız bu adamlar sizi farkedip değer görüyorsunuz,çapulcu biri olarak söylüyorum!!

Onur Hava Yolları Genel Müdürlüğü'ne Sami Alan getirildi. Bir dönem THY Bölgesel Uçuşlar Başkanlığı yapan Sami Alan, bu görevinde iken Anadolujet'in yönetimini üstlenmişti.

Uzun süre bu görevi sürdüren Sami Alan, geçtiğimiz sene yine sürpriz bir şekilde ayrılarak Atlasjet Havayolları yönetiminde yer almıştı.

Geçtiğimiz hafta Atlasjet Havayolları'ndan da kendi işinin başına geçeceği gerekçesiyle ayrılan Sami Alan'ın Onur Havayolları Genel Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi.

Airporthaber'in edindiği bilgiye göre bugün son görüşme yapıldı ve el sıkışıldı. Akşam saatlerinde de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne bilgi verildi.

Sami Alan'ın form 4 sahibi olabilmesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün bu atamayı onaylaması gerekiyor.

Öte yandan yılların havacısı Cankut Bagana da bu atamayla havacılık sektöründen tamamen çekilmiş oldu.

©Airporthaber.com
 

ONUR HAVAYOLLARI'NDA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

gecesahini ~ 10 yıl önce
Yolculuk çok güzel fakat bazen yolcu sayısı 3, fazla olmuyor diye cevap geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutsuz kabin ~ 11 yıl önce
onurair şimdilik batmasın da,iyi şeyler beklemiyoruz zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 11 yıl önce
Aslında yeni ekibi kurarken İŞİ ÇOK BİLENLERİ değil DÜRÜSTLÜĞÜ VE DOĞRULUĞU bilenleri yanına alırsa bu insanlar nasıl olsa İŞİ ÖĞRENİRLER... Aksi halde İŞİ BİLENLERE bence DÜRÜSTLÜĞÜ ve DOĞRULUĞU öğretmek bugüne kadar olmadı ise bundan sonra da olması bir mucizedir. Hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kabin ekipleri olarak yaşam standartlarında kalabilmemiz için gerekli çalışmaların yapılmasını ve yıllardır sömürülmemize sebep olan birim sorumlularımızın uzaklaştırılmasını diliyoruz.. Dünyanın en riskli iş grubunda olmamıza rağmen,borçlar kanununa bağlı olmak istemiyoruz.. Bu yeni karar hayırlara vesile olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anatolia ~ 11 yıl önce
Bakalım yeni genç head yönetici ile bu eski gelenekçi şirket kafa biçimi nasıl uyum gösterecek.Kurumsal olmayan hantal yapı inşallah çalışmaya başlar.Bana bazılarına yol göründü gibi gözüküyor.Hadi hayırlısı.Bazı astronotlara diy git gel gözüktü sanırım.Tabi eğer yapabilirlerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK GERÇEKTEN ~ 11 yıl önce
Ben öyle bir kaptan biliyorum. Hem kendine yeni lisans yaptı hem de çok iyi iniyo AMA PARK ETMEYİ BİLMİYO HEP KRALIN YERİNE PARK EDİYO. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meyve veren ağaç ~ 11 yıl önce
Bu ağaç ne meyvesi vermişti bilen var mı? Ama yazan yemiş o meyveden belliiiii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban f/o ~ 11 yıl önce
Yetkin ve nitelikli birini orada görmek feasible alanı tanımlayan polytop extreme kutuplarında feasible çözümü bulmak kadar keyif verdi. Hayırlı olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu ~ 11 yıl önce
inşallah onur air için hayırlı olur , köklü değişiklikler yapar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami alan ve ekibi ~ 11 yıl önce
Kim ne söylerse söyledin onur air su an yıldız olma yolunda!çok iyi birşey yaptı!bu adama ve ekibine güvenin ,ön yargılı olmayın!çok iyi insan ayırt ediyorlar,back round U sağlam olanlara gereken önem veriliyor ama onun bunun adamcılığı yaparak tutunmaya çalışırsan bu adamlarla yapamazsın!atlasta buna dur demeye çalıştılar ama o kadar işin ehli olmayanlar kayrılıuordu ki hamal yapıyı drğişyiremedi ,eğitiminize ve dürüst çalışkanlığınıza güveniyorsanız bu adamlar sizi farkedip değer görüyorsunuz,çapulcu biri olarak söylüyorum!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 11 yıl önce
1- back round dediğin arkadaki kaba yuvarlak oluyor sanırım. background diye bir kelime var o ayrı 2-konunun çapulculukla ilgisini kavrayamadım bizi aydınlatırsan sevinirim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000